Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/227891-protest-impotriva-pretului-carburantilor-discutii-generale.html)

maverick1508 05-01-11 23:55

Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale

Daca tot nu ne ajuta adminii, puneti-va toti semnatura cu protestul prin nealimentare.

Geox` 06-01-11 00:00

Daca e nevoie facem altu am zis asa ca sa nu fie problema ca trebuie 500x100.

bau88g3 06-01-11 00:17

https://www.facebook.com/event.php?ei...vent_invites=0

Pentru cei din Resita a fost deschisa pagina pe Facebook pentru protest!
Pentru detalii accesati link-ul de sus!!!

Fantomel4u 06-01-11 01:07

multumiri pentru deschidere bau88g3

D-I-U 06-01-11 10:48

"PROTESTUL DE LA BENZINARII - in zilele 17, 18 , 19 IANUARIE - dragi Romani si Maghiari haideti sa nu ne mai lasam calcati in picioare de benzinarii MILIARDARI si sa-i facem sa vada ce inseamna sa piarda bani. Dupa asta pretul benzinei/ motorinei va SCADE. SA NU INTRE NIMENI IN NICIO BENZINARIE - pe 17-18-19 ianuarie. Sa mergem cu auzobuzul, cu bicicletele sau pe jos, sau alimentati inainte. Amintiti-va de 21-22 DECEMBRIE 1989 SI INCERCATI SA FACETI LA FEL. DATI MAI DEPARTE ACEST MESAJ SA AJUNGA LA TOATA TARA. Veniti sa cerem dreptul!!!!", se arata in mesajul care circula pe "mess" de la un utilizator la altul.
Cel putin eu si o gramada de baieti de la mine din oras nu o sa mai alimentam in zilele respective,iar cei care o sa intre in zilele respective in peco o sa aiba surprize cam neplacute dar no....tre si victime colaterale:evil:

bau88g3 06-01-11 12:10

Quote:

Originally Posted by Fantomel4u (Post 3957987)
multumiri pentru deschidere bau88g3

@Fantomel4u nu ai pentru ce !Sa va mearga voua treaba acolo si sa auzim vesti bune!!!Bafta!

Shuba88 06-01-11 13:35

Quote:

Originally Posted by D-I-U (Post 3958590)
...... SA NU INTRE NIMENI IN NICIO BENZINARIE - pe 17-18-19 ianuarie. Sa mergem cu auzobuzul, cu bicicletele sau pe jos, sau alimentati inainte...

Terminati odata cu massurile astea si cu tampenia asta de "nealimentare" pe 17-18-19.. e ceva penibil.. cica sa alimentam inainte dar nu pe datele respective...ha ha ha.. pai eu de exemplu bag din 2 in 2 zile de 30 de lei, eu daca atunci bag pe 16 de 90 de lei si dupaia nu mai bag 3 zile ce dreq am rezolvat? :rolleyes2 Ei tre sa scoata sa zicem 10000 de lei pe zi, si pe 17,18,19 scot 0, dar pe 16 si 20 scot 25000 si 25000.. deci? :?::!::idea:

dany12epz 06-01-11 13:39

Protestul din data de 17-18-19 ianuarie de a BOICOTA TOTAL BENZINARIILE...circula cu foarte mare succes pe toate caile,inclusiv media.
Astazi ora 16.00 voi fi prezent la emisunea deschide lumea de pe Realitatea TV pentru a vorbi despre acesta.
Succes celor din Cluj astazi si speram intr-un nmar cat mai mare prezenti acolo

Shuba88 06-01-11 14:03

Quote:

Originally Posted by dany12epz (Post 3959116)
Protestul din data de 17-18-19 ianuarie de a BOICOTA TOTAL BENZINARIILE...circula cu foarte mare succes pe toate caile,inclusiv media.
Astazi ora 16.00 voi fi prezent la emisunea deschide lumea de pe Realitatea TV pentru a vorbi despre acesta.
Succes celor din Cluj astazi si speram intr-un nmar cat mai mare prezenti acolo

Ce nu-ti face media pentru a avea audienta ;)
Astept sa primesc un raspuns concret la "ce dracu rezolvam?" inafara faptului de a oferi angajatiilor o zi plina de plictiseala..

bau88g3 06-01-11 14:23

Quote:

Originally Posted by Shuba88 (Post 3959184)
Ce nu-ti face media pentru a avea audienta ;)
Astept sa primesc un raspuns concret la "ce dracu rezolvam?" inafara faptului de a oferi angajatiilor o zi plina de plictiseala..

