![]() |
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
Santos, vezi sa nu te dai pe dacii, ca da ca te apuca boala e grav.Offtopic: De ce ai decis sa refaci motoru la urs ?
|
Impecabila masina.
|
:D o combinatie mortala - masina super frumoasa si talentul lui capone :D
|
12 Attachment(s)
Pritenul Kapone si-a facut pe deplin meseria si i multumesc pe aceasta cale pt.pozele facute,mie imi plac f.mult.
|
Da, chiar si-a facut treaba foarte bine.A avut si ce sa fotografieze, masina arata excelent!Felicitari, inca o data!
|
Nota 10 pentru setup-ul motorului si detaliile de sub capota.
Nota 10 pentru culoare, calitatea vopsirii. Interiorul, 9, pentru ca sunt cateva lucruri la nelalocul lor pe acolo. Aspectul general al masinii, nota 9, ca sunt lucruri care nu sunt la linie, dar cu un plus pentru emblemele Dacia de pe aripi (dar care se pun in general in partea de jos a aripii, intre roata si usa). E o masina facuta foarte bine. Stiu, a sunat ca notarea de la patinaj artistic :D |
Foarte foarte frumoasa :X:D:X ;)
|
Quote:
Pacat, s-ar fi gasit o pereche de aripi fata originale. |
BTL-ule, mă rog să văd masina live la 4tuning days şi să nu mai am de ce să nu comentez după, mi se pare ,după fotografii, că ai dat atenţie la detalii exact aşa cum merita maşina asta. Nu mă pricep la detalii cum o fac alţii, probabil au ei dreptate că nu o fi totul perfect, dar din ochii unui necunoscător în ale codurilor de piese în funcţie de anul de fabricaţie, maşina e exact cum trebuie să fie.
Felicitări încă odată, nu mă pot sătura să privesc pe 4tuning maşini făcute aşa cum trebuie, sunt al dracului de puţine şi merită apreciate şi scoase în evidenţă. |
0 reconditionare ca la carte;) felicitarii.
p.s. se putea mai bine lucra la aripile spate in zona de jos,chiar si la praguri. |
1 Attachment(s)
Frumos de tot.
P.S. Am o nelamurire...de ce este diferenta asta de culoare si ai lasat suprafata mai rugoasa? P.S.2 Scutul si "groapa" de la roata de rezerva nu le vopsesti negru? |
Quote:
Frumoasa masina nici nu ma asteptam la mai putin din partea ta.Mult noroc cu "General Lee"! |
Quote:
General Lee de Romania:D |
exceptionala dacia ta btl cu mici defecte dar nu ai cum sa o faci pefecta...felicitari pentru toata munca depusa ca ai o masina de invidiat chiar daca e dacie;)
|
Eu cred ca de data asta nu are rost sa il mai criticam !!! Eu unul il felicit pt ce a facut din aceasta dacie.
Toata lumea mai vede un defect mic aici unu colo dar asta este atat sa putut face ... si s-a facut destul de mult la masina asta , nu multi dintre voi pot face ce a facut el , o restaurare completa a masini , cei care au facut asta momentan sa pot numara pe degetele de la o mana . Sunt convins ca pe parcurs se va mai lucra la detalii , se vor mai imbunatati unele lucruri se vor aduga elemente care sa o faca mai unicata si tot asa , dar momentan pertotal masina este super ok ! ... si totusi unele lucruri mai tin si de gustul fiecaruia , nu cred ca ne putem face masina dupa cum vrea majoritatea userilor de pe acest forum ca pana la urma noi mergem si ne bucuram de ea nu comunitatea 4 tuning . |
Geniala masina.
Nu stiu cum ai reusit, dar felicitari! Nota 10 e putin spus. |
Fara off topic va rog !
|
am o intrebare.. de ce nu i-ai pus si cromul de la portbagaj ? frumoasa masina sa ai parte de ea !
|
se vede o mica invidie pe fata unora..felicitarii si bafta incontinuare...
|
Sunt cateva lucruri care nu le-au facut baietii pe parte de tinichigerie si le-au lasat asa chiar daca le tot spuneam, acuma e c-am tarziu.Oricum eu sunt f.multumit si nu puteam sa fiu si tinichigiu si vopsitor sa mai fac cum le-am facut pe celellate.
Multumesc tuturor pt.cele spuse si la drum cu ea. |
Bravo Betelica:D! ai scos o masina foarte frumoasa!
Bafta in continuare! |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Frumoasa masina, ai grija de ea.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
excelenta masina !
felicitari si ai grija de ea. |
Quote:
Chiar ar arata bine cu un autocolant 01...si pe plafon steagul Confederatiei:D. |
De ce trebuie sa semene o berlina clasica , cu ceva aparte al ei, cu un muscle car dintr'un film american ?!?!?!?!
|
poti punhe un filmulet cu sunetul motorului?
|
O sa pun si un filmulet cu sunetul motorului.
|
1 Attachment(s)
si filmuletul....
|
Super... imaculat. bafta in continuare.
|
Quote:
|
Foarte curat , incredibil de curat :twisted: foarte frumos se aude ! Mult succes încontinuare BTL-ule
|
da putin sa se inece la ture mici ?
|
Dan am 4 fete de usi maro daca te intereseaza
|
1 Attachment(s)
ORIGINALUL: :D
|
Asa este, am usurat volanta cu 700-750g si intr-adevar merge si rotund motorul.Referitor la inecat, cand e motorul rece din cauza la pata calda care nu o mai are se balbaie, dar daca il lasi cateva minute la incalzit merge f. bine. Ms mult Puya,am si eu 4 in perfeta stare.Multumesc celorlati pt.cele spuse
|
frumoasa dacia :) toate aranjate frumos...
|
Salut Dany mii si mii de felicitari pentru produsul finit..nici nu imi vine sa cred cum ai avut atata vointa sa faci masina de la 0 alti zic aaa...dao in p... mea de dacie ca imi iau alta...nu este asa...unii oameni chiar pun suflet in ce fac si unii pe alt forum mi-au batjocorit masina..ca este o ruginitura ca sa o duci la remat...si alte chestii din astea...si din cate poze am vazut eu cu masina ta...a fost si ea cam...nu imi vine sa spun Ruginita...dar vad produsul finit si ma minunez cum ai reusit:shock::shock::shock::shock::shock::shock::s hock: o masina de care poti fi mandru... si a mea este ruginita...dar nu asa...fara suparare...dar ai bagat multi multi bani in ea...bravo tie sus cu BTL-ica..asa as vrea si eu sa o fac pe a mea...dar nu cu dungi din acelea "gordini" si vreau sa iti spun ceva acele dungi nu sunt GORDINI sunt dungi care se puneau pe Fordurile Capri..;)fara suparare..ti-am zis...masina imi place foarte mult da bine si cu acele jante:D ti-am spus asa as dori si eu sa o fac pe a mea...dar fara dungi si alte chestii...vreau sa o fac cum a iesit pe portile fabricii...eh nici chiar asa dar sa iasa macar originala....
|
Quote:
- REMAT; - Investitie de 2-3 mii euro ca s-o aduci intr-o stare buna si sigura. Daca varianta 1 e ataaat de nevalabila in cazul tau, atunci spor la investit! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning