![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
4 Attachment(s)
Am apucat si eu si am dormit 3 ore ... Poze cu japita mea de zi cu zi !
Porsche Cayenne Turbo S, cu motor de Cayenne S . Pret: 37.000 E Caroserie: SUV Fabricatie: 2004 Rulaj: 70,300 km Transmisie: automata Putere: 250 kW (340 CP) Cilindree: 4511 cm³ Norma Euro: euro4 Combustibil: benzina Culoare: negru-perla verde inchis Numari de usi: 4/5 Tara de origine: Germania Le : Ma apuc de desfacut pisica, are cineva nevoie de pachetu' OEM 320i ? |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Aseara am dat comada de motor la mitubishi. Ieri miam ami luat un B.M.W E36 M3 cu 2000de euro de la un prieten care aduce masini din germania.Masina are si putin tuning pe ea dar mai are nevoie de unele schimbari. Desi am amsina de 2 zile am si ramas fara cdplayer la ea deoarece aseara mia fost furat. Daca re cineva un cdplayer original de bmw il cumpar eu.
|
Quote:
|
Am cumparat cdplayerul de la Cristi.megane cu 150de euro.In maxim 2-3 zile trebuie sa imi ajunca deoarece mil trimite prin curier.
|
2 Attachment(s)
Am scos motanelu de la naftalina...acum e in calduri:)):arrow:
|
1 Attachment(s)
Masina pleaca pe rampa, la Equinox pentru a o vopsi . Ii multumesc lui ionut.alex63 si fratelui meu, ca m-au ajutat sa termin FOARTE REPEDE :o . Pe unde vedeti ca e chituita, erau pete de rugina, si am facut-o un pic mai clean (embleme fata-spate scoase , badge 320 scos, semnalizari laterale scoase)
|
4 Attachment(s)
A venit masina de la vopsitorie !!
Ce pareri aveti ? :-? Si cat a fost la vopsit masina am modificat putin motorul... i`am scos turbina si acum a ajuns de la 1350 HP la 450 HP si prinde maxim in jur de 230 Km/h ! Preview |
2 Attachment(s)
Quote:
anyway. ursul a fost pregatit de vopsit , am muncit ieri seara si azi pana la 14 cu cativa prieteni ,am dat jos farurile , interiorul , stopurile etc ,iar bara fata si cea de pe spate se mai tin in cateva suruburi ca sa poata cei de la atelier sa le scoata,si l-am dus la atelierul unde urmeaza sa fie vopsit in alb . maine va intra la vopsit , si marti il voi lua :-) |
Se vinde mitubishi eclips gsx. BAra FAta/spate+ praguri noii.vopsit recent . lipsa motor capota stopuri si faruri. pret 2000 euro.
Am anulat comanda de motor pt mitubishi. |
Ce ati progresat bv ma baieti;) tare rau equinox motanu tau!
|
4 Attachment(s)
Multumiri domnului R.Equinox pentru ajutor>>super de treaba baiatul :D...Sper ca va place noua grafica :-P
Noua achizitie::o Marca: VW Modelul: Corrado VR6 Coupe Data fabricaţiei: 1988 Kilometri parcurşi: 270.000 Motor: 2.8L VR6 Putere motor: 178 CP Număr de uşi: 3 Transmisia: 4 trepte hidramata Climatizare: cu climatizare Stare masina: conditie foarte buna Oglinzi: electrice Jante: tabla Culoare: originala Ce probleme are..: -Jantele foarte ruginite -Toba sparta si foarte ruginita -Interior foarte uzat -Amortizoarele aproape duse;) |
Quote:
|
Atentiune Natiune !!:shock:
Sa deschis o firma de Tuning Audio&Neons ! Numele Firmei:Sc.Tuning I.A&R.R Audio&Neons.S.r.l Creatorii Firmei: ionut.alex63 Rid3r*RaCe Daca veti dori un sistem Audio si niste Neoane sub Masina !NU EZITATI !! Dati repede un PM la creatorii Firmei cu Masina si ID pe care va v`om contacta!! Noi facem diferenta !!!8)8) |
1 Attachment(s)
Deci azi de dimineata pe la ora 9 au venit cei de la curier si miau adus cdplayerul cumparat de la cristi pe care deja vreau sal vand deoarece am alte planuri cu masina.
Dupa cum a zis si Rid3r*RaCe neam deschis o firma care se ocupa cu tuningul audio. Prima masina pe care o vom modifica este B.M.W-ul meu. Ieri deoarece am amvut eu putina treaba cu masina nu am avut timp decat sa montam cdplayerul.Astazi speram ca vom termina de antifonat maisna ca de maine urmand sa montam si celelate accesori.Sistemul audio pe care il voi pune lam luat de la un prieten deoarece pentru ca este prima data cand fac asa ceva nu vreau sa dau prea multi bani. sitemul contine: -Cdplayer pioneer-150lei -2difuzoare rotunde alpine-100lei/buc -2difuzoare ovale pioneer-100lei/buc -Subwoofer Rockford Fostgate-100euro -statie Cougar-200lei |
2 Attachment(s)
Am trecut si am luat masina de la Equinox . Sunt foarte multumit de lucrare . RECOMAND CU INCREDERE ! Cum am ajuns la garaj, i-am montat jantele, pentru a vi le arata .
