![]() |
Re: Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA
la partea cu Tokyo Drift, Bad are dreptate, inclusiv Golf'ul a suferit conversie de tractiune. Nu inteleg de ce va certati atat pe care a driftuit, cat de mult si cu ce. fiecare gandeste conceptul de drift cum vrea. uite, serggynio face drift cu fwd
|
Nu se cearta Skylin3 asa discuta ei... n-o sa-i vezi in alt fel de discuti :D
|
lasa ma bad guy tokio drift,trezeshtete !! noi avem fwd amandoi iar tu ai avut la 14 un rwd care te jucai cu el,eu vb de drift aici la noi nu in japolanda,nu mai imi povestii de parca ai fi un bunic si eu ieri miam luat carnetu , eu doar tiam zis ca se poate . am stat pe scaun in dreapta si am ramas fara cuvinte . gata nu mai zic nimic pana nu imi zici ceva si de vin diesel
|
Quote:
Practica fara teorie nu se poate! mai citeste documenteaza-te si dupa aia practica,tot ce vrei tu sa faci sau crezi ca ai facut,le-a facut,perfectionat si scris cineva cu mult inaintea ta. |
Quote:
Restu oamenilor care nu te cunosc ar putea crede ca esti chiar un priceput. |
Quote:
|
nu va mai certati ma.Eu zic sa mergeti aman2 fara sa stie nimeni si sa va etalati talentele.......
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
de multa vreme nu mai este un punct de interes muzica in masina :) sa fie ceva acolo...cat de cat.
|
Quote:
dar unii tot se incapataneaza....:D imi aduc aminte de unu acu 1 an ....era un frig afara si o zapada de nu stiai de tine.....si el era intr-o dacie break ,infofolit pana in gat,cu geamurile deschise si asculta muzica pe magistrala.......dus rau :D :D :D |
pff, dacia aia break, nu era alba?
|
Warning!!!!!!
Va rog INCETATI cu jignirile si atacurile unu fata de celelalt. Urmatoarele posturi de genu asta le voi sterge fara sa mai dau explicatii... :pistoles:
Mersi fratzika de "head's up!" |
Quote:
sincer nu mai stiu sigur ...din cate imi amintes era visinie cred ceva de genu....se poate sa ma insel ...si tu l-ai vazut? :)) P.S. care ai o mufa de cass de Cielo ? sau unde gasesc? Danke |
la Deva la Mioritza - AS Electronics ;)
|
Quote:
|
mi-am gasit mufa pt cass ms oricum
|
Quote:
|
Quote:
dar am mers la un depanator TV(la bucegi) si avea din intamplare o mufa p acolo......:-P ms de indicatii ;) |
Stie cineva un ursulet in doua usi pentru piese?PLS HELP
|
incearca la Doru, la Sintuhalm.
|
Sau la Chopeea langa Hateg.
|
La chopea aduceau intr-un timp numa frantuzesti...de acolo mi-am luat scaunele pe dacie :D is de ceva model de reno... :rolleyes2 asta era acuma 2 ani :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2
|
La Doru daca ma duc imi ia si pielea de pe mine.Da avem un baiat in Hunedoara care are un ursulet,are el si bordul cu plasme si stiam ca el mai are un urs pentru piese.Il stie cineva?Un nr de tel?
|
Quote:
|
driver_xs stai cumva in dorobanti ?
|
bk si eu d la tara ...cum a fost intalnirea? ...
P.S. un sfat care n-ai masina si vrei sa-ti iei Dacie ....sa nu-ti iei...... masina m**ii x( |
2 Attachment(s)
intrebare: la subwoofer cum ii mai bine, cutie sau tub? si daca merita pentru inceput asa ceva?(eu nu am ureche muzica, deci nu pot sa-mi dau seama ce si cum, dar as face investitia asa sa nu zica lumea ca nu am subwoofer in asa masina spatioasa:D)
Subwoofer auto, Putere maxima 750 W, 30 cm, 35 - 500 Hz, 4 Ohm Caracteristici principale: Putere: 250 W Diametru: 30 cm Specificatii: Putere Maxima: 750 W Raspuns in frecventa: 35 - 500 Hz Impedanta la iesire: 4 Ohm Alte caracteristici: Dimensiuni: 432x387x378 mm |
Quote:
|
da? fain de unde l-a luat? eu am vazut la domo pe net....si pot sa le aduca pe comanda in deva....si tubu e mai ieftin decat cutia
|
Quote:
|
Pai eu zic ca cei mai avizati sa-ti spuna ce si cum sunt dadi si gym, parerea mea e ca, cutia ii sfanta.
|
in primu rand eu nu mi-as lua blaupunct :P :) ..cauta si tu un subwoofer :D Si ..cutia rulzz ..tubu e old school..o parere de la un neavizat
depinde de mai multe lucruri cat de bine se aude sub-u respectiv(si toate pleaca de la H.U.)... |
La domo la kaufland mai au si acuma un tub blaupunkt si cred ca e la acelasi pret :)
|
Quote:
|
ii mult mai nasol tubu decat cutia,contactati pe stripperu de gym el va poate ajuta,nu cred ca vreti sa va pice banchetele si totusi sa ascultati muzica mai tare;))
|
inca un vot pt cutie.... eu am tub si noh
|
Quote:
|
ssergynio te rog eu nu mai folosi limbaj de messenger ca stau 5 minute numai sa descifrez ce ai scris :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:22. |
- Copyright 2026 4Tuning