Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

ByAlin 10-05-08 20:09

Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning

Quote:

Originally Posted by ghici_robert (Post 1516913)
buddy_lexx eu am inteles perfect ideia ta .... dar sincer sa fiu si acum mi se intampla sa nu fiu bagat in seama de aia de la 4tuning sa vorbesc singur ....ba chiar mai rau isi permit cu mine ca ne sti de mult sa ma mai si ia peste picior si sa rada de mine rau de tot si chiar ma mai dau cu flit din cand in cand...... asta este viata intre baieti ....mai iau flit mai dau flit, mai rade unu de mine io mai intorc ...altu ma lasa vb singur eu i zic ca e de la tzara .... asa e intre baietzi .... nu e o casatorie si nici relatie de concubinaj ...e o adunatura de baieti destul de plecati de acasa si destul de batuti in cap incat sa faca o cursa sa se mai certe cu un militzian ..... nu intelege gresit modul de relationare intre barbati .... asta e iei flit dai flit nu ...gata ma jicnit unu gata imi iau jucariile si plec..... ca asa trebuia sa nu mai vorbesc cu niciunu de acolo ..... si sincer eu i stiu pe toti de la toate cluburile astea....sincer nu cred eu ca vreo unu e baiat rau toti sunt baieti de treaba dar asa se manifesta masculi in grup ... nu trebuie sa te simti ofensat ...si daca te simti atacat ...intoarcei vorbele sau gesturile :) ....... exemplu Sasha ..... vai vai cate vorbe le;a intors la baietzi ..... vai vai :)
Deci repet nu cred ca e vreunu rau sau prost .... ci doar .."barbati e niste porci" :)

bine zis dom.GHICI
cind vin acasa vreau sa-ti dau si eu ceva"material" cu By Alin;)

ByAlin 10-05-08 20:14

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1516935)
ai dreptate in ceea ce zici... si la noi se fac mijtouri din astea si alte chestii ..e vba k unii se cred mai superiori decat altii..k au nuj ce masini si nuj ce tuning...si vba lu john33exe... mai e mult pana se ajunge la tuning...muult mult...
si am mai spus eu personal nu am nimic cu nimeni....
app hai sa`ti zic o faza... si kateva pers de pe forum o cunosc nu vreau sa intru in amanunte..dar..zic doar asa k idee :P : am adus la un momentdat pe cineva la intalnire...de fapt pe mai multi..eh.. a fost intrebat ce masina are... in fine ..i`a spus...si primeste un rasp de genu : poi..mda...stii noi vrem oameni kre sa aiba masini cu potential...! adik pe romaneste..mai du`te`n ..... cu rabla ta...
si persoana in cauza nu mai vine la intalniri la 4 tuning... datorita unor vbe d genu asta.. si is multe faze..dar...in fine

hai sa incheiem subiectul asta ..sincer..m`am saturat..de discutiile astea...

app ..stie careva unde se pot ioniza geamuri in pn???

daca persoana respectiva are si nume spunel si noua ca suntem curiosi uni:shock::shock::shock:

Ionut90 10-05-08 20:23

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1516935)
ai dreptate in ceea ce zici... si la noi se fac mijtouri din astea si alte chestii ..e vba k unii se cred mai superiori decat altii..k au nuj ce masini si nuj ce tuning...si vba lu john33exe... mai e mult pana se ajunge la tuning...muult mult...
si am mai spus eu personal nu am nimic cu nimeni....
app hai sa`ti zic o faza... si kateva pers de pe forum o cunosc nu vreau sa intru in amanunte..dar..zic doar asa k idee :P : am adus la un momentdat pe cineva la intalnire...de fapt pe mai multi..eh.. a fost intrebat ce masina are... in fine ..i`a spus...si primeste un rasp de genu : poi..mda...stii noi vrem oameni kre sa aiba masini cu potential...! adik pe romaneste..mai du`te`n ..... cu rabla ta...
si persoana in cauza nu mai vine la intalniri la 4 tuning... datorita unor vbe d genu asta.. si is multe faze..dar...in fine

hai sa incheiem subiectul asta ..sincer..m`am saturat..de discutiile astea...

app ..stie careva unde se pot ioniza geamuri in pn???

Naspa omule.Dar persoana ce masina are de vrea una cu potenzial sunt si eu curios sa vad cat de tare e tipul asta si cu ce se mandreste

buddy_lexx 10-05-08 22:42

eu am incheiat de mult subiectul asta...deci nu mai are rost sa vb despre...

e full orasu de masini sa mor eu ce najpa`i cand e un meci din asta imp la noi..n`au unde parca... era unu cu un logan d b mergea k disperatu... bleach i hate this

Ionut90 12-05-08 17:13

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1526516)
e full orasu de masini sa mor eu ce najpa`i cand e un meci din asta imp la noi..n`au unde parca...

Asai dar gandestete cat se castiga cine se ocupa cu parcarile ei sunt singuri care se bucura de treaba asta.

ShurikeN 13-05-08 11:07

Quote:

Originally Posted by Nartik (Post 1520108)
Se discuta despre masini aici si sa ajuns la corectari de gramatica si care ce a inteles...
apropo...Ati vazut chrisler-ul ala decapotabil portocaliu??Cine imi poate spune ce model e..

Este un Chrysler Sebring. :)

Nartik 13-05-08 14:08

Quote:

Originally Posted by ShurikeN (Post 1531149)
Este un Chrysler Sebring. :)

Mersi mult....!

Ali_ump 15-05-08 15:38

Stie cineva ceva de vreo actiune a Politiei Rutiere de Sambata ...ceva care are legatura cu motociclistii? Johnson...poate stii tu...???

Jok3r K10 15-05-08 17:23

Inca o intrebare: Se duce careva la Cluj ???

Ali_ump 15-05-08 19:46

Eu as fi vrut sa merg dar inca nu stiu nimic...vom vb maine cu lumea mai multe

FLAME 18-05-08 21:47

Salutare!

Spuneti-mi si mie unde pot sa-mi duc camera foto sa mi-o repar,ca am varsat niste bere pe ea si acu nu se mai deschid chestiile alea care acopera obiectivul.trebuie ba sa le inchid cu degetu' ba sa le deschid cu degetu'.va rog spuenti-mi si mie unde as putea sa o duc sa mi-o faca cineva,in Piatra-Neamt!

Multumesc anticipat!

Jok3r K10 18-05-08 22:53

Quote:

Originally Posted by FLAME (Post 1540266)
Salutare!

Spuneti-mi si mie unde pot sa-mi duc camera foto sa mi-o repar,ca am varsat niste bere pe ea si acu nu se mai deschid chestiile alea care acopera obiectivul.trebuie ba sa le inchid cu degetu' ba sa le deschid cu degetu'.va rog spuenti-mi si mie unde as putea sa o duc sa mi-o faca cineva,in Piatra-Neamt!

Multumesc anticipat!

Dute la Ovidius!Is cei mai tari in deastea!

FLAME 19-05-08 15:17

ok.ms de raspuns;)

otzy_007 19-05-08 19:27

sau poate se baga lucian de la maxx

buddy_lexx 20-05-08 20:28

fratilor da gata cu postatu?
faceti vreo greva cva?? :))

FLAME 20-05-08 20:45

o sa ma duc si la maxx la lucian!am fost la ovidius da au zis ca nu repara camere:(

Jok3r K10 20-05-08 22:03

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1544195)
fratilor da gata cu postatu?
faceti vreo greva cva?? :))

Eiii si tu acuma ...ce tot atatea posturi:lol::lol:.......

Ne trebuie un subiect .....si sa vezi cum apar posturile!!!:rolleyes2

Ali_ump 21-05-08 15:19

Intre 6-8 Iunie 2008 va avea loc un eveniment mare de tuning la Suceava ...am fost sunat de organizatori. Cine e dispusa sa vina sa anunte...se preconizeaza liniutze legale ...indemanare ...concurs de tuning cu premii ...tot ce trebe pt un show adevarat. Voi reveni cu detalii!!! Vineri la intalnire sper sa pot discuta cu toata lumea sa vedem cine participa de la noi!

NT33EXE 21-05-08 18:09

in sfarsit!!!!
un eveniment aproape si de zona noastra!
mai mult ca sigur liniutele se vor tine pe 8, daca sa stabileste ceva concret. asa-i?
ma bag!

bebebebe45 21-05-08 22:32

john unde e evenimentu?