Da tu ce rezolvi fratimiu ca stai pe aici???Ce rost are sa stai si sa te iei in gura cu niste nebuni?!
Mai bine fugi repede la benzinarie si mai baga de 5 lei ca iar se scumpeste si nu ai cu ce sa plimbi fetele!!!

NU VREI sa alimentezi pe 17,18,19-BRAVO!!!

VREI sa alimentezi pe 17,18,19 sa iti fie rusine ca nu facem asta numai pentru noi!

Facem si pentru tine ca sa poti sa circuli cu masina mai ieftin si sa nu te uiti mereu in acul de la benzina daca e jos pe cuisor!!!

Ai inteles puiut sau trebuie sa desenez o schema???

B.81.WGX 06-01-11 14:27

Quote:

Originally Posted by bau88g3 (Post 3959248)
Da tu ce rezolvi fratimiu ca stai pe aici???Ce rost are sa stai si sa te iei in gura cu niste nebuni?!
Mai bine fugi repede la benzinarie si mai baga de 5 lei ca iar se scumpeste si nu ai cu ce sa plimbi fetele!!!

VREI sa alimentezi pe 17,18,19 sa iti fie rusine ca nu facem asta numai pentru noi!

Facem si pentru tine ca sa poti sa circuli cu masina mai ieftin si sa nu te uiti mereu in acul de la benzina daca e jos pe cuisor!!!

el mere pe gpl, nu ai inteles? are masina "tare" si se plimba cu butelia in portbagaj, cred ca ii convine mai mult asa:D
off-topic: cine are un adaptor pentru micro-sd . imi tre la un aparat foto:)

Shuba88 06-01-11 14:42

Quote:

Originally Posted by bau88g3 (Post 3959248)

Puiut,puiut,nu am nici gpl, nu plimb nici fetele, si nu stiu unde ai vazut tu ca eu sa fi zis ca voi alimenta mare si tare pe datele respective. Ai scris mult dar nai zis nimic..am pus o intrebare logica dar cum nu aveti un raspuns sariti pe mine.. tipic romanesc, si tipic forum 4t :lol:

bau88g3 06-01-11 14:58

Quote:

Originally Posted by Shuba88 (Post 3959315)
Puiut,puiut,nu am nici gpl, nu plimb nici fetele, si nu stiu unde ai vazut tu ca eu sa fi zis ca voi alimenta mare si tare pe datele respective. Ai scris mult dar nai zis nimic..am pus o intrebare logica dar cum nu aveti un raspuns sariti pe mine.. tipic romanesc, si tipic forum 4t :lol:

Ca sa numai stau sa ma cert cu tine o sa iti raspund la intrebarea ta: CE DRACU REZOLVAM?!

Pai speram sa tragem niste semnale de alarma celor din Senat si Guvern,celor din Ministere!Speram sa scada pretul benzinei astfel incat sa poata alimenta romanul de rand pentru ca stii prea bine ca noi avem taxe si preturi de UE dar salarii de Romania!Daca pretul carburantului creste automat va creste si pretul alimentelor pentru ca transportatorul de paine,iti dau un exemplu,daca el baga de 100RON benzina si vinde 500 de paini cu acea cantitate de combustibil,automat daca benzina/motorina se scumpeste el trebuie sa ridice pretul painii pentru a livra tot 500 de paini si sa aiba acelasi profit ca si inainte de a se scumpi carburantul!Si "painea" este dor unul din exemplele pe care le-am dat!!!Firmele de transport depind foarte mut de asta!Cum a spus si domnul Hagiu intr-o emisiune orice pret al unui produs depinde in mare masura de pretul combustibilului!!!In concluzie : carburant mai scump,preturi mai mari!!!Dar salariile romanilor la fel de mici!Acum stau si ma intreb cand vor creste si salariile din Romania si nu doar taxele,impozitele,accizele!

