![]() |
Re: Kitch Tuning .... part 2
1 Attachment(s)
Am vazut si eu loganul asta prafuit..:lol:
|
semnalizatoru pe aripa fata face minuni la schimbarea directiei ;)
sa nu zic de emblema LOGAN :D :D :D (ajuta la dezintegrarea masinii!!!) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Si clasicul boss...:lol:
A dat si numarul jos numai sa stea aia acolo hah |
hai ca asta ... e pe primul loc =)))))))
|
astazi....langa cora pantelimon...a dacia 1300 break cu toate accesoriile...prag gti, sticker amg in spate, renault in loc de dacia, boss si nike pe luneta, patratele pe lateral.....pacat ca se uita cam urat la mine proprietaru' si nam apucat sa fac poza:(
|
Quote:
|
Pai nu, trebuia sa zici, "oa ce misto ti-ai facut masina, cat te-a costat aia, de unde ai luat aia, ma lasi sa ii fac niste poze ca e beton". Asa se fac poze la kitch de fata cu proprietar...
|
2 Attachment(s)
oltcit ciuning...pe fata are spoiler de solenza..la motor se auzea decat un ssit :lol: :lol: :))
|
Quote:
|
nu mai intrasem de mult pe aici ... hahaha ma doare minte la ce am vazut pe aici .. daciile nike si boss au revenit :D
|
7 Attachment(s)
Ce am mai gasit si pe la bazar...:rolleyes2
Un oltcit zburator...si doua dacii... |
2 Attachment(s)
Era sa uit de lamborghini-ul asta...are ceva ce nu-mi place..:rolleyes2
|
sa mai discutat de ''lambo'' ala.....ce e clar e ca sa muncit la el...pt asta il respect pe proprietar. restul tine de gustul fiecaruia:D
|
S-a mai discutat..da nush daca a fost pus in forma finala :?
|
Quote:
|
Quote:
|
sincer nush cat sa muncit la "lamborghiniul" ala dar prima oara cand am vazut pozele am zis ca sunt facute in photoshop SINCER :))
|
hai k in zilele ce urmeaza daca nu mi-e lene va scot din telefon .. o calibra ROZ .... o multime de dacii cu tzevi de eshapament duble si etc ;D
|
Quote:
|
Hai frate spoilerul ca spoiler.....l-a stricat dar sa zicem ca merge. Dar pragurile alea...sa mor yo, n-au nici o treaba cu Linia masinii ca sa zic asa...daca ar vedea Lamborghini insusi...s-ar sinucide...si parasolarul ala, ce dreaq e taxiu' din Bucuresti???:rolleyes2
|
Quote:
Ummm....cu ce fel de stil? :lol: |
Quote:
dacie cu spoiler taiat la traforaj am mai vz ... pacat de spoilerul spate totusi ... |
@psycho...calibra din cta ? :lol::lol:
chestia interesanta e ca el si-a ales culoarea..si e si baiat :lol::lol:...si are si un eleron de uscat rufe pe el :lol: |
Hmm....o sa va arat si eu o calibra roz :D
|
Quote:
|
Quote:
oricum notabila intentia proprietarului de a avea in murcielago dar las-o frate |
bai nush daca stiti da ala nu e lambo , e Nissan 300zx cu kit murcielago....asa ca nu comentati....si masina parerea mea ca nu e de kitch.....btw masina e de vanzare: https://www.4tuning.ro/anunturi_auto/...x_xx49618.html
|
Quote:
singurul lucru care se potriveste cu masina asta e pomul de craciun si un propritar cu pantaloni de stofa, sosete albe si pantofi scrumbii cum se purtau pe vremea aia (sa se vada sosetele inegrite nu de alta). ce dumnezeu asta e bataie de joc/singura decie sport pe care am vazut-o aranjata calumea era una alba in ploiesti si a fost tunata in ungaria faza e ca fost facuta praf la mai putin de un an dupa ce a fost adusa pt ca am vazut-o si asa si credema e singura care arata bestial si tot ce era pe ea era custom si super gandit nu cu spoilerele lu peste si eleroane de dtm iar asta era prin 97 |
Quote:
|
A se studia pozitia eleronului ...
https://www.4tuning.ro/anunturi_auto/...e_xx50177.html Un adevarat dragster !!! |
pe langa ca e dragster, are vopsea in trei nuante...viteza foarte mare si desigur, stickere in japoneza....putere pura:D :twisted:
|
Quote:
e facut din pal melaminat eleronul ala ?:D |
Quote:
|
ALA DE FAPT A FOST SI "INCA ESTE" UN NISSAN!!!
ORICUM BRAVA PROPRIETARULUI ACUM ARE UN LAMBO...MIE IMI PLACE..:rolleyes2 |
Quote:
da despre ala e vb ;) |
11 Attachment(s)
baietzi...nu am mai trecut d mult p aici si am adunat ceva kitchuri!
despre nisanul ala...e de respectat initiativa, si munca depusa! doar k s-a exagerat la prizele d aer din spoiler, parerea mea. olcitul zburator...e un proiect neterminat dak nu ati observat, e un olcit proiectat pt 450 kw+ in continuare va las sa va delectati cu cateva tuninnnnguri d p la noi:D inclusiv angeleyse pe solnitza |
aizurile pe solnitza ar merge daca ar fi sticla clara la far......dar asa nici nu se observa
|
DOAMNE...am vazut TOATE pozele de aici si pot sa zic cateva lucruri...MA MUT DIN CONSTANTA, DA CE ZIC DIN CONSTANTA, DIN ROMANIA...(nu ca la alti nu ar exista asa ceva)...mama cata prostie, prea multi tarani la oras, ma uit si eo asa pe strada...si mai vad un tuning calumea...ceva care-mi place cu adevarat, intorc putin capu si mai prind pe unu cu o dacie cu renumitu' "NIKE" sau mai stiu eo ce ***uri, mai ales taximetristii...vai...dupa ce ca sunt bombe pe roti mai au si masinile alea facute din "hartie"...o singura chestie nu am vazut pana acum...(si kiar vreau sa vad :D )...o dacie(nu neaparat) cu renumitele neoanea "undercar" pe plafonul masinii, pe dinafara...nu inauntu....deci daca vad si asta chiar ma mut din Romania..."Tara tuturor posibilitatilor" mai ceva ca America...Daca as lucra la RAR as face "curat"...mai avem pretentii la tuning de bun gust de la romani(nu ca nu ar fi si romani care apreciaza si sunt apreciati ptr. tuningul de buna calitate) cand toti taranii isi pun capace cu "spinars"..deci scuzati-ma...aia da inventie. Aaaa...si inca ceva "SA MOARA TARANII DE LA ORAS" :D
|
1 Attachment(s)
o caricatura de tico .....propietarul zice ca ii place cum a inceput sa modifice masina:)) va dati seama ce o sa iasa :))) .....cred ca de la emblema aia de bmw fuge mai tare :))):lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:49. |
- Copyright 2026 4Tuning