Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Cea mai urata masina a momentului (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/41682-urata-masina-momentului.html)

Radu. 01-03-13 01:59

Re: Cea mai urata masina a momentului

Peugeot 206 sedan e "the king" :)

onymen 01-03-13 13:21

Opel Agila

22VIN 01-03-13 13:41

Quote:

Originally Posted by onymen (Post 5383407)
Opel Agila

Care?

onymen 01-03-13 13:42

Modelele din 2001-2002,dupa mine sunt urate rau de tot masinile alea,cand le vad ma apuca rasul :)):D

marculescu 07-03-13 18:42

Mai urata ca TATA Nano nu exista !!!! Poate marcile chinezesti de gen Hover, Baolin, etc..

scrisit 07-03-13 20:16

Alfa Romeo majoritatea modelelor noi, in special Mitu aia.

marculescu 07-03-13 21:20

Quote:

Originally Posted by dragospopa (Post 5316631)
Cu siguranta cel mai urat spate de masina l-a inventat Honda .

Honda face printre cele mai frumoase masini . Nu suntem noi pregatiti pentru acel break

22VIN 08-03-13 00:14

Quote:

Originally Posted by marculescu (Post 5391231)
Nu suntem noi pregatiti pentru acel break

Intr-adevar, e tehnologie extraterestra.

khamsin 14-03-13 00:17

dacia lodgy

KTA87 14-03-13 17:17

Peugeot 301

Ghostyz0r 18-03-13 14:41

Honda civic (Cea mai urata masina de serie...)Se vede ca fac motoare de ambarcatiuni,cred ca au vrut sa deseneze o barca,altfel nu-mi pot explica.
Nissan Juke(eu inteleg ca au vrut sa fie diferiti,dar nu mereu diferit inseamna si ceva wow....)

03ZLR 15-04-13 12:40

Chrysler Pt Cruiser cred ca se incadreaza si ea in sectiunea asta. Zici ca e masina de pompe funebre.

Sasha 15-04-13 14:10

Quote:

Originally Posted by scrisit (Post 5391140)

sper ca glumesti.

marculescu 15-04-13 14:56

Cam toate modelele KIA se nasc ...batrane si anoste. Pacat de banii dati pe ele. O Dacia second hand e muuuuuuult mai frumoasa.

No ofense proprietarilor de Kia insa ar trebui sa le para rau de sumele cheltuite.
Chiar si SAAB s-au cam "sters"... .
TATA e campiana la imagine oribila in toate aspectele ! ! !parca si Gelly sunt mai frumoase
Modelele Rover sunt destul de OK la lansare insa isi pierd rapid din imagine si devin la 2 luni dupa vanzare modele "anonime" second hand.
Volvo a avut mari probleme cu imaginea cam conservatoare insa s-au schimbat mult.
Fostele modele Simca Talbot erau oribile, de aceea poate au si disparut.

scrisit 15-04-13 15:06

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 5440361)
sper ca glumesti.

Nu speri bine.

Sasha 15-04-13 15:07

Quote:

Originally Posted by marculescu (Post 5440403)
Cam toate modelele KIA se nasc ...batrane si anoste. Pacat de banii dati pe ele. O Dacia second hand e muuuuuuult mai frumoasa.

No ofense proprietarilor de Kia insa ar trebui sa le para rau de sumele cheltuite.
Chiar si SAAB s-au cam "sters"... .
[..]

Kia Ceed? :)

@scrisit - stiu ca e vorba de gusturi and shit, dar daca si alfa romeo face masini urate... italienii, cei mai buni designeri, etc.. ring a bell? :)

scrisit 15-04-13 16:12

Nu-mi plac! Alea sunt forme? Zici ca sunt femei strambe, intr-o parte ascutite in alta rotunde etc. Sunt urate!

Laptiucu 15-04-13 16:16

Quote:

Originally Posted by marculescu (Post 5440403)

Ai vazut cum arata noul (Pro) Cee'd, (Pro) Cee'd GT, Sportage?

22VIN 15-04-13 21:40

Quote:

Originally Posted by scrisit (Post 5391140)

https://i.imgur.com/PNYRZ.gif

b01uxd 15-04-13 22:47

Este clar ce fel de simt estetic au romanii din moment ce apar nume de mărci precum Honda si Alfa Romeo in topicul asta.

