![]() |
Re: Cea mai urata masina a momentului
Peugeot 206 sedan e "the king" :)
|
Opel Agila
|
Quote:
|
Modelele din 2001-2002,dupa mine sunt urate rau de tot masinile alea,cand le vad ma apuca rasul :)):D
|
Mai urata ca TATA Nano nu exista !!!! Poate marcile chinezesti de gen Hover, Baolin, etc..
|
Alfa Romeo majoritatea modelelor noi, in special Mitu aia.
|
Quote:
Honda face printre cele mai frumoase masini . Nu suntem noi pregatiti pentru acel break |
Quote:
|
dacia lodgy
|
Peugeot 301
|
Honda civic (Cea mai urata masina de serie...)Se vede ca fac motoare de ambarcatiuni,cred ca au vrut sa deseneze o barca,altfel nu-mi pot explica.
Nissan Juke(eu inteleg ca au vrut sa fie diferiti,dar nu mereu diferit inseamna si ceva wow....) |
Chrysler Pt Cruiser cred ca se incadreaza si ea in sectiunea asta. Zici ca e masina de pompe funebre.
|
Quote:
|
Cam toate modelele KIA se nasc ...batrane si anoste. Pacat de banii dati pe ele. O Dacia second hand e muuuuuuult mai frumoasa.
No ofense proprietarilor de Kia insa ar trebui sa le para rau de sumele cheltuite. Chiar si SAAB s-au cam "sters"... . TATA e campiana la imagine oribila in toate aspectele ! ! !parca si Gelly sunt mai frumoase Modelele Rover sunt destul de OK la lansare insa isi pierd rapid din imagine si devin la 2 luni dupa vanzare modele "anonime" second hand. Volvo a avut mari probleme cu imaginea cam conservatoare insa s-au schimbat mult. Fostele modele Simca Talbot erau oribile, de aceea poate au si disparut. |
Quote:
|
Quote:
@scrisit - stiu ca e vorba de gusturi and shit, dar daca si alfa romeo face masini urate... italienii, cei mai buni designeri, etc.. ring a bell? :) |
Nu-mi plac! Alea sunt forme? Zici ca sunt femei strambe, intr-o parte ascutite in alta rotunde etc. Sunt urate!
|
Quote:
|
Quote:
|
Este clar ce fel de simt estetic au romanii din moment ce apar nume de mărci precum Honda si Alfa Romeo in topicul asta.
|
Exista masini mult mai urate... Cert este ca, asta pare cam..."neterminata" :)
|
Quote:
|
Ssang Yong :)
|
1 Attachment(s)
Pun si eu aratarea asta.
O fi buna, o fi fiabila, dar eu nu-i gasesc nicio linie frumoasa. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Voi ce Ziceti de masina asta vi se pare urata?Mie unu mi se pare uratica
|
Quote:
e atat de urata la exterior dar atat de super ok interiorul,spatios,in spate scaunele sunt reglabile individual....e o masina destul de fiabila,tinand cont ca a mea are 250.000 +. au facut designul ala oribil la exterior ca sa castige la interior. masina in clasa ei care sa aibe 6 locuri individuale si asa spatioasa nu cred ca mai exista.plus ca motorul 1.9jtd e super ok,si ca performantza si ca fiabilitate. o sa ramana pe primul loc ca si cea mai urata masina mult timp de acum inainte,deci posed o masina care e pe locul unu in unul din clasamentele auto ;) |
Sincer o fi pe locul 1 in clasamentele auto dar tot pe locul 1 la uratenie mai bine prefer un sharan din 1996-2000 care este mult mai frumos am avut sharan il prefer oricand.Sper ca nu te ai suparat imi cer mi de scuze.Cat despre focusul ala breck cum vi se pare e urat?
|
eu faceam haz de necaz...de multipla am nevoie la firma,nu am luat-o de placere :D
|
Oricum imi poti da niste poze cu ea? Pe pm?
|
Masinile urate se impart in doua categori :
-cele pe care nu ti le permiti -cele care intradevar sunt urate dar totusi nu ti le permiti . Nu poti vb despre o masina din anul 2000 ca este urata in momentul de fata !Stilurile au avansat la fel si trendul in materie de design auto ! Masinile inainte sa fie date spre vanzare sunt supuse unor teste de marketing chiar inainte de stadiul de proiect . Au minusuri la design au plusuri la ergonomie , au lipsuri la design au plusuri la consum, au lipsuri la design au plusuri la fiabilitate ! Pentru fiecare tip auto cu stigmata ''cea mai urata masina'' exista un grup de oameni care iubesc aceasta marca . Poate si multi dintre noi care criticam unele masini ne incadra in topicul '' Baiatul cu cea mai urata frizura in anul 1997 !'' |
In mare parte e corect ceea ce ai afirmat, numai ca in ziua de azi, exista masini superbe ca si design, care sunt si fiabile, au si consum mic, si spatiu interior suficient, etc.
|
Da exista si masini frumoase ale caror fiabilitate si consum intrec asteptarile.Legat de acel focus breck nimeni nu are nici o parere e urat sau gresesc eu.
|
Quote:
|
Quote:
Nicio masina nu ramane nevanduta sau nefolosita ! De obicei masinile low cost au un design mai slab dar asta nu inseamna ca sunt urate ! dar fiecare cu parerea lui . Nu gasesti in toata lumea un artist care sa apecieze o linie de caroserie joasa care pune in valoare garda de sol , o curba a geamului care este in ton cu farul , etc etc etc ! Eu critic masini urate pe net dar conduc loganu lu tati ! |
Eu inteleg unde bati tu, dar lasa-ma sa-ti explic mai in detaliu: daca o masina nu-mi place, spun ca e urata, nu ma intereseaza ca iti place tie sau lui x sau lui y. Pentru mine este urata si atat. Nu ma incadrez in segmentul de piata pentru ca masina aceea a fost facuta. Ca si-au indeplinit ei targetul si au vandut nu stiu cate bucati, la fel, nu ma intereseaza atata timp cat pe mine nu m-a captivat. Si, don't feel blue, loganul este chiar o masina frumoasa pe langa multe alte pocitanii care exista pe piata ;)
|
Quote:
Si don't feel blu din punct de vedere gramatical al limbii engleze nu prea este corect ! |
Printre cele cateva masini pe care le-am avut, crede-ma ca nu e durere ca zic de un multipla ca e urat, nu-s deloc acri strugurii, ca daca voiam imi luam multipla :lol: Si iarta-ma ca m-am murdarit putin la gura de engleza, nu stiu cum mi-am permis, domnule "blu" care observ ca le stii pe toate :lol: Sa invatam intai sa mai punem si noi cate o virgula in limba romana, apoi sa ne gasim sa-i corectam pe altii la engleza, nu crezi ?!
|
Si ca o paranteza, sa fiu total off-topic :)
Vezi ca "don't feel blue" este o expresie, de fapt face parte dintr-o expresie menita sa fie insulta, si anume : " Don't feel sad, don't feel blue, Frankenstein was ugly too! " , care este, domnule compozite ;) |
Quote:
Zi o masina urata sau du-te si plictiseste-i pe altii. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:54. |
- Copyright 2026 4Tuning