![]() |
Re: Cafeneaua onestenilor
aaa......si daca va mai vindeti si masinile astea iar va schimbati user-ul ? :lol:
mai este pana la tuning days, ramane sa vorbim la o intalnire pe la inceputul lu' martie care si cum merge. |
ar fi frumos sa facem o intalnire sa vina si care sunt pe la facultate....vor sa vina si cei din bacau odata...vroiau sa vine maine dar................
|
au fost in seara asta :-P
|
care din ei?...eu vorbisem cu cristy mat.....
haideti sa facem si noi o intalnire vinerea viitoare.... ce ziceti???/ |
a fost al3xxx pana la mine dar cu alte treburi. eu zic pe la inceputul lu' martie sa facem o intalnire mai mare, poate vin si de la bacau si de pe la facultate si atunci vom vorbi despre tuning days. zic eu...
|
dar de ce nu prin aprilie sa am si eu permis:D
pai cei care sunt la facultate sa spuna cand pot veni si sa facem ceva frumos... poate pana atunci avem club:D pacat ca nu mai sunt multe masini frumoase pe la noi.....ce o fi o fi.... calibra vanduta,,,ascona busita si vanduta.....+ altele Eu zic sa fixam de pe acum o data pentru intalnire sa stie lumea cand va fi..... Ca o sa mai vina de acum la intalniri un BMW(nu dau date)....+o sa mai fie o surpriza ...... si o sa mai chem pe cineva cu un Bmw ca al lui Marius numai ca e motor de 3000(sau 2500) benzinar....daca o sa vrea... |
ok. ti-am unit posturile. care calibra? a lu' radu? si-a vandut-o ??? iar data ramane sa o stabilim in functie de cate masini vor fi si de "entuziasmul" fiecaruia la intalniri :lol:
|
prea tare treaba asta :lol: ---> https://youtube.com/watch?v=b1D5k8CQo2w
|
Quote:
|
Quote:
|
salutare tuturor... celor care ma cunosc...si binenteles..si pt cealalalta categorie...
e agitatie pe aici...frumos. cum Elodia nu mai e'... nici UZY nu mai e' ... (al meu) :( asta dak nu cumva s-a aflat pana in prezent... toate k toate ..noutati ceva ??? de vro' 2 luni nu am mai dat pe forum.. am pierdut ceva ??? indiferenta.. si rautatea unora dintre noi... imping pe unii .. (mai slab de inger - ca cel din filmuletz) la fapte de nedescris... mia starnit rasul..dar si mila.. https://www.youtube.com/watch?v=PezNOz8UlTA&NR=1 sry de off-topic |
mai uzi....nu prea ai cum sa fii off topic pe un topic fara subiect. aici pe cafeanea zii ce vrei tu, eventual mai si injura putin....ca sa am si eu pe cine sanctiona :D
hai hai.....mai bine baga niste poze cu UZY ;) |
eu vreau sa stiu daca s-au mai montat stalpi prin oras. Beeeep beeep beeep (ca sa nu fiu sanctionat)
|
n`am crezut ca se poate asa ceva...impecabil filmuletul :))
da dex...s`a mai pus un rand de spalpi...s`a mai construit cate o strada in fiecare parte a orasului...special pt onoarea ta ;)deci...keep on working :D:)) bft!! |
poate se va construi o pista undeva prin zona Onestiului;))
|
Sa speram ca la sfarsitul lui 2008 se va construi pista, nu in Onesti, ci pe langa Bucuresti, ceea ce este zic eu un inceput. Sa ne rugam ca Proiectul 402 sa fie dus la bun sfarsit.
