![]() |
Re: Challenge`s .....
Quote:
ce rost mai are sa zici ca masina e cum e, dupa atatea zile..si dupa ce vezi ca baietii au lucrat-o |
1 Attachment(s)
si a mea ee gata.........:D
|
sper ca va dati seama ca pe 350z-u asta nu se face poll
|
1 Attachment(s)
uitati shi mashina mea chiar dak nu se face poll....;)
|
dc nu se face poll pe nissan mah ra2:?:
|
Pentru ca unii chiar tin mortis sa-si bata joc de masini!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
:):):) am incercat si eu modelul asta din nou
|
1 Attachment(s)
ford focus 2005-2006, catalogata cea mai urata masina parca, cea mai ieftina, si cea mai manevrabila, ( ma rog) .......... ce ati zice sa o facem frumoasa si sa facem un poll pe ea? who is in? ............... ( ATZI ZIS K NU SE FACE POLL PE AIA ASA K AM PROPUS ALTA......... AM GRESIT PLS SA-MI SPUNETI!!)
|
Sorry de vinilu` ala ...dar eram km beat knd l-am pus....si am ales asha....deci SORRYYY :D :(
|
1 Attachment(s)
uite si 350Z-ul meu:D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
de asta ce zicetzi ?
|
Alta mai urat pozitzionata nu ai gasit?:| :P
|
1 Attachment(s)
propun yo asta! dc nu va suparati! scuze de deranj! scuze dc a mai fost!
|
yo nu imi amintesc aici la challenge focusu............... si e cons cea mai urata dintre golf 5 si astra...... totusi cea mai ieftina si cea mai manevrabila...... voi nu urmariti emisiunile de la tv despre masini ? :)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
o propun p asta
|
Quote:
1.unghiu e aiurea 2.masina nu prea poate fi tunata ptr ca e animalica din fabrica:lol: |
eu zic sa ramana celica, e unghi mai bun decat la L33L00
|
da Celica mai fusese odata asta tzin si eu minte ca eram la inceputu` carierei de VT si am facut o harababura...da no.dak vretzi se face:D:rolleyes2 :lol: (nu eu comand)
|
mah frate ce mai vrei sa prepari la mashina asta???....in plus nu cred k vrei sa vezi din nou ozn-uri din o asa mashina.....;)
|
Quote:
Se va face provocare pe celica...iese frumos iese si poll:D:twisted: |
ma bag si eu la Celica.... sper sa am timp sa o fac
|
3 Attachment(s)
Eu vs nightdevil..vrem pool :D
prima e a lui.. a 2a a mea si a 3a stocku |
daca erai baiat finutz si asteptai un raspuns acum pollul nu se inchidea .simplu nu? da romanu' asa e....face el ce vrea k pla lui...e jmecher.
|
ma da' ce va enervati asa repede cu totii ?? era doar un poll... Hristoasee!! nu a murit nimeni...
|
ce vina am avut eu daca ..tazzless L-A FACUT?! chiar nu puteai sa il lasi? ce am incalcat? mai ales ce am incalcat EU? era pool, nu se intampla nimic, lumea vota, si continuam !
|
deci... sa recapitulam... tu ai zis ca vreti poll tu si nightdevil... eu m-am gandit sa dau o mana de ajutor si am facut poll-ul... apoi madskilz inchide pollul, dupa aceea se ia de tine si iti zice ca ti-a zis ceva... si in final tu... intrebi daca s-a facut poll ... :???:
|
Faza este ca eu nu inteleg ce ai incalcat?! daca madskillz nu vine cu niste argumente, o rezolv eu.
|
pai nici eu nu inteleg ce s-a incalcat... mai inainte se spunea ca mai pot da si altii o mana de ajutor... acum...
|
inainte acuma au voie doar moderatorii sa faca pooluri ce este asa greu de inteles .....ka se mai trezeste unu care nu are habar sa faca un pool si face 1000 de poluri acuma ati inteles?
|
pai ce eu nu am facut poll-ul bine? si nu am facut nici 1000... deci nu ma prind...
|
Nightdevil, ne pare rau NU am inteles! daca nu e niciun moderator la o anumita ora? cu ce greseste un USER ca a facut pollul?
|
mai....mai demult knd sa hotarat ca eu cu ra 2fast4u sa ne ocupam de sectiunea asta(cu provocarile)sa zis atunci ca doar modelatori si eu cu ra 2fast4u facem poll-uri atat...
|
ce drq ma? am fost plecat prin oras.... nu am nici o obligatie-nu sunt moderator.am cerut sa se inchida topicul...:
opportunitty-mi-ai dat mesaj privat si ai cerut sa-ti fac poll...ti-am zis sa-i spui lui nightdevil sa puna el pozele la challenges si sa ceara poll.mi-ai dat iar mesaj si ai zis k e plecat....ti-am zis: punele tu..dooh.! urma sa astepti 'acordul' pentru k asa s-a stabilit. pentru o ora 2 s-a facut ata tam-tam pentru k lu x dak i se scoala sa fac poll face.pana acum va(ne) vaitati(am) care mai de care k se fac polluri aiurea.s-a hotarat de comun acord k sunt niste persoane care stabilesc daca masinile sunt sau nu bune. |
bine ma uite sa zicem... am gresit eu...
in cazul asta le cer permisiunea moderatorilor sa imi dea voie sa fac poll-uri, e bine asa? e 8:58 dimineata, gandesc mai limpede :lol: |
pe langa aceste zeci de comentarii aiurea pe aici( se putea rezolva f scurt cu polurile - delete - si gata) ........ noi hai sa fim treji si sa facem masinile, cand o sa fie destule si frumoase facem poll.......
|
pana la urma se lucreaza la Celica?
|
da, se lucreaza
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:20. |
- Copyright 2026 4Tuning