![]() |
Re: Masini tari din Iasi
21 Attachment(s)
Vazute ieri.8)In seara asta am vazut si un Ferrari F430 spyder pe la gara.Demential sunetul evacuarii!!:twisted:
|
In prima poza e un seria 3 cu kit de M. Vazusem zilele trecute un Bentley Continental GT decapotabil, negru si numere de Germania :-?
|
28 Attachment(s)
Asta?
Pozele le-am mai pus pe sectiunea "Masini tari vazute la noi":D P.S:Am vazut un Opel Astra H frumos cu jante BBS.Stie cineva daca masina e prezentata pe forum? |
Da, a fost si la Era.
|
Cand voi avea timp voi face o arhiva ( .zip ) in care sa pun toate pozele:Dsunt super iar unele le-am vazut si eu :D
|
Am vazut un audi a6 c4 parca cu numere IS 04 MVD. Pare "un pic" modificat. Stie cineva ceva de el?
|
Quote:
|
arata si bine si se aude si frumos l-am vazut de multe ori ,si eu is curios cati inorogi are :)))
|
235 ........
|
... dupa ce te-a vizitat!!! 8)
|
Nu e prezentat pe vreun forum? :D
de cele 2 astra g bertone is 20 let si is..43 parca..pau ce stiti? :D |
frumos audi ala negru :D pau carca are o istorie frumoasa in urma .sper sa nu incurc numarul :D
|
Quote:
|
Re: Masini Tari Din Iasi Si Imprejurimi
Quote:
|
il mai gasesti cand e frumos afara !!
|
asta care are YLM sta in cug cry pe drumu sprea valea adanca,..mai are si un Maserati cu nr is.--EDY ..
|
la miroslava sta !!
|
nu nu ..:D are casa putin mai sus de mine asta ..daca vrei mergi sa iti arat ce parcare are...:X:X
|
7 Attachment(s)
ATENTIE !!! L-am zarit de curand pe Fulger McQueen :lol::lol::lol:
Proprietarul locuieste in Horpaz :) Pozele nu sunt facute de mine dar voi face si eu cand voi reusi sa pun mana pe camera foto :D |
9 Attachment(s)
Masina este al unui prieten . Uite poze facute de mine acuma la sf de a 12-a :D . Merge si se aude frumos :X:X .
Si un scurt filmulet :D , mai mult de 5000 de ture nu ia dat. https://www.youtube.com/watch?v=F9He-RT-0-w |
Masina sau fosta masina a lui Drobeta, personal nu mi se pare o masina "tare".
|
Da asai ...nu valoreaza cine stie ce...dar atrage multe priviri :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Marius sau Edy cand va mai int cu prietenul vostru spunetii ca il rog sa scoata scrisu cu " dro tuning " de pe parasolar. Mersi.;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Hei am vazut o masina super tare la voi in IS cred k era american muscle negru prea tare dar k prostu nu ia-m facut poze :|
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Sa inteleg ca tu nu prinzi ironiile, pacat. :D
|
Quote:
|
Cip un sfat de la mine..nu mai ridica masinile altora..Mai ai de crescut putin si nu mai vb urat cu lumea.. Si app de Nissan nu am avut banii atunci ca il luam eu cu un pret de nimic ..ce o fost o fost ..
|
lasa-ti masinile altora si vedeti-va de masinile voastre !!
ca nu va plac cum arata e parerea voastra dar nu ca nu is merita locul intr-un topic sau nu !! |
Quote:
Quote:
|
Gata fratilor cu off-topicul ;) Lasati omu' in pace ca fiecare are zile bune si zile proaste ;) Hai , asteptam urmatoarea masina ;) :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:59. |
- Copyright 2026 4Tuning