|
Dap.....interesant site-ul Sl1V3R. :lol:
Acum.....legat de functia mea de moderator...... Daca va dau un avertisment, sanctiune sau va atrag atentia....sa stiti ca nu este personal :D imi fac doar treaba pt ca eu la randul meu am fost avertizat de mai marii forumului ca nu-mi fac treaba. deci de acum am sa fiu putin mai "sever" sa zic asa. Va rog sa mai cititi din cand in cand regulamentul de postare (in caz ca nu-l mai stiti :P ) si sa incercati sa scrieti corect ( nu prea este cazul, dar totusi va spun), ca am vazut alti useri din alte comunitati scriind pe unele topicuri de te chinuiai sa traduci. Daca imi mai aduc aminte de ceva am sa fac o completare :-P |
Happy Valentine`s Day la toata lumea!!!sa fiti iubiti:D
|
Quote:
|
Happy Ballantine's day baiii la toata lumea :-P
|
Quote:
|
la mine nu e happy pentru ca eu invat pentru ultimul examen din sesiunea asta.Abia de maine ma apuc de lucruri serioase
|
Succes Dexter, sa iei nota cat mai mare :).
Quote:
Va recomand un film foarte bun: The Zeitgeist. Dupa ce va uitati la TOT spuneti ce parere aveti, eventual uitati-va putin aici daca nu cumva v-ati uitat pana acum. Credeti-ma, sunt 2 ore "pierdute" cu folos. |
Filmul The Zeitgeist l`am vazut si eu,dar nu am inteles mai nimic deoarece era fara subtitrare:D.Mai trebuie sa il vad odata cu subtitrare:D
|
2 Attachment(s)
Subtitrarea si un torrent pentru a lua filmul ca sa poate fi pusa subtitrarea pentru a intelege mai bine despre ce se vorbeste in acest documentar. Stergeti .rar de la sfarsitul fisierului.
|
6 Attachment(s)
Sa ne mai descretim mintile......
|
andrei....cum adik sa ne mai descretim mintile???? avem mintile cretze ??? sau vroiai sa zici "sa ne mai descretim fruntile" ?
|
uuuu ce masini misto...:lol stiu acea masina de cluj...:))
|
dacia a scos un nou model de break , nepoluant...
https://www.youtube.com/watch?v=IGyGmE9KEWU |
Balegarul pe care il produce o vaca intr-o zi e mai poluant decat noxele produse de o masina, cred ca ceva asemanator e si in cazul cailor :lol:, oricum mintea romanilor este intotdeauna fascinanta.
|
ai vazut documentarul ala de pe discovery....nu?
|
Nu am vazut pe Discovery, intamplator am dat de aceasta informatie la Top Gear doar ca nu am luat chiar in serios avand in vedere ca e o emisiune de divertisment, dar am vazut ca e adevarat pana la urma, ceea ce e destul de ciudat.
|
fac si eu un anunt:No Speed Limit Piatra-Neamt ne invita la o intalnire de`a lor pe 1 martie(sambata).Ce ziceti le facem o vizita?:D:D
|
mdea...inca nu mi-ai raspuns la intrebare andrei :lol:
un filmuletz care mie imi place, are tupeu rau de tot omu' https://www.youtube.com/watch?v=12tvP...ad.php?t=67237 |
a fost o greseala:(
|
stiu ca s-a mai discutat, dar eu mai intreb odata, sa pot centraliza putin datele..
cine merge la 4tuning days? detalii si discutii aici: https://forum.4tuning.ro/80-bacau/68304-4tuning-days-editia-2008-a.html |
sal baieti stiti cumva unde gasesc sa imi skimb bord cu plasma pt dacie berlina?????pls va salut si numai bn
|
1.incearca te rog sa postezi unde trebuie. ai pus aceasta intrabare si pe topicul cu masini modificate, l-am sters.
2.nu cred ca vei gasi asa ceva dar am vazut chiar mai devreme pe un topic un bord de dacie cu niste cadrane rosii (intrucat masina era rosie), home made, frumusele. |
eu vreau sa merg la 4tunning days!!!!
|
merg si eu la tuning days cu cezar...mergem la salon in ambele zile(sambata si duminica).
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:54. |
- Copyright 2026 4Tuning