Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Hai sa ne ajutam...sau nu! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/20306-hai-ajutam.html)

Urban_Racing 12-07-09 01:59

Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!

bmw plus body kit plus sticker de M egal love egal gay
si tre sa fie neaparat diesel

YZF-PWR 12-07-09 02:01

hahaha , se vede ca esti hondar :D

B94UVX 12-07-09 12:05

Quote:

Originally Posted by Urban_Racing (Post 2479320)

...auzi dar de ce zici tu ca e egal gay, ce ti se pare asha ......"gay"...:-?

pigoo 12-07-09 12:23

sa ai masina wannabe M

fe_billy92 12-07-09 15:00

Quote:

Originally Posted by Urban_Racing (Post 2479320)

Din cate stiu eu...aici este un thread pentru ajutor:-)....Daca el vrea sa isi puna kit de gtr pe un e46....este treaba lui. Daca nu iti place...si ai un motiv intemeiat.....spune`l tuturor:rolleyes2. Pe toti ne uneste aceeasi pasiune(pentru masini si tuning)...el poate vrea modificare la exterior....tu la motor. El va fii smecher in felul lui...pentru simplu` fapt ca are o masina diferita fata de celalalte. Gusturile nu se discuta:D Numai bine:-)
Scz de offtopic

Urban_Racing 12-07-09 16:06

My friend din partea mea poa sa isi puna si oua kinder pe antena ...masina omului face ce vrea, dar nu inteleg de ce sa vreau sa arate masina a ceva ce nu este! Ca sa nu mai zic ca cel putin jumate din bmw`urile din Romania au sigla de M pe ele! Sa nu se inteleaga ca am ceva cu cei care au bmw pt ca si yo am bmw! Si omul nu tre sa se simta jignit pt ca nu asta am intentionat! am terminat cu off topicul!

-=X-Team=-82-MDN 13-07-09 08:56

Inca nu ati invatat ca toate BMW`urile sunt M, toate Audi-urile sunt S, toate Mercedes-urle sunt AMG sau BRABUS si mai nou toate Skoda sunt RS si VW Golf sunt GTI ... ce dreaq ... :) asta e regula ... :) daca iti iei BMW, clar M trebuie sa fie.

CT18NRG 13-07-09 19:53

eu am preferat sa incerc sa scot din golful meu r32 ca si look . asta inseamna ca sunt de cacao ca nu am gti ? :(

B94UVX 13-07-09 23:48

stii pana la urma eu vreau kitu de gtr pe bmw deoarece decat sai fac un tuning fara gust mai bine ii pun un kit deja facut care e super frumos, ca pana la urma nu ma doare pe mine ca nu este M ca daca e nici nu ii pu sigla de M si pana la urma mai putin conteaza ce zic altii, fiecare e stapan pe carutza lui...;)

fe_billy92 14-07-09 01:49

O intrebare offtopic ,,Pui kit`u pe uvx?" sau ai e46? Oricum ai dreptate....fiecare face ce vrea cu masina lui:D

B94UVX 14-07-09 11:54

poi din cate stiu nu cred ca merge kitu pe logan :)))......;)

GRIGO 14-07-09 12:49

nu ?
doar suntem romani, la noi totul e posibil....
crezi ca ar fi singurul logan, sau ma rog orice model din gama Dacia care sa aiba parti de la alta marca... ?

B94UVX 14-07-09 13:11

eeh bn, ma rog, acum daca vrei sa faci o tiganie nai decat poti sati pui si aripi de boeing :)) ca nu e o problema.....:P

CT18NRG 14-07-09 16:30

hai ca ajungem din nou la dacia aia cu numere de cluj de la aqua magic ( a se vedea mai sus cu cateva pagini daca ati uitat`o ) :P

zezus 22-07-09 20:31

sal. am si eu o intrebare...vreau sa-mi schimb parbrizu ca e fisurat de la o piatra si se duce din ce in ce mai mult fisura...cn stie un loc unde fac treaba buna si e pret mai modest...am gasit cu 6 mil la intr in ct pe stanga....altcineva stie ceva?am un passat din 2004...parbriz fara senzori...ms

semjke 22-07-09 23:20

Incearca la Autoglass Expert Service
Ion Lahovari 148
Constanta

tel. : 0341-447448

tzunny 23-07-09 08:03

Unde as putea sa fac o diagnoza in C-ta la un Hyundai Pony?

