![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
era mult mai frumoasa daca avea pozitia corespunzatoare la suspensie......dar gusturile nu se discuta !
|
Quote:
|
Mai lasata de spate, la asta se referea apline5 dar e frumoasa si asa. Ar trebui sa te obisnuiesti cu poze si chestii de genul asta Bogdane ca vei avea parte de asa ceva. Fii mandru ca ai o dacie de pe vremea in care se mai faceau "masini"..... nu ca cele din 2004 cu toate plasticele la interior aruncate in bataie de joc din dorinta de a VINDE.
Multa bafta cu turometrul din bord .... vezi poate poti sa il repari pe cel original JAEGER. Salutare si sa ti se dea peste cap jurnalierul de cat mai multe ori :D |
Am mai spus-o si o mai spun odata , ai o masina de nota 10+.....8)8)8)
|
frumoasa plimbare in seara asta asa in 3.....8)
|
Quote:
Apline,nu cred ca asta e impedimentul care sa o faca cu mult mai putin frumoasa..nu mi-au placut niciodata Daciile mai lasate de spate,dau impresia de obosite,de salupe sau ca ai tot timpul cartofi in portbagaj..:rolleyes2 Oricum,eu stiu si am vazut multe la masinile altora si nu as vrea sa le stric imaginea facuta de niste poze lucrate artistic;);) Mii de multumiri Mareo si 1300:-) |
tocmai ca daca era lasa de spate mai mult parea mai gorde ;) asa cand o vezi iti dai seama din prima ca e dacia ;) plus ca esti mecanic si ar trebui sa stii ca nu e pozitia corespunzatoare asta din punct de vedere al stabilitatii
|
In primul rand nu sunt mecanic mai Alex..;)
Apoi,eu niciodata nu am vrut sa schimb identitatea acestei masini..Dacie e Dacie sa fie,nu e nici-o problema,eu doar am urmat un model si am vrut sa iasa ceva frumos,nu tras la indigo;) Referitor la stabilitate,masinile "totul pe fata" au un comportament subvirator,la cele "totul pe spate" te ajuta sa ai linia aplecata spre spate..vezi modelele Porsche;) In al doilea rand,daca ai fata ridicata si spatele taras,cand pleci mai tare de pe loc ce se intampla:?:..vorbind de masinile "totul in fata"..:rolleyes2 Oricum,masina asta am facut-o pt mine,cum am putut eu,nu am pretentia sa placa la toata lumea;)..prin tot ce am facut eu la ea in privinta suspensiei,a ecartamentelor si pneuri am imbunatatit clar stabilitatea..am cateva curbe in oras in care am testat-o si stiu ce vorbesc;) Oricum,nu are rost sa facem alte discutii,fiecare cu parerile si gusturile sale:-) |
@Nastase Bogdan, si eu ti-am spus pe celalalt forum ca e un pic cam inalta de spate ! Dar chiar si asa, arata super !
|
Bogdanele,e super tata asa
|
Foarte frumoasa!... Cred ca o iubesti enorm!.. :)
|
eu asa stiam....greseala mea daca am inteles gresit cu ce te ocupi...
ma refeream la stabilitatea pe viraje avand in vedere configuratia suspensiei pe spate la dacia ....punte rigida cu demarajul....eu zic ca tot patineaza daca e sa patineze si coborata si lasata cum o fii ,masa tot se misca pe spate e normal sa o faci ptr tine...Doamne fereste n-a zis nimeni nimic aici...dar e forum ne spunem parerile nu ;) ce am zis eu e ca mai bine arata lasa de spate ptr ca linia caroseriei daciei a fost facuta ptr asa configuratie ....cam mai toate masinile de prin acea vreme |
Quote:
Silo,masina doar arata inalta de spate,comparativ cu fata care e f joasa;)..oricum,de spate o mai pot lasa maxim 3 cm,datorita jantelor f exteriorizate care la mai mult de atat s-ar incaleca pe coama interioara a pasajelor;)..de intrat in "oala" nici nu incape discutie:rolleyes2..,deci iata care sunt motivele acestui mic compromis,compromis de pe urma caruia chiar am obtinut inclinatia pe care mi-o doream,ca doar nu degeaba am taiat de 2 ori din arcurile fata in 3 zile:-) Pt ceilalti care citesc p-aici sa nu credeti ca nu-mi place cum sta masina acum,insa am vrut sa inteleaga toata lumea de ce nu e lasata si mai mult de spate;) Apline,cred ca te-am lamurit si pe tine:-) |
lasa Bogdane nu trebuie sa le placa lor!:D ce e cel mai important e ca masina sa iti placa tie!daca mai place si altora cu atat mai bine!si iti spun eu...si am mai spus-o de multe ori masina asta e absolut superba,nu mai pune urechea la unu si la altul.tot asa am optat si eu pt pachetul de suspensie "CUR SALTAT-BOT LASAT".asa zic ca arata cel mai bine la fel ca masinile clasice americane!;")
|
bagdane lasa masina asa ca e fff bn....;)
|
Multumesc pt sustinere baieti:-)Oricum eu am ideile mele f bine conturate legat de aceasta masina;)
Baieti,nu credeam vreodata ca am sa ajung sa spun asa ceva despre o Dacie,insa masina asta chiar imi confera o mare placere de a o conduce:-) Vreau sa va spun ca in fiecare dimineata astept cu nerabdare sa ajung la garaj,sa-i aud motorul cum toarce si sunetul esapamentului generos..8)apoi urmeaza drumul pana la munca,cu exploatarea motorului in toata plaja de turatii..pur si simplu e o gura de oxigen in fiecare dimineata,care ma face sa ma simt bine toata ziua:D E super sentimentul sa ai o masina care sa-ti aduca placere si bucurie in fiecare zi:-)..e DACIA8) |
bravo bogdan. asta si e sentimentul pe care ar trebui sa il ai . ca ii vad pe altii care dupa ce isi fac masina asa cum vor ei, o mai tin 3-4 luni , dupa care o baga in targ ...