Am vrut in UE,acum trebuie sa suportam sau...NU!!!

Ps:sper ca ai inteles si ca nu o sa mai apara pe aici certuri si contraziceri!!!

Shuba88 06-01-11 15:10

Quote:

Originally Posted by bau88g3 (Post 3959360)
Ca sa numai stau sa ma cert cu tine o sa iti raspund la intrebarea ta: CE DRACU REZOLVAM?!

Pai speram sa tragem niste semnale de alarma celor din Senat si Guvern,celor din Ministere!Speram sa scada pretul benzinei astfel incat sa poata alimenta romanul de rand pentru ca stii prea bine ca noi avem taxe si preturi de UE dar salarii de Romania!Daca pretul carburantului creste automat va creste si pretul alimentelor pentru ca transportatorul de paine,iti dau un exemplu,daca el baga de 100RON benzina si vinde 500 de paini cu acea cantitate de combustibil,automat daca benzina/motorina se scumpeste el trebuie sa ridice pretul painii pentru a livra tot 500 de paini si sa aiba acelasi profit ca si inainte de a se scumpi carburantul!Si "painea" este dor unul din exemplele pe care le-am dat!!!Firmele de transport depind foarte mut de asta!Cum a spus si domnul Hagiu intr-o emisiune orice pret al unui produs depinde in mare masura de pretul combustibilului!!!In concluzie : carburant mai scump,preturi mai mari!!!Dar salariile romanilor la fel de mici!Acum stau si ma intreb cand vor creste si salariile din Romania si nu doar taxele,impozitele,accizele!

Am vrut in UE,acum trebuie sa suportam sau...NU!!!

Ps:sper ca ai inteles si ca nu o sa mai apara pe aici certuri si contraziceri!!!

.. pe mine ca sa nu ma intelegeti gresit si sa nu credeti ca sunt contra voastra ma revoltat faptul cand am vazut in massuri ca eventual "alimentati inainte", si am dat si un exemplu mai sus ca "asa" NU facem nimic. Daca nu am alimenta nici inainte atunci am rezolva ceva. Pur si simplu sa nu ne folosim de masina personala in zilele respective. Ce ai scris tu mai sus e 100% adevarat, si sunt perfect deacord cu tine..dar intreabarea mea "ce dracu rezolvam" sa adresat..sa fiu mai concret: Ce dracu rezolvam daca nu alimentam pe 17-18-19 daca tot alimentam pentru zilele respective pe 16 sau pe 20??? Sper ca acum m-am facut inteles..:???:

rover_cabrio 06-01-11 15:39

NISTE POZE de la GIURGIU ???

nimeni de pe acest forum nu este din GIURGIU sa puna si el niste poze ? ca in baza lui varmiu ajung eu acolo maine si el tot nu pune :))

denver 06-01-11 15:52

Quote:

Originally Posted by Geox` (Post 3957801)
Sant0S nu poti face nimic in privinta asta?

Cred ca Santos a facut deja foarte multe...

B.81.WGX 06-01-11 15:56

ma inseala auzul, sau transportatorilor a inceput sa le sara mustarul cu scumpirea carburantilor?

