Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Accidente (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/39239-accidente.html)

Kent8 14-06-09 22:14

Re: Accidente

intrebare de baraj: sa raspunda cine stie concret NU TOTI IDIOTII CARE PRESUPUN.

UNDE SE TERMINA CLUJUL, IN FATA LA PRACTIKER SAU IN FATA LA METRO?
UNDE INCEPE FLORESTIUL, IN FATA LA PRACTIKER, IN FATA LA METRO SAU IN FATA UNITATII MILITARE.

SA RASPUNDA DOAR CINE STIE CONCRET !!!

-LEXION- 14-06-09 22:44

Quote:

Originally Posted by Kent8 (Post 2407462)
intrebare de baraj: sa raspunda cine stie concret NU TOTI IDIOTII CARE PRESUPUN.

UNDE SE TERMINA CLUJUL, IN FATA LA PRACTIKER SAU IN FATA LA METRO?
UNDE INCEPE FLORESTIUL, IN FATA LA PRACTIKER, IN FATA LA METRO SAU IN FATA UNITATII MILITARE.

SA RASPUNDA DOAR CINE STIE CONCRET !!!

Iale dupa strazi, Praktiker e pe Calea Floresti Nr. 157-159, care apartine de orasul Cluj, iar urmatoarea cladire, adica, sediul ISDC, si in continuare, Polus, Metro, se afla pe strada Avram Iancu care apartine Florestiului, deci, de la raul din spate de la Praktiker, incepe Floresti.

Sau dupa codul postal: Praktiker are Cod Postal: 400524 Cluj-Napoca http://cod-postal.com/cod-400524-200...i_nr_95_t.html

iar ISDC, Polus, Metro au codul postal 407280 Floresti: http://cod-postal.com/cod-407280-41791.html

MadManOvi 14-06-09 23:51

Indicatoru de iesire din cluj e la cativa metrii de stopul de intrare la metro, iar indicatorul de intrare in floresti la 2 m dupa el...

Kent8 14-06-09 23:55

2 Attachment(s)
lexicon..ok am itneles, o explicatie logica,
madmanovi...nu ii deloc asa
clujul se termina inainte de podetul ala florestiu incepe dupa podet...
in poza 1 se vede cluj, semnul ii dupa pod

Kent8 15-06-09 00:02

http://www.ziuadecj.ro/action/article?ID=23037

spyker 15-06-09 10:12

ce ai facut cu masina???:shock:

Kent8 15-06-09 11:00

am remodelat umpic botul...
si umpic dintr-un biciclist...speram sa-l reasambleze la loc doctorii, asta dupa ce iasa din coma, daca mai iasa

spyker 15-06-09 11:06

=))))
bai ce diabolic esti :twisted::twisted::twisted:

oq 15-06-09 11:42

mai prost decat prevede legea.... ii foarte funny stilul dupa cum vorbesti dar nu tzi-as dori sa fii in locul biciclistului :|

mafiozzo 15-06-09 11:52

ceva informatii despre accident nu ne dai alex?

Kent8 15-06-09 13:32

cesa mai fac... astept sa vad daca`si revine din coma sau nu.
eu mergeam pe banda 1...la vreo 400m era un biciclist, trag pe banda 2...vad ca vireaza brusc stanga, claxonez, cand intra in banda 2 pun frana si trag stanga.
l`am luat pe capota, mi s`o spart parbrizul si pe urma nu mai stiu ce o patit, martorii spun ca s`o rostogolit, ca o picat in cap..nu stiu.
am fost cu masina la expertiza, frane, directie, suspensie, s`o legat de cauciucuri ca de ce era cu bara joasa...
in fine, care vrea detalii sa intrebe :)

si acu ce vrei sa fac, sa stau sa plang? nici eu nu mi`as fii dorit sa fiu in pielea biciclistului

si la 1 jumate alt biciclist tot asa o fost omorat pe eroilor...
acum la 3 jumate in fata la coffice tot pe eroilor...erau 4-5 masini accidentate, o venit un de alba cu semne de incepator cu viteza si s`o bagat in ala din fata, ala in urmatorul si tot asa :)

dan_stage28 15-06-09 22:16

nasol accident masina o mai sudezi dar biciclistul nu orcum cam curajos biciclist sa mearga pe portiunea aia de sosea:sad::sad:

Kent8 15-06-09 22:40

se pare ca o iesit din coma...pe la pranz, o deschis ochii.
eu tot cred ca o avut un dezechilibru, lipsa de calciu, nu am idee.
doctorii o zis ca nu o avut accident cerebral de sa vireze brusc in stanga...
poate un infarct, nu am idee.

masina nu mai vreau sa o fac, o arunc direct, mi se rupe de ea, eu in aia nu prea mai am degand sa ma urc...o sa`mi cumapr alta

CJ-86-UHE 15-06-09 23:09

In seara asta am vazut 2 accidente. unul la semaforul de langa iulius si unul pe bucuresti langa blocul spray. in ambele erau implicate 2 taximetre. La cel de langa iulius era si salvare. Nu prea imi dau seama ce a fost acolo. Dar la cel de pe bucuresti presupun ca taxi-ul iesea de pe gorunului si nu a acordat prioritate unu-i leon..
Nu am apucat sa fac poze ca era aglomerat si noapte

Champion 16-06-09 07:34

A fost azi noapte pe la 1 un accident usor intre un taximetrist si un audi in sensul din marasti, nu am apucat sa vad prea multe doar ca audiul a pus frana si taxiul avea viteza si nu a mai apucat sa puna frana.Culmea e ca, cu 2 minute inainte trecuse un ozn pe acolo asa cu viteza lor de croaziera.

KoKozula 16-06-09 15:25

4 Attachment(s)
Quote:

Un grav accident de circulatie a avut loc in urma cu cateva minute langa Podul Garibaldi, accident in care au fost implicate trei masini.Cea mai afectata dintre acestea a fost un Land Rover, care s-a rasturnat in urma accidentului. In accident au mai fost implicate un Opel Corsa si inca o masina e teren, tot un Land Rover. La fata locului s-a deplasat o masina a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, deoarece exista pericolul unui incendiu, si o ambulanta. Se pare ca nu sunt victime grav ranite, insa masina rasturnata este grav avariatata. In urma cu cateva momente, politistii au blocat accesul pe strada.

UPDATE: Din primele informatii reiese faptul ca soferul autoturismului Opel Corsa nu a observat culoarea rosie a semaforului, a intrat in intersesctie, unde a lovit una din cele doua masini de teren. Aceasta, ramasa fara o roata, a fost proiectata in al doilea Land Rover, iar apoi s-a rasturnat. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime.
Land Roverul de Alba e a unei prietene, era la volan.. noroc ca a fost inspirata sa se aplece... altfel io unu n-o vedeam bine. Ea saraca statea la stop ...

-LEXION- 16-06-09 15:29

8 Attachment(s)
Un autostopist mort şi alte două persoane grav rănite, la Răscruci

O persoană a murit pe loc şi alte două au fost grav rănite, în urma unui accident de circulaţie produs marţi, în jurul prânzului, la intrarea în localitatea clujeană Răscruci. Pentru a-i scoate pe cei răniţi din maşinile distruse a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare. Conform martorilor, persoana decedată este un autostopist, care s-ar fi urcat în maşină la Gherla.

Reprezentanţii poliţiei au declarat că autoturismul Mercedes cu numărul de înmatriculare CJ 27 WTD se deplasa înspre Dej, iar la un moment dat, din cauze necunoscute, a intrat pe contrasens. La volan se afla o tânără, începătoare.

O altă maşină, care venea din sens opus, a reuşit să evite impactul, însă pentru Fiat-ul cu numărul B 73 XWI a fost prea târziu. În urma impactului, Fiat-ul a fost rotit pe carosabil invers direcţiei de mers şi s-a oprit în parapetul de pe marginea drumului. Bucăţi din cele două autoturisme au fost împrăştiate la sute de metri distanţă.

Şoferiţa care a provocat accidentul şi o persoană care se afla pe bancheta din spate a Fiat-ului au fost transportate de urgenţă la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU1) Cluj- Napoca. Şoferul maşinii accidentate a scăpat nevătămat, însă este în stare de şoc.

Circulaţia în zonă a fost blocată mai bine de o oră, pe ambele sensuri de mers. Coloanele de maşini se întindeau pe kilometri întregi, de la ieşire din localitatea Jucu şi până la intrare în Răscruci.

flip 20-06-09 12:08

1 Attachment(s)
pe la 11 la interservisan...nu cred ca a fost cineva ranit

mafiozzo 20-06-09 23:58

am vazut si eu accidentu asta, nu are nimeni nici o informatie ?

bobo32 21-06-09 11:46

http://www.citynews.ro/cluj/din-oras...tulescu-49341/

-LEXION- 22-06-09 10:05

4 Attachment(s)
Un microbuz Ford şi un autoturism Volkswagen cu numere de Mureş s-au ciocnit duminică, în jurul orei 13, la intrarea în Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca. În cele două maşini se aflau nouă persoane, între care şi doi copii. Trei dintre pasageri s-au ales cu câteva zgârieturi, tratate pe loc de echipajele SMURD prezente la locul accidentului, în timp ce restul au scăpat nevătămaţi.

