Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   -=Maşini din Piatra Neamţ=- (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31284-masini-piatra-neamt.html)

DarkDevil666 28-10-09 11:29

Re: -=Maşini din Piatra Neamţ=-

Pai atunci are bani tipa, nu gluma!!!....sau cineva care o intretine?...

adyice 30-10-09 13:07

5 Attachment(s)
Sal Toata Lumea! "Si acum se aud voci kre spun c kuta asta p la noi." Intradevar Vin din Bucale, si m-am km mutat p aici. Dak mai e loc de o masina o primiti si p a mea? Adik eu am venit cu un E34, dar aici am luat un A3 1.9TDI. Pun cateva poze dar sunt facute innainte sa o iau eu. K voi face si eu niste poze mai de prezentare si oricum acum nu am jantele p ea. In fine dak aveti intalniri si vreit si p cineva nou astept un PM. Multumesc pentru gazduire si poate ne si intalnim. Bafta la toata lumea.;)

D@N_NSL 30-10-09 13:11

Quote:

Originally Posted by adyice (Post 2764677)
Sal Toata Lumea! "Si acum se aud voci kre spun c kuta asta p la noi." Intradevar Vin din Bucale, si m-am km mutat p aici. Dak mai e loc de o masina o primiti si p a mea? Adik eu am venit cu un E34, dar aici am luat un A3 1.9TDI. Pun cateva poze dar sunt facute innainte sa o iau eu. K voi face si eu niste poze mai de prezentare si oricum acum nu am jantele p ea. In fine dak aveti intalniri si vreit si p cineva nou astept un PM. Multumesc pentru gazduire si poate ne si intalnim. Bafta la toata lumea.;)

pai intalnirile saptamanale au loc in fiecare vineri seara la stadion orele 19:00

adyice 31-10-09 07:40

Va multumesc. Am vazut tarziu postul si nu am mai avut timp sa vin. dar promit sa vin cat de des pot. Anunt cu regret k vineri kre vine plec in Bucale si stau o saptamana, dar Vinerea urmatoare fac Prezenta! Multumesc Pt Primirea Calduroasa. Bafta la toata lumea!

askhy 31-10-09 07:49

Faina masinuta, capota e carbon sau e foliata?
P.S sa o stapanesti sanatos si fara incidente ;)

adyice 31-10-09 08:18

Tks. Capota e Foliata dar vreau sa gasesc una carbon sau o fac p asta negru matt k e urata rau cu foli. E imitatie carbon dar p galben si nu da bine.

imbaplayer 06-11-09 12:51

app, pt cei din pn: https://forum.4tuning.ro/348-zona-com...ml#post2784818 :D

celino 13-11-09 15:37

Frumos A3„ul..... CTA

B16SIX 13-11-09 23:19

Quote:

Originally Posted by adyice (Post 2766612)
Tks. Capota e Foliata dar vreau sa gasesc una carbon sau o fac p asta negru matt k e urata rau cu foli. E imitatie carbon dar p galben si nu da bine.

folie gasesti la RedZoneTuning
negru mat poti sa o faci la RedLineTuning

DarkNight_Racer 14-11-09 12:04

7 Attachment(s)
Un fenomen surprins de mine intr-o duminica dimineata in piatra...
Acum sa vedem daca nu cumva e kitsch!!!

ThunderRa 14-11-09 15:03

Si de ce ar fi mai putin kitch ca inainte?
P.S. Piatra... nu "piatra"...

stefan_88 14-11-09 15:16

Quote:

Originally Posted by DarkNight_Racer (Post 2806466)

Arata mai bine grila fata ... si culoarea chiar imi place ..:).
Am apucat sa o vad si eu live tot in acelasi loc ... :). Nu am apucat sa ma uit mai atent la detalii ...dar pot spune ca masina are un + din partea mea .:)
LE: Poate i-ar trebui alte jante ( parerea mea ) ... :)

celino 14-11-09 15:42

Mie unul imi place masina e frumoas arau!