Ruff_Ryders 06-01-11 16:41

da se pare ca in sfarsit se trezesc si ei la realitate

B.81.WGX 06-01-11 16:45

in sfarsit, dorinta mea (daca nu si a altora) se va indeplini :)

mariusika_jak 06-01-11 17:36

am fost astazi la PROTEST si miam alimentat de 0.70 de bani,turbau aia din benzinarie

DTH 06-01-11 17:42

Quote:

Originally Posted by mariusika_jak (Post 3959927)
am fost astazi la PROTEST si miam alimentat de 0.70 de bani,turbau aia din benzinarie

Foarte bine :D

rover_cabrio 06-01-11 17:58

4 Attachment(s)
cateva poze ratacite de la Boicotul din GIURGIU

bau88g3 06-01-11 18:16

Quote:

Originally Posted by Shuba88 (Post 3959405)
.. pe mine ca sa nu ma intelegeti gresit si sa nu credeti ca sunt contra voastra ma revoltat faptul cand am vazut in massuri ca eventual "alimentati inainte", si am dat si un exemplu mai sus ca "asa" NU facem nimic. Daca nu am alimenta nici inainte atunci am rezolva ceva. Pur si simplu sa nu ne folosim de masina personala in zilele respective. Ce ai scris tu mai sus e 100% adevarat, si sunt perfect deacord cu tine..dar intreabarea mea "ce dracu rezolvam" sa adresat..sa fiu mai concret: Ce dracu rezolvam daca nu alimentam pe 17-18-19 daca tot alimentam pentru zilele respective pe 16 sau pe 20??? Sper ca acum m-am facut inteles..:???:

Parca incepem sa ne intelegem ca oamenii!E bine ca ai dus intrebarea pana la sfarsit!!!

AR TREBUI SA NUMAI ALIMENTAM DELOC,DE LA NICI O BENZINARIE DIN TARA ASTA!!!!

Atunci sa vezi ca o fie CEVA WOW!!!!

Fantomel4u 06-01-11 18:19

e greu pana se va organiza primul mare miting dupa aceea vor curge defilarile si mitingurile non stop , ar fi bine sa alimentam cu banuti din aceia de 1 ban in batjocura sa le aratam ca au atins extremul

rover_cabrio 06-01-11 18:36

http://www.adevarul.ro/locale/giurgi...403760117.html

DE LA GIURGIU

werwceul 06-01-11 19:08

clujul azi a fost la inaltime :lol::lol::lol::lol::lol:
cineva a alimentat de 20 de banuti :))

Dolce CST 06-01-11 19:13

https://forum.4tuning.ro/37-cluj/2294...ml#post3960138 Clujul :D

B.81.WGX 06-01-11 19:35

http://www.stiridecluj.ro/social/si-...a-anre-si-opc-

"Si taximetristii clujeni protesteaza fata de preturile mari la benzina. Ei vor sesiza ANRE si OPC!
Sindicatul Taximetristilor din Cluj va sesiza Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie si Protectia Consumatorului cu privire la cresterea preturilor la carburanti."

Asa ar trebui sa faca si taximetristii nostri.

cutzitaru 06-01-11 20:06

Am vorbit si cu Opelistii azi, o sa fim si noi prezenti (sa vedem cati...)

Champion 06-01-11 20:17

http://www.romanialibera.ro/actualit...de-212237.html

http://www.newsmonster.ro/Cluj-Prote...ilii-cu-monede

http://www.stiridecluj.ro/social/zec...rie-video-foto

La Cluj s-a protestat in doua benzinarii, intai MOL apoi Petrom, s-au adunat aproximativ 35 de masini :) A fost si multa presa si Politia, care nu ne-a facut nimic.

