![]() |
Re: -=Maşini din Piatra Neamţ=-
Pai atunci are bani tipa, nu gluma!!!....sau cineva care o intretine?...
|
5 Attachment(s)
Sal Toata Lumea! "Si acum se aud voci kre spun c kuta asta p la noi." Intradevar Vin din Bucale, si m-am km mutat p aici. Dak mai e loc de o masina o primiti si p a mea? Adik eu am venit cu un E34, dar aici am luat un A3 1.9TDI. Pun cateva poze dar sunt facute innainte sa o iau eu. K voi face si eu niste poze mai de prezentare si oricum acum nu am jantele p ea. In fine dak aveti intalniri si vreit si p cineva nou astept un PM. Multumesc pentru gazduire si poate ne si intalnim. Bafta la toata lumea.;)
|
Quote:
|
Va multumesc. Am vazut tarziu postul si nu am mai avut timp sa vin. dar promit sa vin cat de des pot. Anunt cu regret k vineri kre vine plec in Bucale si stau o saptamana, dar Vinerea urmatoare fac Prezenta! Multumesc Pt Primirea Calduroasa. Bafta la toata lumea!
|
Faina masinuta, capota e carbon sau e foliata?
P.S sa o stapanesti sanatos si fara incidente ;) |
Tks. Capota e Foliata dar vreau sa gasesc una carbon sau o fac p asta negru matt k e urata rau cu foli. E imitatie carbon dar p galben si nu da bine.
|
app, pt cei din pn: https://forum.4tuning.ro/348-zona-com...ml#post2784818 :D
|
Frumos A3„ul..... CTA
|
Quote:
negru mat poti sa o faci la RedLineTuning |
7 Attachment(s)
Un fenomen surprins de mine intr-o duminica dimineata in piatra...
Acum sa vedem daca nu cumva e kitsch!!! |
Si de ce ar fi mai putin kitch ca inainte?
P.S. Piatra... nu "piatra"... |
Quote:
Am apucat sa o vad si eu live tot in acelasi loc ... :). Nu am apucat sa ma uit mai atent la detalii ...dar pot spune ca masina are un + din partea mea .:) LE: Poate i-ar trebui alte jante ( parerea mea ) ... :) |
Mie unul imi place masina e frumoas arau!
|
Acuma arata mult mai bn decat inainte...felicitari pt culoarea aleasa
LE : nu ai cum sa ascunzi si tu toba aia? |
User clonă pentru DarkDevil666, într-adevă, dar nu îl banez până la ieşiri dubioase în decor.
V-aş ruga foarte mult să nu-l mai provocaţi nici voi, am şters scandalul iscat puţin mai devreme, să nu punem noi paie pe foc şi apoi să-l arătăm cu degetul doar pe el. Referitor la maşină: apreciez sincer faptul că s-a lucrat la ea, pare bine îmbinată în poze, e mult mai clean, şi, deşi am putea fi cârcotaşi pe anumite aspecte, trebuie sincer felicitată acţiunea de curăţare şi de reasamblare a maşinii, mai departe e chestiune de gusturi. |
priza de are de pe cupola si eleronul o plaseaza in categoria kitsch din start,
iar prizele de aer de pe aripile spate si pragurile sunt urate urate urate |
Si cu siguranta nu au nici un rost, nu sunt functionale !
|
Cum e un proverb vechi: Gusturile nu se discuta!!!....si in poze e diferenta cam mare cum pare in realitate!!!....si in curand o s afie si in realitate
Dar munca depusa si banii investiti in ea o sa se vada la evenimentele ce o sa urmeze anul viitor... Nici o masina care e tunata nu iese perfecta, de aia si unii cu comentarii nu mai contra.... |
Oricum felicitari ;) Arata mult mai bine ca inainte.
|
e ceva mai bine decat cum arata inainte...parerea mea
|
E frumos ...culoarea imi place foarte mult.....acum iti spun si eu o parere sper sa nu o intelegi gresit ...incearca sa puii toba aia ca o toba normala eu cred ca ar arata mult mai bine....
|
Ca sa pot schimba toba si sa o pun normal trebuie sa schimb tot tronsonul din fata pana in spate ca sa ajung cu doua finale, pt.k asa cu unua singura vine urat....m-am gandit si ru la lucrul asta, dar deocamdata altceva e pe primul loc...
|
Quote:
|
Multzani fain!!!
|
Quote:
PS: La motor? Ce s-a facut?? |
Quote:
|
Quote:
Nici tipul ăla de eleron. Nici stopuri Lexus-style, nici agel-eyes pe altă masină decât BMW, nici poziţii cu bandă de led-uri pe altă maşină decât Audi etc. Sunt chestiuni basic ale tuningului vizual. |
Quote:
|
Discuţia era pur teoretică, acum chiar te înţeleg, ştiu ce înseamnă să munceşti la maşină pe toţi banii pe care-i ai. Defapt de la început asta îţi spusesem: putină tuşă de culoare. puţină intervenţie din aprtea ta şi ar putea-o transforma într-o maşină ok. Parţial chiar ai reuşit, dacă o mai fi timp şi finanţe, sper să o scoţi chiar fără reproş.
|
2 Attachment(s)
Eu nu cred ca asta e toba HAYABUSA:::
|
Quote:
|
:DNU, NU ce glumet esti tu!!!....poate o sa o vopsesc galbena nu?
|
Fa-o galbena, o sa zica lumea ca ti-ai tras tevi de gaz in masina... ca si asa vine frigu...
|
:)) Tot rautaciosi ati ramas unii :-w :-w chiar incepuse sa'mi fie dor :))
|
Fiecare cu gusturile lui....deocamdata mi se pare ok toba asa cum e si mai ales ca nu am mai vazut prin apropiere la vreunul sa aiba toba la masina pozitionata asa...
|
4 Attachment(s)
Probe + Lexus:-)
|
Quote:
|
Dar fordul me si pare k e de mai mult timp prin piatra....a fost chiar si prin targu neamt
|
sa fie fostul SB -- RLH ?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:09. |
- Copyright 2026 4Tuning