Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Pentru pasionaţii de biciclete (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/4079-pasionatii-biciclete.html)

Darius DMS 15-03-11 08:49

Re: Pentru pasionaţii de biciclete

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 4166549)
taci acolo...:D

si totusi... nimeni nu vinde nici un bmx?

off: HELP ME!!! nu mai primesc replay de la nici un topic...:-s

pacat ca nu vrei sa mergi la posta:(...am eu unul numai bun de modificat(asa cred)...are tot ce vrei...dar daca vrei doar din bucuresti...:(

(!8Y_M 15-03-11 21:24

Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 4170817)
pacat ca nu vrei sa mergi la posta:(...am eu unul numai bun de modificat(asa cred)...are tot ce vrei...dar daca vrei doar din bucuresti...:(

as prefera din buc.. oricum.. a cam picat treaba.. dar totusi.. daca e careva... sa zica.. ca poate poate...

Andreea13 16-03-11 12:11

hai ca venit caldura , nu a`ti iesit la pedalat ?
ceva trasee prin bucuresti si pe langa bucuresti stiti ?
m`am saturat de praful asta de pe bulevarde , doar prin parcuri mai poti respira cat de cat.
cat sport faci pedaland , atat de infectezi cu praful asta jegos.

Darius DMS 17-03-11 09:07

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Andreea13 (Post 4174123)
hai ca venit caldura , nu a`ti iesit la pedalat ?
ceva trasee prin bucuresti si pe langa bucuresti stiti ?
m`am saturat de praful asta de pe bulevarde , doar prin parcuri mai poti respira cat de cat.
cat sport faci pedaland , atat de infectezi cu praful asta jegos.

am iesit eu..de ziua mea:D...ziua in care mi-am scos la plimbare si bmx-ul nou:D...

poze:sa nu aruncati cu pietre in mine ca nu prea le am,dar pana ma obisnuiesc cu geometria noua,ma indurati asa cum sunt:D...

numai bine tuturor

xgeox 17-03-11 10:00

Sunt trasee prin Baneasa,Snagov,prin padure pe la Branesti,Pustnicu,etc..

Strainger 19-03-11 11:18

Salutare la toti, mi am vandut bicicleta si as dori sa achizitionez una dupa putine cautari de bicicleta am ajuns la concluzia ca urmatoarea mea bicicleta vreau sa fie o cursiera caci am inteles ca acelea sunt de viteza, acum doresc un sfat de la cunoscatori.
http://www.sportsdirect.com/muddyfox...ke-700c-933025 e buna de ceva se merita sa o comand??

Emy_bike 19-03-11 12:05

Cate kg are? La ce piese are pe ea.... mmm... lasa de dorit. Cati bani vrei sa dai pe o bicla?

Emy_bike 19-03-11 12:08

Quote:

Originally Posted by Yonutz_Design (Post 4150036)
Salut!Am si eu 2 mtb-uri dintre care un DHS :rolleyes2 si am nevoie de ajutor daca ma puteti ajuta...am de ceva timp probleme cu frana pe disc si nu stiu ce sa i fac! :sad: Sa fie oare placutele de frana??Mie nu mi se par a fi foarte uzate :???:

Va rog daca puteti sa ma ajutati,

MULTUMESC.

Din poze inteleg ca n-ai avut etrierul bine reglat si ti-a tocit placutele urat, neuniform. :) pune mana si cumpara un MX2

D.Y ¬ 19-03-11 13:13

Quote:

Originally Posted by Strainger (Post 4181890)
Salutare la toti, mi am vandut bicicleta si as dori sa achizitionez una dupa putine cautari de bicicleta am ajuns la concluzia ca urmatoarea mea bicicleta vreau sa fie o cursiera caci am inteles ca acelea sunt de viteza, acum doresc un sfat de la cunoscatori.
http://www.sportsdirect.com/muddyfox...ke-700c-933025 e buna de ceva se merita sa o comand??

nu prea. spune cam cat esti dispus sa dai pt o cursiera si iti zicem noi ce e bun in banii aia:D

Strainger 19-03-11 20:00

Pana in 10 milioane lei vechi mai mult nu dispun
Ps: Cursierele sunt de viteza nu??

cata_golf 19-03-11 21:10

salut am si eu o bicicleta adusa din olanda ,o am de asta toamna deocamdata nu am nici o poza pt ca din decembrie nu am mai mers cu ea ca sta in garaj la varmiu si inca e frig afara,mai am si o rabla de DHS cu cadru de aluminiu care zace prin uscator...

P.S cursiera merge ca drq de tare are un prieten de al meu si cred ca daca merge la viteza ei maxima nici cu un scuter de 50 cc nu-l poti intrece cam asa cred

D.Y ¬ 19-03-11 23:43

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Strainger (Post 4183237)
Pana in 10 milioane lei vechi mai mult nu dispun
Ps: Cursierele sunt de viteza nu??

Da de viteza sunt. Semi-cursiere si cursiere.
O sa caut sa vad ce iti gasesc in acesti bani ceva mai bun.
Daca ai putea sa iei sh una de firma buna ar fi mai ok.

Quote:

Originally Posted by cata_golf (Post 4183400)
P.S cursiera merge ca drq de tare are un prieten de al meu si cred ca daca merge la viteza ei maxima nici cu un scuter de 50 cc nu-l poti intrece cam asa cred

Ce ai ba? Esti nebun la cap? Mai taie din ele.

Mai pun si eu o poza cu bicicleta din ro de la ultima plimbare..

cata_golf 20-03-11 08:59

Quote:

Originally Posted by D.Y ¬ (Post 4183734)
Da de viteza sunt. Semi-cursiere si cursiere.
O sa caut sa vad ce iti gasesc in acesti bani ceva mai bun.
Daca ai putea sa iei sh una de firma buna ar fi mai ok.

Ce ai ba? Esti nebun la cap? Mai taie din ele.

Mai pun si eu o poza cu bicicleta din ro de la ultima plimbare..

eu am mers cu bicicleta aia si merge foarte tare cred ca la drum intins prinzi 60-70 km/h cu ea nu vb prosti are cauciucuri f subtiri cred ca de 1.5 cm-2cm

N.e.K 20-03-11 13:34

poate cand se face iar frumos afara , ne adunam si dam o tura :)

D.Y ¬ 20-03-11 14:37

Quote:

Originally Posted by cata_golf (Post 4184121)
eu am mers cu bicicleta aia si merge foarte tare cred ca la drum intins prinzi 60-70 km/h cu ea nu vb prosti are cauciucuri f subtiri cred ca de 1.5 cm-2cm

Tu la 15 ani atata forta ai sa prinzi 60-70km/h ? La drum intins ?
Degeaba are cauciucuri subtiri daca nu sunt de calitate.
Oricum daca nu avea kilometraj bicicleta aia e egal cu zero.
Iti explic eu cum e si cu viteza asta. Mai vorbim ;)

N.e.K 20-03-11 15:01

eu , la un concurs de DH ( LA VALE ), masuarat de ei am avut viteza maxima 50 km/h , dar 60-70 vise :))

(!8Y_M 20-03-11 16:36

6 Attachment(s)
acu`... somer... na.. ce sa fac si eu? continui proiectul:)) "cracanat" spatele ca sa intre mai usor roata.. aripa spate... suport si placuta nr inmatriculare fatza... intinzator lant + alte bibileli...

cata_golf 20-03-11 19:41

na greseala mea poate am gresit.Apropo un coleg de al meu are o bicicleta cu kilometraj care e destul de noua(First Bike) si zicea ca avea aproape 80 km/h la vale :)) sau mai era unu care zicea ca a prins 107 km/h la acceasi vale =))

(!8Y_M 20-03-11 19:45

Quote:

Originally Posted by cata_golf (Post 4185959)
na greseala mea poate am gresit.Apropo un coleg de al meu are o bicicleta cu kilometraj care e destul de noua(First Bike) si zicea ca avea aproape 80 km/h la vale :)) sau mai era unu care zicea ca a prins 107 km/h la acceasi vale =))

ia un motor si da-te cu 100 .. si pe urma sa vb.. voi nu va da-ti seama ce inseamna sa te tii de o bicicleta la 100km/h... eu am prins 65 pe plat cu a mea si deja ma cacasem pe mine... mai reglati-va si voi kilometrajele alea...