Catalin1987 16-04-13 09:28

Exista masini mult mai urate... Cert este ca, asta pare cam..."neterminata" :)

Sasha 18-04-13 11:57

Quote:

Originally Posted by Catalin1987 (Post 5441393)
Exista masini mult mai urate... Cert este ca, asta pare cam..."neterminata" :)

Care ??

Catalin1987 18-04-13 12:08

Ssang Yong :)

22VIN 21-04-13 10:24

1 Attachment(s)
Pun si eu aratarea asta.
O fi buna, o fi fiabila, dar eu nu-i gasesc nicio linie frumoasa.

aleks 21-04-13 13:36

Quote:

Originally Posted by 22VIN (Post 5446948)
Pun si eu aratarea asta.
O fi buna, o fi fiabila, dar eu nu-i gasesc nicio linie frumoasa.

Masina batraneasca asa :)

gabi 1,9 27-05-13 11:25

1 Attachment(s)
Voi ce Ziceti de masina asta vi se pare urata?Mie unu mi se pare uratica

T@zMania 27-05-13 12:14

Quote:

Originally Posted by JDV (Post 5143032)
sunt 97 de pagini...nu le am citit pe toate inainte sa postez...interesand despre fiat desi nu inteleg care este scopul design-ului acela hidos.

sunt posesor de multipla,poate cea mai urata masina a tuturor timpurilor...
e atat de urata la exterior dar atat de super ok interiorul,spatios,in spate scaunele sunt reglabile individual....e o masina destul de fiabila,tinand cont ca a mea are 250.000 +.
au facut designul ala oribil la exterior ca sa castige la interior.
masina in clasa ei care sa aibe 6 locuri individuale si asa spatioasa nu cred ca mai exista.plus ca motorul 1.9jtd e super ok,si ca performantza si ca fiabilitate.
o sa ramana pe primul loc ca si cea mai urata masina mult timp de acum inainte,deci posed o masina care e pe locul unu in unul din clasamentele auto ;)

gabi 1,9 27-05-13 12:45

Sincer o fi pe locul 1 in clasamentele auto dar tot pe locul 1 la uratenie mai bine prefer un sharan din 1996-2000 care este mult mai frumos am avut sharan il prefer oricand.Sper ca nu te ai suparat imi cer mi de scuze.Cat despre focusul ala breck cum vi se pare e urat?

T@zMania 27-05-13 13:02

eu faceam haz de necaz...de multipla am nevoie la firma,nu am luat-o de placere :D

gabi 1,9 27-05-13 13:11

Oricum imi poti da niste poze cu ea? Pe pm?

compozite 27-05-13 16:09

Masinile urate se impart in doua categori :
-cele pe care nu ti le permiti
-cele care intradevar sunt urate dar totusi nu ti le permiti .

Nu poti vb despre o masina din anul 2000 ca este urata in momentul de fata !Stilurile au avansat la fel si trendul in materie de design auto !
Masinile inainte sa fie date spre vanzare sunt supuse unor teste de marketing chiar inainte de stadiul de proiect . Au minusuri la design au plusuri la ergonomie , au lipsuri la design au plusuri la consum, au lipsuri la design au plusuri la fiabilitate !

Pentru fiecare tip auto cu stigmata ''cea mai urata masina'' exista un grup de oameni care iubesc aceasta marca .

Poate si multi dintre noi care criticam unele masini ne incadra in topicul '' Baiatul cu cea mai urata frizura in anul 1997 !''

fasso 28-05-13 19:53

In mare parte e corect ceea ce ai afirmat, numai ca in ziua de azi, exista masini superbe ca si design, care sunt si fiabile, au si consum mic, si spatiu interior suficient, etc.

gabi 1,9 29-05-13 15:20

Da exista si masini frumoase ale caror fiabilitate si consum intrec asteptarile.Legat de acel focus breck nimeni nu are nici o parere e urat sau gresesc eu.

khamsin 29-05-13 17:28

Quote:

Originally Posted by compozite (Post 5483458)
Masinile urate se impart in doua categori :
-cele pe care nu ti le permiti
-cele care intradevar sunt urate dar totusi nu ti le permiti .

Nu poti vb despre o masina din anul 2000 ca este urata in momentul de fata !Stilurile au avansat la fel si trendul in materie de design auto !
Masinile inainte sa fie date spre vanzare sunt supuse unor teste de marketing chiar inainte de stadiul de proiect . Au minusuri la design au plusuri la ergonomie , au lipsuri la design au plusuri la consum, au lipsuri la design au plusuri la fiabilitate !

