![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
sa le vezi pe ale mele :D
|
4 Attachment(s)
My honda s2000 B16B
|
6 Attachment(s)
Mitsubishi Galant :lol:
|
DAny rodman ms mult .....dar u ziceai ca imi mere masini pe 2.3.0 le???? dak da eu am incercat sa adaug de la 2.3.0 le la 2.2.1 dar imi da crash imediat dupa filmulets .... app ms si e30 power ..ms fratilor suntetzi de treaba .... acum am 2.2.1 ....dar habar nu am cum sa bag masin ile in el ca am luat ceva masini de pe pagina 2 a forumului ....ma putetzi ajuta ???? ms dinou ......
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu am si 2.30 si 2.21 da 2.30 are cva special fata de 2.21 mie imi place mai mult...cu toate ca la 2.21 nu sunt asa multe erori ca la 2.30 da am resuti sa mi`l fac fara multe erori dekat cand intru la muffler prima data imi da eroare apoi merge perfect... cu 20 masini 15-18 motoare..!!
|
Quote:
PS : Alex ti-as da fisierul , da unde in parts e ??:D |
mikidude imi zici si mie ce versiune ai de iti arata acolo sus cu rosu???? pls mult si dak poti uploadeazal si u aici ...ms
|
dani dar nu merge sa dau jos masinile zice ca problem loading page ... si apropo u ce vers folosesti?
|
ok mersi mult vali o sa incerc acum sa vad daca merge ...si dak da am inteles de la altii ca nu le gaseste ... unde leas putea gasiii ???? ms
|
Salut, vreau si eu masini pentru 2.30 !!! Dati-mi un site de unde sa le iau! Eventual si accesorii (jante, cauciucuri, bodykit-uri)! MS
|
7 Attachment(s)
Nissan Skyline r33 DRAG rb26dett HKS
Nissan Skyline r33 DRIFT RB26DETT BMW e30 m3.6 bi-turbo Nissan sx240 ka24det DRIFT Mitsubishi Evo Drag 551hp 7.900s , 400m |
are cineva vrea`un motor pt AE86 ? sau toyota.. ceva
|
Danny : am rezolvat problema aia .... am gasit niste backupuri facute de mn mai demult ..deci nu mai e nevoie .. imi merge jocul stas acum
calinuku : dupa ce bagi o masina noua sau mai multe si nu apare din prima incearca sa dai tu sa treaca timpul mai repede pana se incarca si apare la vreun showroom sau cumperi o masina care nu-ti trebuie si o dai la schimb cu sasiul la masina care vroiai tu sa o cumperi (care ai bagat-o initial in joc ) ,daca nu fa un new career si o sa-ti apara...dar daca nici asa nu-ti merge poti sa scoti masina din joc ca nu e facuta bine sau e alta versiune sau mai stiu eu ce .. Pt. cei ce vor siteuri de masini de moduri gom-team parerea mea e cel mai bun pala intru eu de un an si ceva si imi iau moduri sau daca vreti mai multe siteuri intrati in gom-team si duceti-va la links si apar acolo alte siteuri bune :D Mai era odata Ger-tech.net un site german super bun si asta cu multe moduri si era impartit frumos pe categorii pt. 2.2.1 si 2.3.0 LE dar s-a inchis nush ce plm s-a facut pe acolo si de la un timp nu mai e ... |
7 Attachment(s)
Toyota Supra Drag edition V8 1465 HP
|
Cine ma ajuta cu niste modd-uri pentru 2.30 ?? masini, motoare, roti, orice!!! E boring cu alea originale ale jocului!!!
HELP!!!! |
Quote:
|
valy te rog frum pune si u motoru si supra .. e pt 221 mwm ?
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
ms mult si dami si mie id-u tau te rog frum :D
|
Danyrodman te rog ft mult sa urci si u aici convertorul pt mwm pls ...ms mult ...dak il ai ,......... dak nu ....CARE AVETI CONVERTORUL PT MWM ?????? PLS MS MULT
|
il gasesti pe gom ... CINE ARE BORBETURI ??
|
1 Attachment(s)
calinuku am 2.30 !!
Uite si ala de modifica butoanele garajul etc..8) |
cum adica borbeturi?
|
1 Attachment(s)
jantele borbet nu le stii ?
poza |
da neste borbeturi pt urs =P~ ce bn ar merge!!
|
mdea da mai am masini pe care le-as pune si iar sta bn
|
Maine sa ma apuc si eu de o masina, ca in ultima vreme am avut prob cu pc-ul si nu prea am stat de jouri...
|
ce faine sunt jantele .... super ar merge pe bmw m3
|
da normal
|
sunt borbet pe o pagina...adica la vreo 10 pagini in urma;)
|
nu le gasesc :(
EDIT:le-am gasit sunt la pagina 68 |
1 Attachment(s)
Quote:
Io am versiunea 2.2.1 MWM .... uite convertoru , e exact a lu alex , e pt 2.2.1 MWM :D |
danyy dami si mie id-u tau plz
|
Quote:
|
Diavolo_Dany .... :D
|
2 Attachment(s)
Noua achizitie....:shock: