![]() |
Re: Accidente Baia Mare
3 Attachment(s)
azi dimineata la intersectia cuza voda cu cosbuc,un audi 80 a lovit chevroletul in spate si la impins in cosbuc unde a fost acrosat si in fata de un hyundai i10 care circula regulamentar spre palatul de justitie
|
noroc ca sunt doar pagube materiale
|
Quote:
|
Quote:
si dimineata vroiam sa scriu dar nu m-a lasat serverul sa editez: http://www.emaramures.ro/Stiri/30896...iei-Baia-Mare- eu dimineata m-am incadrat mai dea latul in intersectie, se pare ca am scapat. |
Nu zicam ca all season sunt bune. Sunt o alternativa mai buna fata de gume de vara pe timp de iarna asta e drept si verificat.
Ce vroiam sa scot in evidenta e ca daca nu folosesti frana de mana pe fleasca si zapada asta tampita esti dus de mult. M-am jucat putin prin oras sa vad cum e cu franele si la 40 la ora ma duceam ca pe patinuar. Nu se poate fara frana de mana pana intr-a 2-ua si abia apoi frana ca altfel iti sare ABS-u de-ti dardaie dintii in gura. |
Soche adica daca tu mergi cu a 5`a si tre sa te opresti retrogradezi pana in viteza a 2`a si dupa aia franezi??
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
adica iese unu' de pe electrolizei direct in lucaciu fara ca macar sa se uite daca vine ceva, noroc ca e lat drumu'. m-am uitat in oglinda si mi-a sarit mare in ochi stickeru' cu DOLAR RACING! de aia ziceam ca sa faci o sedinta cu membrii clubului si sa le spui ca retrovizoarele nu-s ornamente la masina. :twisted::twisted::twisted: azi pe la ora 16:00 aproape de reprezentanta Renault. nu-i tocmai accident dar nici placut nu cred ca e .... |
:)):)) ia-m zis la proprietaru masini :)) o zis dal incolo ca o avut loc :)):))), zice-a ca ce aiurea e acolo
tu erai cu audi culoare inchisa? o zis ca o zburat pe langa el :):> AUDI POWER |
Imi pare rau pentru tine Bot, sincer, bine ca ai scapat cu bine! Vezi ce inseamna sa nu ai gume de iarna? Hai lasa ca o sa fie bine, o sa vezi, promit eu!
|
Quote:
|
botdriver trebuie sa mergi cu rap Z din ultima luna daca tin minte bine si iti face o medie si s-ar putea sa primesti banii aia,slabe sanse oricum
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Eu unul am circulat maxim cu a 4-a si cu 50-60 la ora, viteza la care din frana de motor ajungi repede la 20-25 la ora unde poti frana linistit. Si mai e si condusu preventiv, pe asa vreme e de pastrat distana intre masini nu stai in fundu lor. :) |
al draq sunteti voi,voi mergeti cu 50- 60 la ora si la 20 la ori voi puteti frana cu cauciucuri de vara,va auziti ce vorbiti?:| eu la 20 la ora am franat incetuc si sa dus masina ca si sania dar voi franati :|
|
Quote:
exact la fel, 20km/h , gume de iarna si dotarile lui peste si s-a dus ca sania pe zapada batatorita si gheata...:shock::shock::shock: |
Quote:
|
Quote:
|
salutare, fara suparare...cred ca unii dintre voi se uita de pe geam cum circula masinile pe zapada sau nu stiu ce gume au pe masinile lor, eu unul conduc atat o masina tractiune fata cat si tractiune spate...ce pot sa va spun esta ca am condus 3 km fara sa ii pot da a 2-a(tractiune spate-gume de vara)de pe traian 3 pana pe babes la universitatea de nord, de franare ce sa zic,simte-am abs si atat...asta s-a intamplat luni 15.03... cand a venit iar iarna, cu tractiune fara e un pic mai usor...
|
Quote:
Fi serios gume de vara pe iarna ,egal sex fara prezervativ! Unii se abereaza! |
Mutati-va la "Discutii despre orice" :-P
http://www.emaramures.ro/Stiri/31105...din-Baia-Mare- |
corect
apropos, ieri pe la ora 17 am vazut un focus (modelul actual) spart bine in stinga fata. era tras linga trotuar chiar in intersectia republicii cu strada aia care vine dinspre muntele sionului, linga liceul sportiv. |
Quote:
|
Quote:
|
Nu e lovit doar Focusul ci si VW Transporter alb parcat langa el. Eram pe balcon cand s-au lovit. VW-ul era parcat pe partea cu Liceul Sportiv. O doamna a urcat la volan, a semnalizat stanga, a tras de volan stanga si a iesit de unde era parcata, intrand pe banda a doua, moment in care a fost lovita de un tip care venea regulamentar cu Focusul dinspre Petrom.
|
baga niste poza. nu te tine zoom-ul ? :twisted::twisted::twisted:
azi am vazut in benzinaria rompetrol dinspre grosi un vw golf4 variant pe platforma, lovit bine in lateral (T-bone). |
1 Attachment(s)
astazi pe GUTINU s-a rasturnat incarcatura dintr-un tir.... am ajuns la cateva minute dupa eveniment.... chici cu ce era???
|
nu te-ai oprit la ei sa le zici NOROC :))) TOt de-un ursus
|
aseara cam pe la ora 22 am vazut un accident destul de grav in sacalaseni cred ca un passat mai vechi si un opel astra caravan tot mai vechi erau busite bine sper ca au fost doar pagube materiale
|
Quote:
|
Quote:
|
Dupa cum zicea un mare om "eu nu! poate cainele..." cine ghiceste cine era acel om are un suc, de la mine :D
|
Quote:
|
accident acum 10 minute la intersectia republicii cu cosbuc (palatul de justitie). skoda fabia a fortat verdele si a intrat in plin intr-un opel tigra. ambele masini lovite destul de rau din fericire fara victime. nu am poze ca ma cam grabeam. interesant este faptul ca skoda desi era facut pachet in fata nu i-au sarit airbag-urile :(
|
ala cu tigra a intrat pe rosu,ala cu fabia mai avea unu in spate si o zis ca aveau verde de la scoala de pe cosbuc,de acolo unu iti trebuie 20+ secunde sa treci semaforu,cu telefoanele de rigoare cred ca o sa il scoata vinovat pe ala cu fabia...
|
|
nasol rau de tot accidentu ....
|
ieri in jurul orei 16:00 un mic accident pe republici o dacia si un bora
|
Accident ieri pe la ora 10 jumate o mai luat unu "fain" sensu de la real
|