Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini Tari & Concept Cars (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars.html)
-   -   Masini tari vazute la noi !!! (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars/5781-masini-tari-vazute.html)

EvLSant0S 31-07-06 04:01

Re: Masini tari vazute la noi !!!

Dar de ce trageti voi concluzii ?
Teddy are dreptate, de ce nu as spune ?
Spun ..
Masina am vazut-o intr-o dimineata de iarna cand am fost cu jkv`ul pana in metro sau ce mama naibii e acolo , la Baneasa , sa isi ia baterie , si i-am zis, STOP , am vazut ceva, am mers, am vazut-o i-am facut poze, masina era LA PROPRIU INTRATA IN PAMANT !
URATA IMAGINE , motorul nu mai este cel original ...
dar.. cu bani .. si altele.. masina asta poate arata cum .. arata acum multi ani de zile , oricum , o bestie, partea proasta e ca a disparut ..
era abandonata acolo , langa, era o casa, am intrebat , de cand sta acolo , cineva ne-a spus ca sta acolo de ani si ani de zile , s-o luam ca ocupa spatiul aiurea :) ..
intre timp a disparut oricum ... : /

racerii lu` peshte... auzi , eclipse, opel .. dear god have mercy , macar nu mai suferiti de voi ma baieti ma ..

EvLSant0S 31-07-06 04:06

7 Attachment(s)
si alte poze ..

pozele au fost facute in noaptea de 2 februarie 2006 ... la vreo saptamana dupa ce intr-o dimineata am vazut masina ..

RuDoLf3721 31-07-06 07:12

pacat de ea .. mai rar vezi cate un `stang asa... :(

F.R.Sonic 31-07-06 08:21

Quote:

Originally Posted by 3SGE
Camaro, domnu\'!

Seamana putzin cu eclipse\'u...m-a indus in eroare eleronu ala:oops:

Reme 31-07-06 11:36

WOW! :shock:

George_P. 31-07-06 11:45

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
intre timp a disparut oricum ... : /

Au luat-o bulangii la remat:x

:evil: :evil: :evil:

SHOGUN-A8 31-07-06 13:09

Ca sa vezi cum poti lua ceva asa tare gratis....
Si asa cum era in ultimul hal arata super masina...

DAFTEK 31-07-06 15:26

EvLSant0S Are dreptate de cei de aici! Eu de multe ori citesc si ma uimesc la uni copi care se dau mari experti in masini si habar nu au de ei. Hai sa fim seriosi, am vazut masini tari in acest topic, dar mai mult in lipsa de altele ati inceput cu masini care le vezi in fiecare zi, Un 740 cu jenti, Un camaro cu eleron peste eleron sau un S class, un aia, aia, aia. Ma intreb oare cati din acesti experti pe 4tuning au bicicleta ca sa nu zic de masina! Am si eu o masina tare atunci ca am modificato nu? Sa fim seriosi! grow the f@ck up!

ESPinoza 31-07-06 16:01

Quote:

Originally Posted by DAFTEK
EvLSant0S Are dreptate de cei de aici! Eu de multe ori citesc si ma uimesc la uni copi care se dau mari experti in masini si habar nu au de ei. Hai sa fim seriosi, am vazut masini tari in acest topic, dar mai mult in lipsa de altele ati inceput cu masini care le vezi in fiecare zi, Un 740 cu jenti, Un camaro cu eleron peste eleron sau un S class, un aia, aia, aia. Ma intreb oare cati din acesti experti pe 4tuning au bicicleta ca sa nu zic de masina! Am si eu o masina tare atunci ca am modificato nu? Sa fim seriosi! grow the f@ck up!

parerea mea e ca tu chiar ai mashina tare :)

EvLSant0S 31-07-06 16:22

Quote:

Originally Posted by DAFTEK

Partea proasta e ca mai sunt si altii , nu numai copii ... oameni .. care.. sufera de ei si de varsta lor, fac pe aia care le stiu pe toate si de fapt nu stiu nimic ! Se dau mari raceri in anturaju` lor .. si sufera aiurea, la gunoi !

ah si da, espinoza are dreptate :)
u really have gr8 car .. :)

Hondarul 31-07-06 16:41

Quote:

Originally Posted by 3SGE
Pozele care vi le-am promis cu lotus omega carlton.
Unic in romania, 377 hp, 3615 cmc, 568 nm, 0-100 5.4 sec, 0-200 17.3sec, 0-400m 13.5 sec, viteza maxima 286kmh, 6cilindri in linie, twin garret t25 la 0.7 bar, tractiune spate origine holden commodore, discuri frana 330 mm cu 4 pistoane, 1650 kg

DE DEPARTE CEA MAI TARE MASINA DE LA NOI!!!!!!!!!!!!!!

