![]() |
Re: Club Cielo
Quote:
am fost pe pagina lor si informatiile oferite is de r***t, pe un forum de prin timisoara parca am gasit ceva mai competent dar nik concret ma interesa ce limite ai la Kw fata de ce ai acuma, cilindreea maxima posibila, cu sau fara modificarea franelor (aici se intervine obligatoriu, pt ca tre sa opresti si add-onul de ponei), ampatamentului, suspensiilor, tren rulare (planetare si ce mai ai pakolo), daca tre modificata si cutia de viteze sau daca se poate pastra cea existenta (in ce conditii) adik daca ma leg la cap sa stiu si eu ce antibiotice tre sa iau sa-mi treaca |
Mai, D O N N, parerea mea esta sa nu invitam pe toti aici, mai bine sa vina ei de buna voie, ce naiba, ai vazut doar cum ne-am strans noi, unu cate unu, nu a fost nevoie sa dam anunturi sau sa avem statusuri la mess despre asta, cat de cat anonimat, asta e parerea mea, acum......
|
de acord cu soryn :D
|
Pentru cel mai nou Alex din Club, vad ca si tu ai aceeasi problema cu antena :D
|
Quote:
|
Da faza cu antena o au majoritatea la cielo dar am inteles k exista un sprei sprei degrsesant dak nu ma insel parca asa ii zicea sa dai pe ea si intra de tot asa am auzit si eu
|
tocmai m-am dat jos dintr-un logan de 1.6 ambition.....si am ramas placut impresionat de aceasta masina.........ce glumetz sunt azi.....e praf k masina(e foarte mare zici k esti intr-o duba),parca suntem in epoca plasticului(numai plastic pe la bord si peste tot),k sa fie o masina buna pretul ar trebui sa fie maxim 2000 de euro.....
|
da...pai antena nu e o surpriza...am inteles soryn..pastrez anonimatul...dar na ..am zis k poate pot fi de ajutor...:)
|
Bune Venit Alexx Imi place ideia ta cu capota neagra ma gandeam sa o vopsesc tot culoarea masina dar ar da urat o culoare noua si una veche mai bine o fac neagra deoarce capota mea e facuta x si o........:rolleyes2
in rest vopseaua e ok numai capota a suferit :evil: P.S Poate te prezinti si tu duminika la ora 16:00 in parcarea de la Sala polivalenta ....... :joy::joy::joy::joy: |
sal baieti lasati si voi id de mess sa va intreb de o surpirza in legatura cu propriu nostru site care o sa fie factu 100% de mine sa va intreb cum atzi vrea sa sune numele nu pot sa zici aici doar pe privat ms mult:twisted:
|
Man3l3: ,,sapa" in paginile din spate si o sa gasesti id-urile cam de la toti userii.
|
In caz ca nu gasesti pagina cu id-urile de mess, al meu e soryn_pushtiu
|
Problema cu antena e ca e terminat motorasul din interior nu mai are remediu oricum nu prea ma deranjeaza merge radioul si cu ea si fara ea!:)
|
In primul rand multumesc pt primirea in club !
|
parerea mea este ca idea cu cautatul de membrii nu este prea buna, cine e interesat o sa ne gaseasca!
|
Quote:
|
ma eu nu am zis k nu o sa ne gaseasca ...dar de exemplu,un preten are cielo.,are net..si nush cu cine mai vb din oras si mai umbla impreuna....orikm a fost doar o intrebare...fara suparare...o sai las sa ne gaseasca ei:P
|
Quote:
|
|
Am si eu o intrebare s-a hotarat sigla clubului? Pot sa vin si eu cu o sugestie? Imi pare rau ca sunt km intarziat dar....
|
s-a hotarat de mult ;) hai sa nu redeschidem subiectu ala :lol:
|
Da hai da o idee ce ai fi vrut tu sa fie, chiar is curios, oricum, daca am redeschide subiectul, ceea ce NU VREA NUMENI, ar fi iar o mare poveste cu hotarari, cu voturi, plm, asa ca mai bine ca s-a hotarat, totusi hai baga o poza cu ideea ta
|
facem colectie de sigle pe masina...cum ai pe parbriz la dacie,7-8 sigle dalea de asigurari asa ai de la club:P:))
|
Asteptam..............
|
alexxx...sa lasi si u un id pe aici...sau sa le bagi pe ale noastre....le gasesti in pagini anterioare...
|
no iotel si palmeu (in caz ca trebe cuiva) [email protected]
|
intru si eu !!! dak mai e loc de un cielo exe 2004 :)
|
poi mai..regla era...prezentare,masina plus detinator...poze ceva:D
|
Quote:
|
BUN VENIT NOILOR MEMBRI
SI APP cei care vor sa schimbe motorul daca nu este tot daewoo cielo inseamna foarte multi bani ptr omologare si asigurare care este mai scumpa ptr masini modificate am vb cu cineva si toata tarasenia costa undeva la 2500 EUR fara spagi si mi-a zis daca vreau sa pun motor si sa merg cu el asa in cazul in care imi ia talonul il scoatem si repetam povestea la nesfirsit cit ma tine buzunarul ASA CA BAFTA!! |
Bun venit noilor membri super tare chestia cu 100 de pagini la mai multe :) :D
|
Quote:
deci nu modicicam decat tapiteria cai roasa :D |
poi da...nare rost....si ...la cat mai multe pagini/...oare cine o fi la al 3000`lea post...:D
|
Bun Venit morbidmind :D asteptam ceva poze cu tine si cu iubita ta [ masina ] :shock:
|
manele...ai gresit...ai uitat?de fapt sa stiti toti....masina,(cielo) e nevasta noastra...akm depinde la cei care au neveste .care e pe locul 1 :P
|
ma nene.... judele2000 e id meu....daca e vb acolo..ia ziceti cu ceasurile alea... ma ajuta careva sa le schimb becurile din tot bordu?leduri albe cu rosuu sau albastru
|
Ms In Curand!!!
Nu Am Pus Nimik Pe Ea Doar Nijte Becuri Albe Si 1 Mp3 Panasonic Cu 4 Boxe Mtx !!! Ashtept Becuri Albastre Pr Palcuta De Inmatriculare Si Lampa Din Masina !!! Am Cautat Grila Si Pleoape De Cielo Dar Nu Am Gasit Nimik Dak Ma Poate Ajuta Cu Nijte Modele Si Preturi!!! Astept !!! |
Si Inca Ceva ... Unde As Putea Sa Gasesc Sticla Fara Striatii Pt Faruri Si Proiectoarele Din Fabrica !!! In Curand Si Poze Cu My Ryde !!!
|
apropo suntem 4...alex:))
dacia`wrc = alex d o n n = alex judele = alex alexxxx = alex sper sa nu va suparati...k am pus postul asta...ma gandeam la mini club...:))) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:11. |
- Copyright 2026 4Tuning