Conform martorilor, microbuzul se îndrepta spre Cluj-Napoca, iar Volkswagen-ul venea din sens opus. La un moment dat, maşina din urmă i-a tăiat calea microbuzului, din motive încă necunoscute. Poliţiştii au măsurat urme de frânare pe asfalt, lungi de 14 metri.

Circulaţia la intrarea în aeroport a fost îngreunată, fiind nevoie de indicaţiile agenţilor de la Poliţia rutieră pentru ca traficul să nu fie blocat. Cercetările sunt continuate pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului şi tragerea la răspundere a celor vinovaţi.

jmf_ 23-06-09 14:02

Azi noapte un tir a fost implicat intr-un accident la sensul giratoriu din Floresti. Nu stiu exact cauzele, posibil sa fi adormit la volan, fiindca am auzit o frana prelunga, urmata de o bubuitura, iar azi dimineata am vazut tirul cu remorca semi-rasturnata si rupta.

KoKozula 23-06-09 18:53

da... si pe langa tirul din sensul giratoriu din Floresti care eu cred ca a lovit cu lateralul bordura dinainte de sens... si i s-a rupt remorca si i-a picat toata marfa (care parea a fi ceva var) in sens, acu de juma de ora a fost un accident mare la intrare pe pod la Polus... vreo 3 masini indoite bine.. . detalii careva?

LoOn 23-06-09 20:38

Accident urat de tot pe langa Polus...un seria 5 model nou era praf cred ca a fost lovit din lateral de un passat sifonat destul de tare si el. era plin de sange si de bucati din masini pe drum, coada de n km in ambele parti. Aveti grija cum circulati!

vasi..cj 23-06-09 20:54

DA F,, GRAV propietraul bmw seria 5 din cj a decedat !!!!! la omorat unu din AR traznilar !!!!!!!!!!!!!:cry:

CJ-01-WOB 23-06-09 20:55

CHIAR ar trebui sa mai faca niste drumudi dinspre/inspre Floresti - Cluj ...

-LEXION- 23-06-09 21:08

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 2431942)
CHIAR ar trebui sa mai faca niste drumudi dinspre/inspre Floresti - Cluj ...

ar trebuii sa se faca mai multe drumuri punct! suntem tara cu o carare. Daca mergi in orice tara civilizata, ai intrari in oras numeroase (gen NORD, SUD, EST, Industriala...etc) la noi, ai un drum pentru un oras de 700 000 de locuitori. Sa se descurce fiecare cum poate....nu-i de mirare ca avem 10 000 de accidente pe an.

KoKozula 23-06-09 21:20

dar eu am vazut 3 masini lovite... era bmw-ul si cu passatu... si mai incolo la vreo 20 de metri mai era un audi frecat tot complet pe lateral ...

gangsta 23-06-09 21:29

Accidente

2 Attachment(s)
''Potrivit politistilor, conducatorul unui autoturism BMW care venea din diresctia Floresti -Cluj-Napoca n-a adaptat viteza la conditiile de drum, a intrat pe contrasens si a acrosat un autoturism Audi, pe care l-a proiectat in partea laterala a drumului, dupa care si-a continuat deplasarea pe sensul opus si a intrat intr-un alt autorusim, un Volkswagen care circula dinspre Cluj-Napoca inspre Floresti. In urma impactului, masina Volkswagen s-a proiectat intr-un taxi oprit. In urma primei coliziuni, bucati din BMW au lovit o alta masina. In urma accidentului, pasagerul din dreapta al BMW-ului a decedat, iar alte doua persoane au fost transportate de urgenta la spital.''

http://www.citynews.ro/cluj/evenimen...in-cluj-49644/

KoKozula 23-06-09 21:30

noh ashe... amu m-am luminat :)

jmf_ 23-06-09 21:33

Zahar era in tirul din sens :)

-LEXION- 23-06-09 21:45

Accidentele de azi din Cluj....

http://www.clon.ro/stiri/cluj/artico...90623-02113432

http://www.clon.ro/stiri/cluj/artico...90623-08045227

http://www.clon.ro/stiri/cluj/artico...90623-07491929

http://www.citynews.ro/cluj/evenimen...in-cluj-49644/

Sebi 23-06-09 23:25

Groaznic accidentul de langa Polus in ce hal arata BMW-ul :(, Dumnezeu sa-l odihneasca pe cel decedat. Cozile s-au format pe ambele sensuri, am facut aproape 1h 30 din Manastur in Floresti.