Pentru fiecare tip auto cu stigmata ''cea mai urata masina'' exista un grup de oameni care iubesc aceasta marca .

Poate si multi dintre noi care criticam unele masini ne incadra in topicul '' Baiatul cu cea mai urata frizura in anul 1997 !''

ai gresit "putin" lipsuri la design si lipsuri la fiabilitate este corect spus.

compozite 30-05-13 18:07

Quote:

Originally Posted by fasso (Post 5484679)
In mare parte e corect ceea ce ai afirmat, numai ca in ziua de azi, exista masini superbe ca si design, care sunt si fiabile, au si consum mic, si spatiu interior suficient, etc.

Ca sa proiectezi o masina ,o vaza, orice alt obiect trebuie sa ai VIZIUNE . Masinile enumerate mai sus ca si masini urate si-au indeplinit targhetul propus de firma si anume sa vinda seria complet( 100 de bucati un milion , 2 milioane etc)

Nicio masina nu ramane nevanduta sau nefolosita !
De obicei masinile low cost au un design mai slab dar asta nu inseamna ca sunt urate ! dar fiecare cu parerea lui . Nu gasesti in toata lumea un artist care sa apecieze o linie de caroserie joasa care pune in valoare garda de sol , o curba a geamului care este in ton cu farul , etc etc etc !

Eu critic masini urate pe net dar conduc loganu lu tati !

fasso 30-05-13 21:10

Eu inteleg unde bati tu, dar lasa-ma sa-ti explic mai in detaliu: daca o masina nu-mi place, spun ca e urata, nu ma intereseaza ca iti place tie sau lui x sau lui y. Pentru mine este urata si atat. Nu ma incadrez in segmentul de piata pentru ca masina aceea a fost facuta. Ca si-au indeplinit ei targetul si au vandut nu stiu cate bucati, la fel, nu ma intereseaza atata timp cat pe mine nu m-a captivat. Si, don't feel blue, loganul este chiar o masina frumoasa pe langa multe alte pocitanii care exista pe piata ;)

compozite 30-05-13 21:19

Quote:

Originally Posted by fasso (Post 5486760)
Eu inteleg unde bati tu, dar lasa-ma sa-ti explic mai in detaliu: daca o masina nu-mi place, spun ca e urata, nu ma intereseaza ca iti place tie sau lui x sau lui y. Pentru mine este urata si atat. Nu ma incadrez in segmentul de piata pentru ca masina aceea a fost facuta. Ca si-au indeplinit ei targetul si au vandut nu stiu cate bucati, la fel, nu ma intereseaza atata timp cat pe mine nu m-a captivat. Si, don't feel blue, loganul este chiar o masina frumoasa pe langa multe alte pocitanii care exista pe piata ;)

Da nu intelegi ca putin le pasa unora ca masina produsa de ei este urata! asa e cu roamanu asta capra vecinului si vulpea cu strugurele acru !
Si don't feel blu din punct de vedere gramatical al limbii engleze nu prea este corect !

fasso 30-05-13 21:30

Printre cele cateva masini pe care le-am avut, crede-ma ca nu e durere ca zic de un multipla ca e urat, nu-s deloc acri strugurii, ca daca voiam imi luam multipla :lol: Si iarta-ma ca m-am murdarit putin la gura de engleza, nu stiu cum mi-am permis, domnule "blu" care observ ca le stii pe toate :lol: Sa invatam intai sa mai punem si noi cate o virgula in limba romana, apoi sa ne gasim sa-i corectam pe altii la engleza, nu crezi ?!

fasso 30-05-13 21:46

Si ca o paranteza, sa fiu total off-topic :)
Vezi ca "don't feel blue" este o expresie, de fapt face parte dintr-o expresie menita sa fie insulta, si anume : " Don't feel sad, don't feel blue, Frankenstein was ugly too! " , care este, domnule compozite ;)

22VIN 30-05-13 23:41

Quote:

Originally Posted by compozite (Post 5486777)
asa e cu roamanu asta capra vecinului si vulpea cu strugurele acru !

Prietene, ai o fixatie. Mai lasa-ma cu strugurii tai ca majoritatea masinilor pe care le-am enumerat pe-aici sunt hatchback-uri sau low costuri. Dupa tine suntem toti vietnamezi, ne permitem numai mobre.
Zi o masina urata sau du-te si plictiseste-i pe altii.

All times are GMT +2. The time now is 09:54.

- Copyright 2026 4Tuning