GabelloU 14-11-09 16:22

Acuma arata mult mai bn decat inainte...felicitari pt culoarea aleasa

LE : nu ai cum sa ascunzi si tu toba aia?

aleks 14-11-09 17:56

User clonă pentru DarkDevil666, într-adevă, dar nu îl banez până la ieşiri dubioase în decor.
V-aş ruga foarte mult să nu-l mai provocaţi nici voi, am şters scandalul iscat puţin mai devreme, să nu punem noi paie pe foc şi apoi să-l arătăm cu degetul doar pe el.

Referitor la maşină: apreciez sincer faptul că s-a lucrat la ea, pare bine îmbinată în poze, e mult mai clean, şi, deşi am putea fi cârcotaşi pe anumite aspecte, trebuie sincer felicitată acţiunea de curăţare şi de reasamblare a maşinii, mai departe e chestiune de gusturi.

26WRC 14-11-09 18:16

priza de are de pe cupola si eleronul o plaseaza in categoria kitsch din start,
iar prizele de aer de pe aripile spate si pragurile sunt urate urate urate

scturoag 14-11-09 18:18

Si cu siguranta nu au nici un rost, nu sunt functionale !

DarkNight_Racer 14-11-09 18:56

Cum e un proverb vechi: Gusturile nu se discuta!!!....si in poze e diferenta cam mare cum pare in realitate!!!....si in curand o s afie si in realitate
Dar munca depusa si banii investiti in ea o sa se vada la evenimentele ce o sa urmeze anul viitor...
Nici o masina care e tunata nu iese perfecta, de aia si unii cu comentarii nu mai contra....

VladM 14-11-09 19:21

Oricum felicitari ;) Arata mult mai bine ca inainte.

FLAME 14-11-09 21:02

e ceva mai bine decat cum arata inainte...parerea mea

Jok3r K10 14-11-09 21:24

E frumos ...culoarea imi place foarte mult.....acum iti spun si eu o parere sper sa nu o intelegi gresit ...incearca sa puii toba aia ca o toba normala eu cred ca ar arata mult mai bine....

DarkNight_Racer 15-11-09 00:26

Ca sa pot schimba toba si sa o pun normal trebuie sa schimb tot tronsonul din fata pana in spate ca sa ajung cu doua finale, pt.k asa cu unua singura vine urat....m-am gandit si ru la lucrul asta, dar deocamdata altceva e pe primul loc...

Jok3r K10 15-11-09 15:30

Quote:

Originally Posted by DarkNight_Racer (Post 2808307)
Ca sa pot schimba toba si sa o pun normal trebuie sa schimb tot tronsonul din fata pana in spate ca sa ajung cu doua finale, pt.k asa cu unua singura vine urat....m-am gandit si ru la lucrul asta, dar deocamdata altceva e pe primul loc...

oricum masina per total e ok....

DarkNight_Racer 15-11-09 19:10

Multzani fain!!!

RapJustin 15-11-09 20:07

Quote:

Originally Posted by DarkNight_Racer (Post 2806466)

Culoare faina, imbinata bine din poze, poate alte jante sa o prinda mai bine. Referitor la toba ar cam trebui chimbata. Ii scimba in totalitate aspectul daca dispare de acolo:) Succes in continuare! si Drum uscat:P

PS: La motor? Ce s-a facut??

AlexAEX 16-11-09 11:19

Quote:

Originally Posted by RapJustin (Post 2810581)
Culoare faina, imbinata bine din poze, poate alte jante sa o prinda mai bine. Referitor la toba ar cam trebui chimbata. Ii scimba in totalitate aspectul daca dispare de acolo:) Succes in continuare! si Drum uscat:P

PS: La motor? Ce s-a facut??

daca nu ma insel...toba aia e "HAYABUSA"!!! daca asa e...ar fi ok din punctul meu de vedere sa ramana asa!!! iar de "imbinat bine"...poate mai intai ar trebui vazuta masina,nu in poze, si apoi vb...:twisted:

aleks 16-11-09 12:09

Quote:

Originally Posted by AlexAEX (Post 2812118)
daca nu ma insel...toba aia e "HAYABUSA"!!! daca asa e...ar fi ok din punctul meu de vedere sa ramana asa!!! iar de "imbinat bine"...poate mai intai ar trebui vazuta masina,nu in poze, si apoi vb...:twisted:

Evacuările de asiatică niciodată n-or să vină bine pe o masină europeană.
Nici tipul ăla de eleron. Nici stopuri Lexus-style, nici agel-eyes pe altă masină decât BMW, nici poziţii cu bandă de led-uri pe altă maşină decât Audi etc. Sunt chestiuni basic ale tuningului vizual.

DarkNight_Racer 18-11-09 16:13

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2812236)
Evacuările de asiatică niciodată n-or să vină bine pe o masină europeană.
Nici tipul ăla de eleron. Nici stopuri Lexus-style, nici agel-eyes pe altă masină decât BMW, nici poziţii cu bandă de led-uri pe altă maşină decât Audi etc. Sunt chestiuni basic ale tuningului vizual.

In mare parte ai dreptate aici....dar deocamdata nu imi permit sa schimb tobele si eleronul pt.k am bagat deja prea multi bani in ea si nu stiu daca se mai merita investitii in continuare....sa fie astea singurele sale defecte si din punctul meu de vedere e ok....

aleks 20-11-09 01:21

Discuţia era pur teoretică, acum chiar te înţeleg, ştiu ce înseamnă să munceşti la maşină pe toţi banii pe care-i ai. Defapt de la început asta îţi spusesem: putină tuşă de culoare. puţină intervenţie din aprtea ta şi ar putea-o transforma într-o maşină ok. Parţial chiar ai reuşit, dacă o mai fi timp şi finanţe, sper să o scoţi chiar fără reproş.

DarkNight_Racer 20-11-09 16:04

2 Attachment(s)
Eu nu cred ca asta e toba HAYABUSA:::

sony_cristi 21-11-09 20:10

Quote:

Originally Posted by DarkNight_Racer (Post 2823443)
Eu nu cred ca asta e toba HAYABUSA:::

vezi ca it-i poate aduce la RedZoneTuning toba violet(aproape de culoarea pe care o ai tu)

DarkNight_Racer 22-11-09 13:15

:DNU, NU ce glumet esti tu!!!....poate o sa o vopsesc galbena nu?

scturoag 22-11-09 13:32

Fa-o galbena, o sa zica lumea ca ti-ai tras tevi de gaz in masina... ca si asa vine frigu...

morpheusmaster 23-11-09 01:12

:)) Tot rautaciosi ati ramas unii :-w :-w chiar incepuse sa'mi fie dor :))

DarkNight_Racer 24-11-09 08:04

Fiecare cu gusturile lui....deocamdata mi se pare ok toba asa cum e si mai ales ca nu am mai vazut prin apropiere la vreunul sa aiba toba la masina pozitionata asa...

AnDrEiCa 24-11-09 14:02

4 Attachment(s)
Probe + Lexus:-)

buddy_lexx 24-11-09 14:40

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 2832697)
Probe + Lexus:-)

am vazut si eu lexus`ul asta zilele trecuta... super faina masina ;)

DarkNight_Racer 24-11-09 15:45

Dar fordul me si pare k e de mai mult timp prin piatra....a fost chiar si prin targu neamt

RyaN- 24-11-09 21:19

sa fie fostul SB -- RLH ?

AnDrEiCa 24-11-09 21:38

Quote:

Originally Posted by RyaN- (Post 2834100)
sa fie fostul SB -- RLH ?

Te referi la Probe? Nu am idee ,ceea ce iti pot spune sigur e ca masina e proaspat vopsita ,dar din ce am vazut eu asa pe fugareala si-a cam batut joc de ea vopsitorul

All times are GMT +2. The time now is 02:09.

- Copyright 2026 4Tuning