CLM_Audi 06-01-11 21:38

lumea trebuie constientizata ca nu doar pe cei cu masini ne afecteaza aceste scumpiri; tot comertul se bazeaza pe transport, toata agricultura se bazeaza pe combustibil... asadar nici baba n-o sa isi mai permita painea de pe raft - legat de asta o sa incerc sa mai iau cateva persoane cu mine in benzinarie pt a face coada chiar daca nu au masina... isi cumpara o guma

B.81.WGX 06-01-11 21:49

eu am fost fara, si tot i-am sustinut ca numar
cu un om faci o gramada, din putin se face mult :)

http://www.realitatea.net/emisiuni/deschidelumea.html

"16 - 18 Deschide lumea 2011-01-06"====> de la minutul 40 suntem noi :)

dany12epz 06-01-11 22:04

Quote:

Originally Posted by CLM_Audi (Post 3960753)
lumea trebuie constientizata ca nu doar pe cei cu masini ne afecteaza aceste scumpiri; tot comertul se bazeaza pe transport, toata agricultura se bazeaza pe combustibil... asadar nici baba n-o sa isi mai permita painea de pe raft - legat de asta o sa incerc sa mai iau cateva persoane cu mine in benzinarie pt a face coada chiar daca nu au masina... isi cumpara o guma

Pai despre acest lucru a vorbit astazi Augustin Hagiu presedintele F.O.R.T(Federatia Operatorilor Romani de Transport)ca anul acesta nu au corelat cresterile la carburant cu pretul cerut si momentan transportatorii romani de marfa sunt la un tarif pe km de 0.78-0.85 euro fata de 1.25 euro per kilometru in Europa,iar tarifele la transport in europa sunt cu 50% mai mari in U.E.
Se gandesc sa o faca

dany12epz 06-01-11 22:15

Quote:

Originally Posted by B.81.WGX (Post 3960786)
eu am fost fara, si tot i-am sustinut ca numar

http://www.realitatea.net/emisiuni/deschidelumea.html

"16 - 18 Deschide lumea 2011-01-06"====> de la minutul 40 suntem noi :)

Chiar in emisunea asta a facut precizarea de care vorbeam...imi pare rau ca nu am fost la inaltime,am avut parte de un tratament destul de dur prin intrebarile puse de moderatoare si care au fost foarte incomode...chiar de la prima intrebare a incercat sa ne discrediteze boicotul...cum ca am fi rasfirati,ca facem turnee in tara,ca deranjam casierii,ca nu avem continuitate si din cand in cand se mai trezeste cineva sa faca un protest,noroc cu discursul domnului Hagiu obisnuit cu acest fel de intrebari si care mi-a dat o mare mana de ajutor.
Poate este cineva aici prin Bucuresti dispus sa vina la aceste emisiuni si care are un talent oratoric mai bun decat al meu il rog sa ma contacteze,poate ne ajuta mai mult decat o pot face eu.

mircione 06-01-11 22:51

Va aduceti aminte ca si liderul benzinarilor particulari din romania a fost oarecum deacord cu protestul nostru si nea aprobat ca pretul combustibilului este cam mare si a zis ca "mai bine vindem mai ieftin si mult decat scump si putin ca si cei care trag masinile pe dreapta ca nu isi mai permit sa mearga cu ele sa beneficieze dinou de ele. "
Ce sa mai dupa parerea mea are gandire de afacerist , omul vrea sa castige bani dar nu dandule in cap la oameni, sa mai poata sa vina si maine sa cumpere .
Eu unul cand vor face uniunea transportatorilor din romania protest(asa se aude) am sa ma alatur , ca si ei ne au sprijinit. Bafta all !!!

stormsurfer 06-01-11 22:52

Quote:

Originally Posted by dany12epz (Post 3960879)
Chiar in emisunea asta a facut precizarea de care vorbeam...imi pare rau ca nu am fost la inaltime,am avut parte de un tratament destul de dur prin intrebarile puse de moderatoare si care au fost foarte incomode...chiar de la prima intrebare a incercat sa ne discrediteze boicotul...cum ca am fi rasfirati,ca facem turnee in tara,ca deranjam casierii,ca nu avem continuitate si din cand in cand se mai trezeste cineva sa faca un protest,noroc cu discursul domnului Hagiu obisnuit cu acest fel de intrebari si care mi-a dat o mare mana de ajutor.
Poate este cineva aici prin Bucuresti dispus sa vina la aceste emisiuni si care are un talent oratoric mai bun decat al meu il rog sa ma contacteze,poate ne ajuta mai mult decat o pot face eu.