B-72-RZD 23-07-09 09:37

Banuiesc ca la Complex Auto Kamsas ?!

semjke 23-07-09 19:00

Incearca pe Th. Burada mai sus de intersectia cu I.C. Bratianu e si o vulcanizare non stop acolo. Sau mai poti gasi vis`avi de bazarul de pe Eliberarii, e un service bunicel pentru partea electrica.

quick_5hifter 23-07-09 20:49

Quote:

Originally Posted by semjke (Post 2508239)
Incearca pe Th. Burada mai sus de intersectia cu I.C. Bratianu e si o vulcanizare non stop acolo. Sau mai poti gasi vis`avi de bazarul de pe Eliberarii, e un service bunicel pentru partea electrica.

Scuze ca ma bag, dar aia de la bazar sunt niste hoti si toata lumea o stie. Cand nu au service-ul full, trag de timp ca magarii pt. ca manopera se plateste la ora. Pe mine m-au tinut 5 ore ca sa-mi gaseasca un scurt la un bec de pozitie fata, pentru care si venisem in service. Adica am intrat si le-am zis ca mi se arde pozitia fata, iar ei au inceput de la instalatia electrica de sub mocheta, din portbagaj etc. (si eu m-am gandit ca stiu ei ce stiu, i-am lasat in pace). In ultimele 5 minute mi-au gasit (surpriza!) fasungul de pozitie topit, iar papucii se atingeau intre ei.

Back on topic: tester pentru Hyundai gasesti sigur la Kaufland in spate - cum treci de Rallye&Hot, faci dreapta, treci de Kaufland si mai mergi ~200 metri, iar pe partea stanga vei vedea un service maricel cu gard albastru (se vad masini inauntru). Ca reper in plus, e posibil sa vezi un Dodge Stealth portocaliu perlat in apropiere.

semjke 23-07-09 21:44

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 2508444)
Scuze ca ma bag, dar aia de la bazar sunt niste hoti si toata lumea o stie. Cand nu au service-ul full, trag de timp..

Sunt total de acord cu tine! I-am recomandat doar pentru ideea de diagnosticare.. ultima data am avut si eu o problema, am apelat la ei si m-au dezamagit..

tzunny 24-07-09 12:04

Gata, stiu unde. Mersi mult baieti pt sfaturi si pt promptitudine!

zezus 24-07-09 19:25

am rezolvat treaba cu parbrizu..am gasit pe str bucuresti la niste baieti la 4 mil...fac treaba buna...da mai am o intrebare vreau sa imi pun xenon pe faza scurta faza lunga si proiector...proietcru il am separat nu in far...ce imi recomandati..vreau ceva puternic si nu f scump...multumesc mult

sal..vreau sa imi pun xenon pe faza scurta , faza lunga si proiector...da vreau ceva puternic...cine imi recomanda ceva bun si nu f scump...multumesc mult

foloseste functia "edit"

D_M_X 24-07-09 23:03

ce masina ai si daca vrei maine suna-ma 0755 058 112

tzunny 26-07-09 09:41

Am o intrebare putin off-topic: unde gasesc o bijuterie mai profesionista, dar sa nu imi ia pielea de pe mine?
Am de modificat (micsorat) un inel, si este mai dificil fiindca exista riscul sa sara pietrele.

tzunny 26-07-09 09:51

Am o intrebare putin off-topic: unde gasesc o bijuterie mai profesionista, dar sa nu imi ia pielea de pe mine?
Am de modificat (micsorat) un inel si este mai dificil fiindca exista riscul sa sara pietrele.

