Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin) (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/21746-topicul-posesorilor-pasionatilor-bmw-e21-rechin.html)

MON-u 17-10-09 18:57

re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)

salut,,datimi si mie va rog un sfat ca nu stiu ce sa fak...sa sudez masina in argon sau so nituiesc cu aluminiu???

Gabi_323i 20-10-09 07:55

argon.

[email protected] 20-10-09 10:49

aveti idee unde gasesc un rechin mai ieftin ?nu ma intereseaza starea lui o sa il reconditionez :twisted:

Muscle Car 20-10-09 16:34

Quote:

Originally Posted by [email protected] (Post 2735026)
aveti idee unde gasesc un rechin mai ieftin ?nu ma intereseaza starea lui o sa il reconditionez :twisted:

buna intentie :)

Muscle Car 20-10-09 18:42

cine are un eleron de vanzare pentru e21?

ady-bute 21-10-09 23:35

sal,m-ar interesa si pe mine 2 bari fata spate de e21 ??

fistaccio 22-10-09 11:05

Quote:

Originally Posted by ady-bute (Post 2740280)
sal,m-ar interesa si pe mine 2 bari fata spate de e21 ??

am eu dar mai trebuie putin indreptate, cromul e intr-o stare destul de buna.

Gabi_323i 23-10-09 08:28

buza fata BBS 100E in stare perfecta. punte cu discuri e21 120e.

fistaccio 23-10-09 16:21

Quote:

Originally Posted by piratu_volvo (Post 2653684)
Pai sa vedem cum facem cu transportul.

Salut! Ti-am trimis un pm.

Muscle Car 24-10-09 08:37

Quote:

Originally Posted by Gabi_323i (Post 2743518)
buza fata BBS 100E in stare perfecta. punte cu discuri e21 120e.

cum arata buza aia?

fistaccio 24-10-09 12:48

am nevoie urgent de ax cu came, care ma puteti ajuta?????

GubygG 24-10-09 18:12

3 Attachment(s)
Salut tuturor...
Insfarsit am reusit sareconditionz si eu motorul .... sincer am cel mai amar gust atunci cand vorbesc si dau de macanici, care sincer nu isi dau nici un interes si chef de munca zero....
Ghinionul a fost ca primaria mi-a daramat garajul si m-a prins cu motorul pe masa.... a trebuit sa ajung la un service, unde cu toate ca cunosteam jumate din ei, numai de mine nu s-ar fi ocupat.... (mai usor e sa schimbi placute de frana sau un cap de bara....)
Piesele necesare abia le-au gasit cu toate ca le-am dat toate caile mura in gura, coduri si specificatii; in afara de asta noroc ca stiu sa tin si eu o cheie in mana.... ca altfeli cred ca mai statem o luna ca sa faca cineva ceva....
In afara de montat cuzinetii si secmentii; chiluasa pe care am facut-o in alta parte ca ei nu aveau timp si chef.... am motat eu totul la loc, mecanicii nu stiau cum pt ca nu au desfacut ei motorul; cu toate ca totul era notat + manual cu fiecare surub in parte.... asa ca daca ajungi intr-un service sa sti ca ti-o iei la sigur.... sunt convins de asta, iar cu ocazia asta m-am documentat si invatat multe... de la tinichigerie, chituiere, tapitarie, mecanica... muncesc la masina asta de 2 ani, si inca mai am mici probleme...
carburatia este c-am varza ceea ce ma framanta cel mai mult; tre sa mai schimb pe luni rulmentul de pe cardan si discul de ambreiaj; in rest mai am de facut inca 300km sa strang kiloasa :)
Toate cele bune si succes la noile proiecte.

Muscle Car 24-10-09 18:41

asa e cu mecanicii din romania, din pacate. am avut cateva probleme cu masina si raspunsurile lor la intrebari au fost cu unul: nu e o masina noua nu o sa mai mearga ca una noua, concluzia "out", masina nu va mai intra pe mana unor astfel de carpaci.

KAY_ 24-10-09 18:42

Frumoasa masina,are linie ,asta imi place cel mai mult la o masina de varsta ei , bine ca ai reusit sa o faci , vezi ca gasesti kit de reparatie pt carburator , eu mi am luat la 520 E12 si nu a fost asa scump .Bafta !

GubygG 24-10-09 19:52

asta ma gasit si eu dar prblema e ca eu ma reconditionat un motor de 1.6 original a fost un 2.0 care a cedat tot din cauza meseriasilor care nu au stiut cum sa amorseze intinzatorul si a sarit de la punct ... in concluzie a trebuit sa-l arunc
carburatie am didta 32/32 care inca nu stiu nici macar daca jiglerele sunt corecte... oricum sunt pt 2.0.... ceea ce vreau este o carburatie 1.6 originala

fistaccio 24-10-09 20:23

am nevoie de un raspuns urgent... cat face o capota...????in stare buna

Gabi_323i 29-10-09 21:48

Quote:

Originally Posted by GubygG (Post 2747423)
Salut tuturor...
Insfarsit am reusit sareconditionz si eu motorul .... sincer am cel mai amar gust atunci cand vorbesc si dau de macanici, care sincer nu isi dau nici un interes si chef de munca zero....
Ghinionul a fost ca primaria mi-a daramat garajul si m-a prins cu motorul pe masa.... a trebuit sa ajung la un service, unde cu toate ca cunosteam jumate din ei, numai de mine nu s-ar fi ocupat.... (mai usor e sa schimbi placute de frana sau un cap de bara....)
Piesele necesare abia le-au gasit cu toate ca le-am dat toate caile mura in gura, coduri si specificatii; in afara de asta noroc ca stiu sa tin si eu o cheie in mana.... ca altfeli cred ca mai statem o luna ca sa faca cineva ceva....
In afara de montat cuzinetii si secmentii; chiluasa pe care am facut-o in alta parte ca ei nu aveau timp si chef.... am motat eu totul la loc, mecanicii nu stiau cum pt ca nu au desfacut ei motorul; cu toate ca totul era notat + manual cu fiecare surub in parte.... asa ca daca ajungi intr-un service sa sti ca ti-o iei la sigur.... sunt convins de asta, iar cu ocazia asta m-am documentat si invatat multe... de la tinichigerie, chituiere, tapitarie, mecanica... muncesc la masina asta de 2 ani, si inca mai am mici probleme...
carburatia este c-am varza ceea ce ma framanta cel mai mult; tre sa mai schimb pe luni rulmentul de pe cardan si discul de ambreiaj; in rest mai am de facut inca 300km sa strang kiloasa :)
Toate cele bune si succes la noile proiecte.

Salut. Chiulasa la BMW se strange o singura data.

Gabi_323i 29-10-09 21:53

Quote:

Originally Posted by Muscle Car (Post 2746183)
cum arata buza aia?

http://images.forum-auto.com/mesimag...0/Ro%2025b.JPG
https://img124.imageshack.us/img124/4475/711353gg1.jpg

Muscle Car 29-10-09 22:12

e ca a mea numai ca eu am tampeniile alea de proiectoare. nu vrei sa facem schimb, iti dau si proiectoarele :)

apropo de unde fac si eu rost de:
-semnale albe sau rosii
-geamurile laterale spate de alea ce se deschid(323)
- 2 faruri fata ok
-jante pe 15 dragute.....

AxYJamaicanu 30-10-09 01:44

un nas cromat in stare buna are cineva ? ca eu am vreo 3 perechi toate vopsite negru

pneuma 30-10-09 07:33

banuiesc k sunteti fani bmw
parerea mea despre bmw este una buna imi plac bmw-urile dar knd ma urc intr-un bmw si vad acea lumina portocalie am senzatia ca sunt intr-un logan asta e

05aBi 30-10-09 13:38

Lumina aia portocalie e de fapt rosie, succes cu plimbatul loganului.

Muscle Car 30-10-09 19:19

Quote:

Originally Posted by pneuma (Post 2763889)
parerea mea despre bmw este una buna imi plac bmw-urile dar knd ma urc intr-un bmw si vad acea lumina portocalie am senzatia ca sunt intr-un logan asta e

:))), asta da criteriu de comparatie, :)))

MON-u 31-10-09 12:41

Quote:

Serios!:lol:eu merg zi de zi cu o trasura de logan de la servici si nu se compara cu bmw-ul si nici nu se va compara(orice model)..nici macar ledurile din bord....;)Asa cum a zis si un alt coleg mai sus...Plimbare placuta in loganul tau de nimic!!!!!:lol::lol:

Muscle Car 31-10-09 12:58

ce mai face monica? cum stai cu lucrarile?

Tod3rik 01-11-09 13:39

Quote:

eu cred ca nu prea ai toate lampile in functiune...auzi tu logan ... :lol:

MON-u 02-11-09 13:58

Quote:

Originally Posted by Muscle Car (Post 2767172)
ce mai face monica? cum stai cu lucrarile?

miam luat tabla de aluminiu..acum caut un meserias bun care sa mio sudeze(am zis sa ascult sfatul lui Gabi)aparat am gasit in argon dar nu si mana:cry:eu greu aici in bacau cu meseriasi...si astept de la cineva din oradea un raspuns cu privire la niste piese(praguri,contraaripi,bosaje)poate imi gaseste mai ieftin...
Dar tu cu a ta..e pe roti??merge..nu ai fost ieri pe la intalnire...am vazut un rechin de vaslui alb acolo!

Muscle Car 02-11-09 21:45

ba da, l-am scos putin la plimbare sa nu-l prinda rugina. :)) , uite cum am ratat sa ne intalnim.

Gabi_323i 03-11-09 09:09

dar ce sa faci cu tabla de aluminiu?