KoKozula 24-06-09 07:11

of of..

alte detalii despre accidentul de la pulus

Quote:

A venit din Arad la Cluj să-şi cumpere o maşină şi şi-a găsit sfârşitul tocmai în BMW-ul pe care îl testa. Este vorba de un tânăr care a murit marţi seara la intrarea în municipiul Cluj-Napoca, după ce maşina în care se afla a derapat şi s-a izbit violent de un alt autoturism.
Tatăl îşi aştepta fiul în parcarea de la Polus Center pentru a afla primele impresii după test drive. ,,Accidentul a avut loc marţi la ora 19:11. Un autoturism BMW care rula din direcţia Floreşti spre Cluj, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a intrat în derapaj şi a trecut pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism Audi pe care l-a proiectat în parapet, după care şi-a continuat deplasarea pe sensul opus şi s-a lovit cu partea dreaptă de un autoturism VW Passat pe care l-a proiectat într-un taxi oprit în spatele său. În urma accidentului, tânărul care se afla pe scaunul din dreapta faţă a decedat” a declarat Raluca Seucan, purtător de cuvânt la IPJ Cluj. Bucăţi rezultate din impactul dintre primele două autoturisme au ricoşat în farul unui autoturism Dacia, avariindu-l. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale poliţiei, două ambulanţe, dar şi o maşină de descarcerare. Circulaţia la intrarea şi ieşirea din Cluj a fost blocată mai bine de trei ore.
Daca cel care testa masina era la volan ... in dreapta oare cine era? Nu cumva proprietarul?

vlad-anka 24-06-09 10:09

pai acolo zice ca pasagerul din dreapta a murit.
Deci in dreapta era baiatu care vroia sa cumpere BMW iar la volan proprietarul bmw-ului.

KoKozula 24-06-09 10:13

pai nu ca cel care vroia sa il cumpere "il testa". Deci era la volan. Altfel cum poti testa o masina :D

vlad-anka 24-06-09 11:38

pacat ca numa asa se poate "testa" o masina mai nou

-LEXION- 24-06-09 12:04

O tanara de 20 de ani din localitatea Huedin a decedat aseara, in jurul orei 23:30, dupa ce a fost implicata intr-un accident in lant pe DN1 E60, iar alte doua persoane, printre care seful Transilvania Constructii, Mircea Timofte, au suferit rani grave.

Vinovata de producerea accidentului este o alta tanara, de 20 de ani, Andreea M., din comuna Calatele, care, in timp se afla la volanul unui autoturism Audi A8, a depasit viteza legala, iar intr-o curba la dreapta a ajuns pe contrasens si a intrat intr-o autoutilitara cu remorca.

„Tanara conducea din directia Cluj-Oradea, iar intr-o curba la dreapta, din cauza vitezei excesive, a intrat pe constrasens si s-a izbit de o autoutilitara cu remorca, ce transporta un autoturism”, a explicat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Cluj, Raluca Seucan.

Remorca tractata a intrat apoi intr-un alt autoturism, care a ajuns intr-un magazin alimentar.

In urma accidentului in lant, Tatiana B., de 20 de ani, aflata pe bancheta din spate a autoturismului Audi A8, a decedat. De asemenea, soferitra Andreea M. si Mircea Timofte, directorul Transilvania Constructii, aflat pe locul de langa sofer au suferit rani grave.

dan_stage28 24-06-09 12:10

ma intreb o mai ramas ceva din magazin dupa impactul cu A8 care e un tanc:-) orcum nasoala combinatie femeie plus masina tare iese fie un melc care abia se taraie pe sosea fie un pericol din cauza vitezei

mafiozzo 24-06-09 12:56

coboram acuma 5 minute maxim calea turzi , la semaforu acela de langa petrom, coboara unu din audi crek a 6 modelu nou ..fuge repede deschide usa celui din fata lui si poc pumni picioare, ce o fi avut de impartit nush

All times are GMT +2. The time now is 16:05.

- Copyright 2026 4Tuning