Cum bine zicea Santos... chiar ca nu credeam sa vad asa ceva la noi in tara.

florin_cars 31-07-06 17:29

Quote:

URATA IMAGINE , motorul nu mai este cel original ...

ba da..pare cel original...de 101 sau cel de 120CP(si masina pare din 65 sau 66).. pacat...k nu l-a luat unul dintre voi..
tu santose..ce ai asteptat? sa te invite vecinii sa-l iei :oops: :lol:
nu avea numar de inmatriculare pe el..undeva..sau prin el?? il cauta unul din voi la politie..k cineva tot are pile si pe acolo...si nah..gaseai batranul..proprietar :-P
acum e dead..masina :rolleyes2 ...de mos..nici ca-mi pasa :lol:

sil4tuning 31-07-06 17:35

1 Attachment(s)
o stiati ?
kitu asta de pe ea gen rally ....super ...wide body :D

dolb 31-07-06 18:14

lol SL 55 AMG.. rupe.. l-am vazut acum in mamaia a trecut pe langa mine like ...eu: 60 la ora ( eram in oras nu imi permiteam ) el : acceleratie 50- 100 in cateva secunde pff deci se duce si nu se mai opreste :|

EvLSant0S 31-07-06 20:24

Nu avea nici un numar pe ea , masina a fost a unuia care de multi ani de zile e in puscarie , si o sa ramana acolo mult timp de acum incolo ..

Alkatraz 01-08-06 01:54

Quote:

Masina a fost a unuia care de multi ani de zile e in puscarie , si o sa ramana acolo mult timp de acum incolo ..

Pai ziceai ca masina a fost luata ... Lamureste-ma si pe mine ... Mai este sau numai este ... ?

Sper din toata inima sa nu o fi luat astia de la administratia domeniului public si sa o duca la remat ...
Mas bucura daca a luat-o cineva care poate sa o reinstaureze ...
Un adevarat MUSUCLE CAR !!!

Skillzu 01-08-06 02:28

masina nu mai este.ce e asa greu? s-a zis chestia asta.

cand a zis k o sa ramana acolo mult timp de acum incolo era vorba de tipul care e la puscarie....

anyway...ati fi uimiti cate masini rare si cu adevarat tari care au valoare sunt pe la remat si nu pot fi recuperate deoarece au fost duse acolo cu 'promotia
primesti 30 mil pt rabla ta veche oricum ar fi ea,si prin contract trebuie bagate la 'cutit'....:evil: :evil:

daca lotus omega am 'vazut'....astept ziua in care o sa vad un quattro veritabil....:rolleyes2

DAFTEK 01-08-06 03:11

Pacat de masina aia, era chiar intro stare foarte buna dupa cum se vede, am vazut unele care pica rugina de pe ele si au fost refacute ca noi nute si mai si. in fine cum a zis si Razvan, lets get back on topic. POZE :peace:

Alkatraz 01-08-06 04:07

--Offtopic--

Am auzit ca este un VW Passat W8 4Motion in Bucuresti ... Care cica e de vanzare ... As dori poze cu el ... Is innebunit dupa masina asta ... Orcum e serie limitata numai 1000 de bucatzi ...
Scuze de offtipic ... orcum o consider o masina tare ...

DAFTEK 01-08-06 04:57

Era una lin Bucuresti Mall expusa, am vazuto spre sfarsitu lu iunie.

NosBoy 01-08-06 08:49

l-am vazut si eu sap trecuta, era parcat in fata la piata rahova, unu negru nu ?

sil4tuning 01-08-06 13:19

1 Attachment(s)
pacat de jenti ca nu se vad ....da in fine ...erau cu un fel de pudra neagra date ..

R-NOS15 02-08-06 01:10

1 Attachment(s)
new durango

m-am plimbat cu un w8... w8 rulz... (la semafor cand soferu a dat o forja.. consum instantaneu 56l%)

super tare masina

ionosut 02-08-06 11:13

eu am vazutaku vreo luna in Predeal un subaru impretza wrx sti albastru si dupa 2 saptamani l-am vazut si la mine in oras.Am mai vazut un porsche 911 turbo negru si cam atat din masini care imi plac mie aaaaaaa si am uitat 2 mazda rx-8 in brasov unu tunat si unu stock gri si negru.Nu am poze k atunci nu am fost pe faza dar o sa incerc sa fiu pe faza pe viitor:x