Tod3rik 03-11-09 17:32

Quote:

Originally Posted by Gabi_323i (Post 2775303)

si eu sunt curios :rolleyes2

MON-u 03-11-09 18:21

Quote:

Originally Posted by Gabi_323i (Post 2775303)

pai sa vad ori sudez tabla de aluminiu ori ma duc sa iau si tabla normala!din cate am inteles este o pasta cu ajutorul careia se sudeaza usor aluminiul de tabla...in principiu eu luasem tabla de aluminiu pt nituire...dar mam razgandit dupa care am auzit de pasta magica:rolleyes2...sa vad..mai rau e ca a venit frigul si nu am incalzire prea buna in garaj:cry:

Gabi_323i 03-11-09 18:59

Recomand tabla de fier normala cu sudura MIG/MAG. Chestia cu tabla cu nituri nu e ceea ce trebuie zic eu.
https://forum.4tuning.ro/123-masina-m...ml#post1405216

LIVIUMARIN 03-11-09 21:57

Quote:

Originally Posted by BMW RECHIN_66 MON (Post 2777007)
pai sa vad ori sudez tabla de aluminiu ori ma duc sa iau si tabla normala!din cate am inteles este o pasta cu ajutorul careia se sudeaza usor aluminiul de tabla...in principiu eu luasem tabla de aluminiu pt nituire...dar mam razgandit dupa care am auzit de pasta magica:rolleyes2...sa vad..mai rau e ca a venit frigul si nu am incalzire prea buna in garaj:cry:

salut,eu am folosit tabla din fier, dupa ce am facut pragurile le-am dat cu un grund folosit la stalpii de inalta tensiune cu mult zinc in el,apoi le-am sudat la locul lor,grundul asta nu se prea arde in timpul sudurii,apoi la final,am cumparat de la wurtz un spray special cu ceara pe care apoi l-am pulverizat in praguri si in toate locurile predispuse la rugina,ceara asta se solidifica pe suprafetele in cauza,in felul asta ruguina ..apare...dar mai tarziu...

fistaccio 03-11-09 22:28

Quote:

Originally Posted by BMW RECHIN_66 MON (Post 2777007)

salut! am ajuns acasa, sa vii sa vezi dak gasesti ceva bun de pe a mea din ceea ce cauti, ne auzim la un telefon. (fratilor in bacau a dat zapada)

pneuma 04-11-09 18:53

fratilor nu mi-o luati in nume de rau dar asta e singura comparatie dintre bmw si logan
si apropo nu am logan oricum bmw-ul e cu mult peste logan dar totusi si ultimu model de bmw are aceasi lumina chiar nu se gandesc sa o schimbe???????????

Tod3rik 04-11-09 21:17

Salut...cine are un grup de E21 mai scurt de vanzare ..eu am 2:10 ..are cineva ceva mai scurt? bafta

05aBi 04-11-09 21:28

2.10 sau 4.10 ?

fistaccio 04-11-09 22:52

Quote:

Originally Posted by Tod3rik (Post 2780667)
Salut...cine are un grup de E21 mai scurt de vanzare ..eu am 2:10 ..are cineva ceva mai scurt? bafta

Zi-mi unde sa ma uit sa vad raportul, k nu am citit pe ele decat 1.1 care il am pe masina si mai am unul de 2.3 pe care scrie 1.2 ????

yuly-01 07-11-09 00:36

cine le are cu electricitatea, in seara asta am vrut sa scot masina la plimbare si nimic, am curent pe contact invarte motorul dar benzina nimic, m-am uitat in fuga pe sigurante dar parea in regula si nimic asa ca m-am lasat pagubas si am ales a doua varianta vad maine. unde e buba ce ar trebui sa am in vedere ca sa nu pierd timpul cautand unde nu trebuie...

LIVIUMARIN 07-11-09 19:00

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by 05aBi (Post 2780698)
2.10 sau 4.10 ?

SALUT,ma gandesc sa dau rechinul,323i-uldaca sunt doritori,astept sa discutam,
cam in ce stare este ,masina:
cauciucuri aproape noi,pe 15,plus un rand de roti pe 13
evacuare din inox,de la galerii evacuare pana la capat
scaune fata recaro,tapiteria este refacuta,si la bancheta spate
toate bucsile bratele pivotii fata au fost inlocuite in vara asta
motor in stare fff buna
baterie ac.noua varta
folii omologate
casetofon alpine (cd player)cand l-am cumparat era cel mai tare din seria lui
ulei filtre schimbatede curand
placute frana noi,pe spate etrieri de e 30
suspensii aproape noi cam de un an
de cand am reconditionat masina sincer nu cred ca am facut mai mult de 2500km,umblu cu alta masina
mai am si ceva piese ,o chiulasa,ceva ochelari,faruri, stopurio cutie de viteze originala stoc,plus un de rezerva dar cu mici probleme(acum pe masina am o cutie de ursulet)
cardan original netaiat in stare buna
mai am un set de roti pe 17 cu gume bune pe ele,dar pe astea le negociem separat
arcuri fata spate de rezervaun volan tip sport disponibil
sincer masina merge beton,am bagat la bani in ea si munca la greu

All times are GMT +2. The time now is 23:08.

- Copyright 2026 4Tuning