SSR Agle Strusse, 19", 2x8J, 2x10J . LE : Porsche Cayenne Turbo S vandut lui ionut.alex63 cu pretul de 30.000 E cu tot cu jante si un kit Irmscher . |
1 Attachment(s)
Deoarece B.M.W-ul este in lucru si va mai sta in lucru mai mult timp aveam nevoie de o masina de zi cuc zi cu care sa ma deplasez unde am nevoie.Asa ca am cumpparat cayenne-ul de la tis-ul.Masina asta vreau sa o tin asa stok cum e .
|
3 Attachment(s)
Salut domnilor imi plac achizitile voastre
Nu prea am mai postat in ultima vreme pt ca mam angajat si am fost plecat in cursa! Am ajuns acasa vineri dimineata si si am vazut ca mi-a venit kitu' pt Golf |
5 Attachment(s)
Am reusit in sfarsit sa termin de asamblat e36-le ... Pana la urma, am vandut si Porschele 911, nu era de mine, prea clasic ...
@ionut.alex, mersi pentru ajutor !! |
3 Attachment(s)
O noua achizitie ... VW Caddy, motor 1.5tdi, 138hp . Motorul a fost remapat + soft . O sa incerc sa il fac un pic stance ... Sa vedem ce iese
Tin sa anunt, ca masina a fost folosita pentru a cara ... PS : Sorry for double post ;) . :censored: :censored: |
3 Attachment(s)
Salutare baieti...Va prezint noua mea achizitie:
Ww Lupo Detalii despre ea: an:2003 rulaj:131,000 km motor: 1.4 75cp (55kw) euro 4 Dotari: ABS, geamuri electrice, inchidere centralizata, airbag, radio/CD, servo directie. Defecte: toba sparta la jumate, alternator aproape dus (trebuie sa bat cu ciocanu in el ca sa o ia) roti spate fara saboti:D injectoare infundate oscilatii la motor Pe viitor: Filtre,distributie,jante,arcuri sport... Succes!!!! |
6 Attachment(s)
Infara de urs , mi-am cumparat un S4 , pentru ca ursul va dura ceva pana va fi ok la partea de mecanica
An fabricatie: 1997 Kilometraj: 210,000 Carburant: benzina Motor: v6 3,2 270CP Euro 4 Dotari: Full Option Defecte: masina scoate fum albastru , dar se poate remedia usor . si un defect mai mic , lipseste semnalizatorul din aripa de pe partea soferului Pret: 5.860 Euro |
@killer : a fost lovita in spate de e asa scurta ? o.O ... Bafta cu ea, cu ce ti-ai propus ...
@cristi : vezi ca iti iese discu' de frana prin janta ... |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
poftim , alte jante sa fie toata lumea fericita. le-am gasit "capac" in garaj |
Quote:
Am de vandut eu 4 arcuri sport fata 6.00" spate 6.50" La pret discutam dai o ciorba si ne intelegem! PISI a primit arcuri noi pe spate de 5.50" pe fata de 4.50" Total:350ron poze mai deseara |
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Am dat caddy-ul pe un e28 m5, cu multe piese lipsa . Motor 2.5 4x4, benzina, 231 cai putere ...
|
3 Attachment(s)
Modificari la Corrado...:
Spalat:lol: si partea din plastic al spoilerului din fata...l-am gasit pe la dezmembrari...:-D 100 lei:D Motorul de 2.8 se descurca minunat...chiar pot sa zic superb...imi place...e o masina care mi-o doream de mult timp:oops:. Cat despre Golf....deocamdata il las deoparte pana rezolv cu inmatricularea:twisted: |
Quote:
Modelul: Corrado VR6 Coupe Data fabricaţiei: 1988 Kilometri parcurşi: 270.000 Motor: 2.8L VR6 Putere motor: 178 CP Număr de uşi: 3 Transmisia: 4 trepte hidramata Climatizare: cu climatizare Stare masina: conditie foarte buna Oglinzi: electrice Jante: tabla Culoare: originala Deci te hotarasti, 2.8 sau 2.9? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Multa bafta cu gandacelul. Am scos la aer z4 |
2 Attachment(s)
am luat ursul de la vopsit , a iesit foarte misto . acum sunt in cautarea de bara fata/spate m3 , deoarece eleron am si praguri voi lua de la Tis in schimbul farurilor pentru bmw-ul lui :) ma apuc de montat interiorul si geamurile, apoi farurile si stopurile
|
Quote:
am barile alea,care vin pe plafon parca,esti interesat? |
Quote:
|
3 Attachment(s)
quick_silver2-am fost la service si erau injectoarele infundate si 2 bobine nasoale.
Am dat Lupo +diferenta pe un Golf4 r32....Are capota stramba,un pic infundata usa,si bara un pic indoita... |
2 Attachment(s)
@cristi, mersi pentru faruri . Am mai fost pe la dezmembrari si am gasit oglinda stanga si bara fata ... Pentru celelalte piese, ori apelez la Equinox sa le faca din fibra, ori ma duc/trimit pe cineva dupa piese in Germania, pe la targuri/parcuri/dezmembrari auto ... Mai trebuie evacuare (full inox o fac) + schimbat consumabile + vopsea si va fi pe strada !
PS : I-am luat si niste jante : Rotiform BLQ, 16" 8.5J toate 4 . |
2 Attachment(s)
Astazi am terminat de antifonat masina si am reusitsai montam si difuzoarele fata.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:27. |
- Copyright 2026 4Tuning