am vazut inregistrarea. mie nu mi s-a parut ca nu te-ai fi descurcat! intr-adevar, hagiu te-a ajutat, dar nici tu nu te-ai blocat sau cel putin asa mi s-a parut mie in calitate de telespectator. ma intreb altii cum s-ar fi descurcat in locul tau. eu unu' n-as fi rezistat. e de asteptat ca pe masura ce se mediatizeaza treaba asta sa-ti testeze limitele. Sa incerce sa te intimideze, sa incerce sa te puna in situatii dificile.. nu te descuraja! (stiu ca e usor de zis si greu de facut :sad:)

Quote:

Originally Posted by B.81.WGX (Post 3960786)

f bine spus, de la un om pleaca totul..
"FII TU SCHIMBAREA PE CARE VREI SA O VEZI IN LUME"

vladutzu 06-01-11 22:53

maine 7.ianuarie ora 18:00 parcarea kaufland, face si muresu' al doilea protest saptamana asta. bafta la toate orasele programate pe maine.

Eugen_TL 06-01-11 22:58

Tot maine, ora 17 in parcare la metalu face si Tulcea, a2a oara.
Care stiti tulceni, spuneti-le.

Ruff_Ryders 06-01-11 23:28

Quote:

pentru inceput e destul de bine dany...e normal sa nu poti vorbi ca domnu Hagiu pentru ca dansu are totusi experienta in asa ceva dar trebuie sa o tinem tot asa sa nu renuntam...eu am facut un apel la asociatia pentru protectia consumatorului in romania si astept un raspuns...si am anuntat si cateva televiziuni sa se mediatizeze mai mult si la noi in oras si in celelalte...acum ramane de vazut ce se va intampla...sa pseram ca vin si transportatorii in ajutorul nostru

tirtau 07-01-11 00:53

Quote:

eu cred ca te.ai descurcat bine ,si acum si data trecuta.....stai linistit ca oratoria nu ajuta cu nimic ,nici acum ,nici pe viitor....trebuie sprijin din partea celor care conteaza cu adevarat......ceea ce nu inteleg eu este ...ce ar putea face Guvernul?(am vazut ca si tu ai avut o atitudine in acest sens emisiunea trecuta..la a3 parca) pai intre statul roman si austrieci exista un contract beton ,beton fratilor si net in defavoarea statului roman ....contract agreat de NASTASE ....cum naiba sa distrugi un contract la nivelul asta ,sau cum naiba sa intervina Guvernul......dar ...daca o tinem tot asa si mai si primim un ajutor de la cei mari(transportatori ,taximetristi....Basescu a spus la TVR in seara asta ca nu poate interveni in desfasurarea contractului ) si facem fratilor o adevarata problema nationala din asta ....vom reusi .....singurii vinovati in treaba asta sunt cei de la OMV ..restul Dumnezeu sa-i ierte ..........parca pe la Cluj citeam azi ca se fac sesizari,de catre o asociatie a taximetristilor, catre OPC ......IA POFTITI O MODALITATE PRIN CARE STATUL ,GUVERNUL ASTA ,POATE CREA PRESIUNE PE OMV....restul cu dalea de genul m...BOC si sa m...BASESCU(cum avea pustulica ala pe tricoul alb ) ....PE MINE MA VOR TINE ACASA SIGUR......apelati la Guvern si daca nici astia nu-i vor convinge ,atunci chiar nu mai avem solutii...........trebuie sa vedem realitatea fratilor ....chiar daca ne place sau nu ne place .........ridicati mingea la fileu si veti fi ajutati si de Guvern ......mult succes si tine.o tot asa......(daca erai un orator mult mai bun ,se crea confuzie ....mesajul tau a fost clar si rupe miscarea de lupta asta politica din tara).....parerea mea si am dreptul la ea......

All times are GMT +2. The time now is 07:47.

- Copyright 2026 4Tuning