sfatul meu e sa nu dai niciodata masina asta. orice alta masina ti-ai lua , tine-o si pe asta . chiar si peste zeci de ani, cand poate nu o sa mai mearga si nu o sa mai gasesti piese pentru ea , tine-o de muzeu, dar tine-o .... tot respectul epntru ce ai reusit sa faci din batranica asta |
1 Attachment(s)
...ma plictiseam si am zis ca daca ai vrea vreodata sa vezi cum arata mai joasa de spate...
oricum MAX Respect,nu pot decat sa sper si io ca intr`o zi sa am sentimentul pe care il ai tu cand o conduci,multa bafta in continuare... |
Nu pot sa spun decat ca este o Dacie superba. Tine-o tot asa :!:
|
http://dacia.anunturi-auto.4tuning.r...mc-190102.html uite ce am gasit din intamplare :P
|
Quote:
|
tot NIG-u e mai frumos!:D
|
clar . mie sincer nu prea imi place cum a iesit aia din constanta ...
|
tari jantele spate la cea alba...
|
Quote:
Fiderzen,cand am vazut postul tau credeam ca s-a gasit vreunul sa mi-o scoata la vanzare..:lol: GTXR,jantele spate sunt tot de Aro 10,acelasi model ca pe fata,numai ca sunt montate pe dos;)..si eu pot face acelasi lucru cu ale mele,insa parca imi plac mai mult asa pe fata:rolleyes2 Multumesc mult pt VT hori_cutz(arata f bine in poza ta) si celorlalti baieti pt aprecieri:-)..am speranta si increderea ca NIG-ul va veni intotdeauna cu lucruri de bun gust,care sa va placa8)...si stai linistit KillerINC,am un garaj in care NIG-ul va ramane marturie a istoriei Dacia chiar si dupa pensionarea totala;) |
Quote:
foarte tare asa ... |
n`ai pentru ce man...oricand daca mai ai nevoie...nu ezita :)
|
nici nu am zis ca dacia aia e mai tare ca nig, tocmai...se vede cine e pasionat si atent la detalii :D...la dacia aia alba spatele mi se pare cat de cat dragut pentru ca au fost putne 1300 modificate asa ( erau acum cativa ani niste poze cu una galbnea cu spatele la fel ) :P
|
dacia aia de care zici tu era din timisoara. era a celui care avea SOD-ul, si statea in garaj acolo unde erau parcate, odata, UIU, AZJ, si GUF
|
Fiecare masina e frumoasa in felul ei ,ca daca toate ar fi la fel atunci ce-am face,in acest lucru consta si frumsetea si originalitatea fiecareia.Bogdane stii ca nu contest deloc ca NIG-ul e lux,dar tot aduci povestea cu detaliile la aproape la fiecare masina,u ai vopsito acuma alti mai de mult,acuma fiecare cum poate,vreau sa o vad peste 10 ani NIG-ul, un ex.la tine cum o sa arate,nu vb cu rautate,o simpla chestie.Stii ca am mai vb.mai demult ca o masina e frumoasa cap coada nu exterior doar sau interior,etc.Ar fi bine fiecare sa se uite in curtea lui ca fiecare am puncte slabe la masina
|
Quote:
|
Quote:
nu are ce cauta akolo ...nu si pe masina ta..ii strici aspectul salut |
Quote:
marfa!!!!!!!!! |
ramonEHM, vezi ca posturile alea sunt din 2007, mai rasfoieste si tu cateva (mai multe) pagini sa vezi in ce stadiu e masina acum!
|
Draga BTL..inca o data vad ca te arunci sa dai sfaturi cu intepaturi,fara sa intelegi baza;)..daca citeai mai atent ai fi vazut ca,chiar am apreciat ideea acelei 1300,imi place masina ca stil de abordare,insa priveste si tu acele pasaje facute din ciocan si muuult chit, in forma valurilor marii sau cum sunt idoite ariplile fata jos la imbinarea cu fusta..:rolleyes2..aici m-am referit la detalii si nu cred ca a fost o observatie deplasata;)..
Acea masina cred ca e vopsita mai recent decat a mea,insa frumusetea unei masini nu consta in cat de curand e vopsita ci,cel mai important e peste ce dai vopseaua;) |
Vii la Buzau, o bagi la expo?
|
Quote:
|
va avea loc intre 6 - 7 septembrie 2008.prima zi va fi expozitie de tuning iar a 2 liniutze.pt mai multe detalii acceseaza http://www.macsportiv.ro/
|
Sambata viitoare NIG-ul va fi prezent la Buzau,in cadrul Expo:-)
Am vorbit deja,lucrurile sunt stabilite,ramane sa ne vedem cat mai multi acolo:D8) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:42. |
- Copyright 2026 4Tuning