cata_golf 20-03-11 19:55

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 4185968)
ia un motor si da-te cu 100 .. si pe urma sa vb.. voi nu va da-ti seama ce inseamna sa te tii de o bicicleta la 100km/h... eu am prins 65 pe plat cu a mea si deja ma cacasem pe mine... mai reglati-va si voi kilometrajele alea...

am mers cu scuterul cu 90 km/h fara casca si stiu ce inseamna.Viteza aia cu bicicleta nu am prins-o eu eu daca am mers maxim cu 40 km/h cu bicicleta poate nici atata nu stiu.Dar sunt unii de varsta mea care cred ca bicicleta e BMW E30 :)) si viseaza ca merg cu masina in capul lor de asta cred ca merg cu viteza...si zic minciuni...

D.Y ¬ 20-03-11 20:39

Quote:

Originally Posted by N.e.K (Post 4185126)
eu , la un concurs de DH ( LA VALE ), masuarat de ei am avut viteza maxima 50 km/h , dar 60-70 vise :))

La downhill na ai prins ceva, dar 60-70 nu sunt vise. Sunt pe forumurile de bike-uri baieti care au prins ceva viteza.

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 4185355)
acu`... somer... na.. ce sa fac si eu? continui proiectul:)) "cracanat" spatele ca sa intre mai usor roata.. aripa spate... suport si placuta nr inmatriculare fatza... intinzator lant + alte bibileli...

tu esti nebun zau :)))

Quote:

Originally Posted by cata_golf (Post 4185959)

Greseala ta poate ai gresit? Cum vine asta.
Cu first bike 80? Tare, chiar foarte tare. Si eu am prins cu un Pegas 95km/h :oops:
Da i-a luat aluia 107 secunde sa coboare panta aia.
Eu zic sa termini cu recordurile astea de viteza ca n-are rost si devi mult prea penibil. Te-am luat la misto si vad ca nu te lasi.
Daca prietenul tau chiar a prins cu un First Bike 80km/h inseamna ca eu cu un Cervelo din carbon sunt chiar prost ca n-am prins viteza asta nici in panta nici in pestera. Asta e creca prietenul tau face ciclism de la 3 ani.

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 4185968)

Nu trebuie sa regleze nimic, trebuie decat sa mai taie din ele. :))

Quote:

Originally Posted by cata_golf (Post 4185998)
am mers cu scuterul cu 90 km/h fara casca si stiu ce inseamna.Viteza aia cu bicicleta nu am prins-o eu eu daca am mers maxim cu 40 km/h cu bicicleta poate nici atata nu stiu.Dar sunt unii de varsta mea care cred ca bicicleta e BMW E30 :)) si viseaza ca merg cu masina in capul lor de asta cred ca merg cu viteza...si zic minciuni...

Da inainte credeai ca prinzi 60/70 iar acum ai mers maxim cu 40.

Quote:

Originally Posted by cata_golf (Post 4184121)

Eu sincer nu vad niciun prieten sa spuna vreo gogoasa. Sa ne spuna de recorduri partiale, intermediare, mondiale, austro-ungare sau mai stiu eu ce. Decat tu ai vorbit de cifre pe aici.

Baietii care se pricep la mtb/dh as vrea sa-mi iau una pt off-road mai mult. Pana in 5 milioane sa zic asa gasesc ceva mai bun? Sh desigur..:x

N.e.K 20-03-11 20:46

eu ziceam 60-70 pe plat = vise , la dh da se poate .

Andreea13 20-03-11 23:06

Quote:

Originally Posted by D.Y ¬ (Post 4186118)
La downhill na ai prins ceva, dar 60-70 nu sunt vise. Sunt pe forumurile de bike-uri baieti care au prins ceva viteza.

tu esti nebun zau :)))

Greseala ta poate ai gresit? Cum vine asta.
Cu first bike 80? Tare, chiar foarte tare. Si eu am prins cu un Pegas 95km/h :oops:
Da i-a luat aluia 107 secunde sa coboare panta aia.
Eu zic sa termini cu recordurile astea de viteza ca n-are rost si devi mult prea penibil. Te-am luat la misto si vad ca nu te lasi.
Daca prietenul tau chiar a prins cu un First Bike 80km/h inseamna ca eu cu un Cervelo din carbon sunt chiar prost ca n-am prins viteza asta nici in panta nici in pestera. Asta e creca prietenul tau face ciclism de la 3 ani.