NT33EXE 22-05-08 07:51

daca citesti cateva posturi in urma vei gasi.....

johnson 22-05-08 09:30

Tura asta ma bag cu motorul 100% daca se face ceva separat, daca nu, la libere. La cat e de aproape si cum se prezinta drumurile in directia Suceava, ar fi pacat sa nu mergem. Pana atunci se termina de asfaltat si tronsonul pana la Targu Neamt

Ali_ump 22-05-08 14:28

Dap are dreptate Johnson...ar fi amre pacat sa nu mergem in numar cat mai mare;) Va tin la curent cu detaliile...cei cu masini pt tuning expo ...va rog sa imi confirmati prezenta sa stiu acte locuri sa tin acolo pt noi;) John tu pui motoru la expozitie?

johnson 22-05-08 15:00

Nu cred ca are rost sa-l bag la expozitie, nu mi se pare ca are ceva asa special, e mai potrivit pt curse zic eu. Dupa, o sa se uite mai multi cu interes la el si asa e de vanzare, poate ii pun si anunt

ghici_robert 22-05-08 17:14

Politistul Anton din Piatra Neamt
http://politiadinromania.ro/index.php?topic=4.15

stefan_88 22-05-08 17:26

parerea mea ...e ...k ar trebui dat afara din politie ....fara comentarii :)

Jok3r K10 22-05-08 17:36

Trebuia dat mai demult....da nah!!! Poate o sa-l dea afara!!!

Ali_ump 22-05-08 17:41

Mda...la noi se poate doar traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

buddy_lexx 22-05-08 23:38

ce cretini is genu astia de oameni doamne... dar numai in ro se putea intampla..ce sa mai...
mai urmeaza sa ii zica la vreun baiat daca nu iese la o cafea cva o savarina :))

ByAlin 23-05-08 06:01

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1548941)
ce cretini is genu astia de oameni doamne... dar numai in ro se putea intampla..ce sa mai...
mai urmeaza sa ii zica la vreun baiat daca nu iese la o cafea cva o savarina :))

de unde stii ca numai in RO se poate intimpla asa ceva?

buddy_lexx 23-05-08 14:37

Quote:

Originally Posted by ByAlin (Post 1549165)
de unde stii ca numai in RO se poate intimpla asa ceva?

in strainatate era de mult dat afara... la noi...tot timpu se musamalizeaza chestiile de genu asta...si sunt f multe plangeri de genu asta la politie...

Andrey_FL 23-05-08 14:59

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1549683)
in strainatate era de mult dat afara... la noi...tot timpu se musamalizeaza chestiile de genu asta...si sunt f multe plangeri de genu asta la politie...

se intampla si in alte tari si nu sunt dati afara(stiu eu un caz din Germania....) numai ca la ei nu se mediatizeaza ca la noi si de aia nu se afla si nu se stie...

bebebebe45 23-05-08 21:48

aaaaa deci asta era idea !sa nu deviezi de la subiectul in cadrul carui vrei sa scriii ceva..scuze,scuze,scuze nam stiu ;dak spuneati si voi mai de la inceput! scz john

Jok3r K10 23-05-08 22:42

Aline parerea mea e ca ar trebui un topic cu reguli!!!Si sa fie undeva in prim plan!!!

Ionut90 23-05-08 23:27

In Italia un politai ca asta era de mult dat afara.

buddy_lexx 24-05-08 00:41

Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 1550589)
Aline parerea mea e ca ar trebui un topic cu reguli!!!Si sa fie undeva in prim plan!!!

nuj care`i faza... omu e nou pe forum ..is d acord k a gresit dar nu tre luat la 13 14 k n`are permis..buletin si alte chestii d genu asta... Trebuie sa`i explici cum sta situatia si totul e ok... ca daca stam bn si ne gandim..mai toti am trecut prin faza cu postatu aiurea...deci...sa nu mai fim rautaciosi cu cei noi..indiferent k are 30 ani sau 12.... k nu toti is obisnuiti cu forumu..

ByAlin 24-05-08 01:49

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1549683)

sunt destui sin PARIS care fac deastea, asa ca.....

buddy_lexx 24-05-08 01:53

Quote:

Originally Posted by ByAlin (Post 1550875)
sunt destui sin PARIS care fac deastea, asa ca.....

e nashpa..ce sa mai... numa la ei sa nu ajungi...

bebebebe45 24-05-08 11:28

baieti stie careva pe unde se pot monta usi de lambo sau mai bn zis balamali aici in piatra?si cam cat ar costa pt ambele portiere?

si mersi lexx de mesajul postat mai sus

stefan_88 24-05-08 17:13

byalin ...parca monta usi stil lambo ..... :D

All times are GMT +2. The time now is 09:16.

- Copyright 2026 4Tuning