ESPinoza 02-08-06 14:30

1 Attachment(s)
un ferrari vechi prin botosani :) poza nu`mi apartine

florin_cars 03-08-06 03:37

are numere de RO?

florin_cars 03-08-06 03:46

6 Attachment(s)
si ceva masini de prin/pe langa TM :arrow:
Cadillac Seville anii 80, H1 limo(se inchiriaza cu 100euro/ora)

Razvan-CT 03-08-06 11:15

5 Attachment(s)
ce'am gasit si eu pe la hotel rex.. in mamaia:shock:

Reme 03-08-06 11:35

rolls (v)irinel!

sil4tuning 03-08-06 12:34

1 Attachment(s)
o albitura de sesar :arrow:

florin_cars 03-08-06 13:14

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Zuky
te referi la ''Magnum'' cumva?:D:D

Yap..that's it :twisted:

Quote:

Originally Posted by obrazNICK
florin_cars ce castiga ala la 100 de euro pe ora ... :) mi-e frica sa ma gandesc cat costa masinuta

pai si eu ma intrebam cat cashtiga..k la motorul ala..+ tonele alea..nush cat ii consuma...da poate merge cu dizolina furata :lol: :lol:, oricum a zis la PRO TiVi cat a costat..da nu mai retin

2 limos..la una bucata casa...Timisoara
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1147217805

si one original Cosworth RS Sierra 4x4 2.0T 220CP..priviti numarul 20 CSW :twisted: 8) ..si moshu(da..este mos) are si un DOHC 2.0 normal..ala maro de langa cu numarul 20 EFI :arrow:

florin_cars 03-08-06 20:49

pai pot face oricand..dar ce sa mai fac...k am prins fata/spate, lateral..nu ajunge? :)
motor..n-am sanse..dk nu prind pe mosu in flagrant pe langa masina..si ff rar se misca masina aia..knd mai vine baiatul lui prin TM, in rest n-am vazut-o miscandu-se :(

3SGE 03-08-06 21:02

Superb cosworth, putere pura.

sil4tuning 04-08-06 15:54

2 Attachment(s)
un jeg de jaguar>>>>>>>>>>

MKE 04-08-06 16:20

15 Attachment(s)
pun si eu cateva poze.....=>

teddy 05-08-06 01:41

da, M3 US edition cu kompressor, suta in 4 secunde... nu prea stie lumea de aici de ea.

florin_cars 05-08-06 02:35

Quote:

Originally Posted by b_22_mke
pun si eu cateva poze.....=>

foarte interesanta toata fata la Cayenne, frumusel tuning, dar Golf V GTI alb in TM n-am auzit :shock: :shock: toti stim de unul negru..dar uite k aparu' si unu alb..prin bucale cu nr de TM :lol:
M3 kompressor? place..sounds nice..I bet :twisted: tre sa vad ce stie...:oops:

florin_cars 05-08-06 04:27

Quote:

Originally Posted by teddy
M3 S50 US, Supercharged, 410hp/503Nm, 0-100Km/h ... 4,6s; 0-200Km/h ... 14,8s.
ok, e posibil sa nu fie chiar cel mai rapid... dar e pe acolo :) doar M6 ar fi mai rapid, teoretic.

sincer nu stiu ce motor are Cristi dar sigur nu e original american :???:
pt k S50 era modelul European..S52 fiind cel american..si cu mult mai slab pe deasupra :rolleyes2
oricum aveti detalii aici :arrow:
toate motoarele BMW
http://www.unixnerd.demon.co.uk/enumber.html
motoare BMW M3(EU & US & South Africa)
http://www.bmwmregistry.com/model_faq.php?id=15

daca e custom, montat compresor pe originalul S50 e cu totul altceva, dar nu mai are rost sa scrie US ....bicaz itz nat eniuei:oops:

R-NOS15 05-08-06 15:02

2 Attachment(s)
cam mult off-topic pe aici

in fine... jeep grand cherokee srt 8.... superb

blowwind 05-08-06 15:54

6 Attachment(s)
Audi A8 W12

All times are GMT +2. The time now is 09:01.

- Copyright 2026 4Tuning