Nu trebuie sa regleze nimic, trebuie decat sa mai taie din ele. :))

Da inainte credeai ca prinzi 60/70 iar acum ai mers maxim cu 40.

Eu sincer nu vad niciun prieten sa spuna vreo gogoasa. Sa ne spuna de recorduri partiale, intermediare, mondiale, austro-ungare sau mai stiu eu ce. Decat tu ai vorbit de cifre pe aici.

Baietii care se pricep la mtb/dh as vrea sa-mi iau una pt off-road mai mult. Pana in 5 milioane sa zic asa gasesc ceva mai bun? Sh desigur..:x

ceva bun nu cred ca gasesti pana in 5 mil , totusi , ha isa fim realisti.

cata_golf 21-03-11 11:04

viteza mare nu am prins-o eu au prins-o alti si eu v-am spus si voua ca sa radeti sa vedeti ce minciuni pot debita alti dar voi nu m-ati inteles si credeti ca eu mint....dar mai bine tac si gata sa terminam cu discutia asta inutila pe care am deschis-o va rog sa ma scuzati...

(!8Y_M 21-03-11 11:54

2 Attachment(s)
...bunatati...

cata_golf 21-03-11 12:03

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 4187581)
...bunatati...

frumos chiar imi plac proiectele tale felicitari

D.Y ¬ 21-03-11 20:35

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cata_golf (Post 4187452)
viteza mare nu am prins-o eu au prins-o alti si eu v-am spus si voua ca sa radeti sa vedeti ce minciuni pot debita alti dar voi nu m-ati inteles si credeti ca eu mint....dar mai bine tac si gata sa terminam cu discutia asta inutila pe care am deschis-o va rog sa ma scuzati...

Da lasa-i pe ei in treaba lor.:rolleyes2

Quote:

Originally Posted by Andreea13 (Post 4186361)
ceva bun nu cred ca gasesti pana in 5 mil , totusi , ha isa fim realisti.

Da stiu, am zis o cifra asa ca idee. Vreau sa stiu cam cat imi trebuie sa-mi achizitionez una. Ca vreau pt Romania cat sunt cu scoala. In partea cealalalta ma dau cu un Cube, am pus poza.
Am prieteni care si-au luat biciclete la mana a 2-a firme foarte bune pana in 5 milioane sa zic asa. Au prins si unii oameni care nu erau in cunostinta de cauza si le-au dat aproape moca.
@ Strainger daca te uiti, imi spui te rog daca conteaza din ce tara/oras e bicicleta. Adica nu conteaza transportul nu ca sa stiu ce sa-ti recomand.. te-ar interesa si second? sau doar noi?

xgeox 22-03-11 07:50

aoleuu,urate aripile alea la Cube.

Strainger 22-03-11 10:49

Am vrb cu un vecin care e plecat de cateva luni bune in Belgia si sa vad ce gaseste el pe acolo o cumpara mi o trmite sii platesc cand vine, sa vedem ce gaseste.

Andreea13 22-03-11 17:15

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by D.Y ¬ (Post 4189053)
Da lasa-i pe ei in treaba lor.:rolleyes2

Da stiu, am zis o cifra asa ca idee. Vreau sa stiu cam cat imi trebuie sa-mi achizitionez una. Ca vreau pt Romania cat sunt cu scoala. In partea cealalalta ma dau cu un Cube, am pus poza.
Am prieteni care si-au luat biciclete la mana a 2-a firme foarte bune pana in 5 milioane sa zic asa. Au prins si unii oameni care nu erau in cunostinta de cauza si le-au dat aproape moca.
@ Strainger daca te uiti, imi spui te rog daca conteaza din ce tara/oras e bicicleta. Adica nu conteaza transportul nu ca sa stiu ce sa-ti recomand.. te-ar interesa si second? sau doar noi?

ai idee de unde fac si eu rost de o aripa cum ai tu pe fata ?

de exemplu eu
biciclist de mic , o perioda m`am lasat si iarna asta am cautat o bicicleta SH.
am gasit un polar X cu piese pe el de calitate buna, la pretul de 5 mil , scazut de la 7 mil cat cerea prima data.
ce am schimbat la ea pana acuma au fost gumele , frana pe fata hidraulica avid juice3 , spate schimbat discul si placutele , lantul si atat , hidraulica fata a fost un moft al meu .
deci gasesti si ocazii de genu` , dar nu mereu.

(!8Y_M 22-03-11 20:13

Quote:

Originally Posted by cata_golf (Post 4187604)
frumos chiar imi plac proiectele tale felicitari

ms...

am terminat bicla.. smilgheruita.. chit rapid.. vopsea .. vreo 4 straturi.. montata si plimbata... au ramas pt maine reglajele:P

chiar am uitat cum e sa mergi cu ea... sa se uita lumea dupa tine.. si o bomba... o vb noua:))

"mama cata RATB-u` are asta..." =))

xgeox 23-03-11 07:52

Quote:

Originally Posted by Andreea13 (Post 4191389)

de exemplu eu
am gasit un polar X cu piese pe el de calitate buna, la pretul de 5 mil , scazut de la 7 mil cat cerea prima data.
ce am schimbat la ea pana acuma au fost gumele , frana pe fata hidraulica avid juice3 , spate schimbat discul si placutele , lantul si atat , hidraulica fata a fost un moft al meu .

uite aripa aici http://www.bikexpert.ro/catalog/apar...page=2&sort=3a

rob3rt0 23-03-11 14:37

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 4187581)
...bunatati...

Presupun ca nu pui pe spate aparatoare deaia...:lol::lol:

Nu ne arati si noua niste poze?

(!8Y_M 23-03-11 19:19

Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 4193973)
Presupun ca nu pui pe spate aparatoare deaia...:lol::lol:

Nu ne arati si noua niste poze?

doar cea de fatza e pusa..

bicla e neagru mat.. aripa de fatza jantele rosii... nimic special.. o sa trag maine ceva poze...

Andreea13 24-03-11 10:43

Quote:

Originally Posted by xgeox (Post 4193000)

mersi frumos de link.

xgeox 24-03-11 17:46

Quote:

Originally Posted by Andreea13 (Post 4196361)
mersi frumos de link.

cu placere

dany323bmx 24-03-11 21:18

2 Attachment(s)
Imi dati voie si mie sa imi prezint BMX-u?
Este un Mali Tirant cumparat de nou
A primit un upgrade substantial in timp , ramanand cadrul si inca cateva piese originale
O mica lista de modificari:
-Foaie mica de 32 dinti(parca)
-Roata spate completa cu pinion de 7 dinti
-Pedale bike positive
-Cauciucuri Maxxis
-Ghidon Slim bar
-Mansoane bike positive
Si in rest pedala
Mai am cateva poze cu el
Cred ca in weekend o sa ies in skatepark cu el

D.Y ¬ 24-03-11 22:51

Quote:

Originally Posted by xgeox (Post 4190014)
aoleuu,urate aripile alea la Cube.

Da sunt urate. Dar la ce paduri am de strabatut sunt foarte folositoare.

Quote:

Originally Posted by Andreea13 (Post 4191389)

de exemplu eu

Da o sa vad eu ce fac daca nu raman sa ma plictisesc in continuare de strazi si de ocolit gropi.

phaeton 24-03-11 23:37

imi cer scuze daca deranjez sau va rog sa repetati unele lucruri deja discutate.
vreau sa profit de faptul ca am ramas fara permis pentru o perioada mai mult decat lunga de timp, si sa incep sa fac putina miscare.
vreau o bicicleta usoara si placuta la pedalat. astept recomandari si oferte.
nu vreau una gen bmx sau alte nebunii, doar o bicicleta cu care sa mi faca placere sa ies, deoarece nu sunt un profesionist in acest sport.

N.e.K 25-03-11 12:58

Daca ai cat de cat un buget eu iti recomad ceva de genu :

http://www.playbike.ro/produs.php?id_produs=1588
http://bikezone.ro/Bicicleta-Ideal-Strobe-2009-691.html
http://www.playbike.ro/produs.php?id_produs=1585

Iti faci treaba cu ea :))

All times are GMT +2. The time now is 20:11.

- Copyright 2026 4Tuning