CoCaine 28-07-09 23:12

Salut!
Am de luat pe platforma o masina din Navodari,sa o duc la Bucuresti.
As dispune de platforma dar nu am prieteni cu masina cu carlig in Constanta,de unde pot lua platforma.
Ma poate ajuta cineva?
Ofer 250 RON celui care ma poate ajuta cu tractarea asta.Constanta-Navodari-Bucuresti si apoi cu platforma goala inapoi la Constanta.
Sau poate aveti pe cineva care se ocupa cu asa ceva?
Cel mai bun pret de tractari auto l-am gasit in Bucuresti cu 1,25 ron/km,adica ~600 RON.

Multumesc anticipat,
CoCaine.

semjke 29-07-09 00:08

Stie cineva prin oras unde pot gasi un electroventilator pentru racire a radiatorului ? (poate fi si la mana a2a) eu il adaptez pe un atv, de loc sa zicem ca dispun cel original era de 15 cm diametru, am incercat cu un model vechi de la o dacie de 28cm diametru insa nu am fost atent si l-am facut bucati :rolleyes2.. o indrumare, un centru de dezmembrari sau o idee, ar fi binevenita, multumesc anticipat de ajutor. :)

CT18NRG 29-07-09 00:15

am mai discutat despre centrele de dezmembrari acum cateva saptamani :) ramasesera in picioare : techirghiol ( desi de cate ori am trecut pe acolo era inchis , tre sa dai telefon ... sa mai faci un drum / sau cel putin asa mi s`a intamplat mie ) si mai e unul cum iesi din lumina spre navodari , faci dreapta pe un drum de pamant ... au cate ceva si pe acolo

CT18NRG 29-07-09 15:48

daca auziti de o vreo dauna totala la un gti 5 sau r32 :D vreau si eu volanul :D dati si mie un semn ;;)

ct_23_msg_1 29-07-09 22:10

Quote:

Originally Posted by CoCaine (Post 2519048)
Salut!
Am de luat pe platforma o masina din Navodari,sa o duc la Bucuresti.
As dispune de platforma dar nu am prieteni cu masina cu carlig in Constanta,de unde pot lua platforma.
Ma poate ajuta cineva?
Ofer 250 RON celui care ma poate ajuta cu tractarea asta.Constanta-Navodari-Bucuresti si apoi cu platforma goala inapoi la Constanta.
Sau poate aveti pe cineva care se ocupa cu asa ceva?
Cel mai bun pret de tractari auto l-am gasit in Bucuresti cu 1,25 ron/km,adica ~600 RON.

Multumesc anticipat,
CoCaine.

salut. am un var care se mai ocupa cu tractatri 0745084435 0724532337

CT-89-POT 30-07-09 00:12

Quote:

Originally Posted by CT18NRG (Post 2520582)
daca auziti de o vreo dauna totala la un gti 5 sau r32 :D vreau si eu volanul :D dati si mie un semn ;;)

vrei tu multe :)) hai cu golfu odata :d :X

c0a 30-07-09 01:40

nrg , ai scos golfu pe strazi? :)

CT18NRG 30-07-09 13:02

din pacate nu . cam pe 20 august e gata vopsitoria , apoi il bag la foliat si la montat ledurile si cam asta a fost. maxim 1 septembrie e gata cu totul masina ... in caz ca nu apare doamne fereste altceva... :D

c0a 30-07-09 13:15

a , ok

succes cu proiectu atunci. poate ne vedem la o sesiune foto cand e gata

CT18NRG 30-07-09 13:17

hehe da`ti seama k e primul lucru pe care`l fac :D macar am locatia stabilita :))

sonykel 04-08-09 17:53

cine doneaza sau vinde la pret modic un carburator dublu de dacie sau o galerie simpla , nu conteaza ca e functional , nefunctional , complet , incomplet...
imi trebuie urgent ca maine vand dacia veche si omu vrea sa fie cu carburatoru vechi adica dublu in portabgaj , oricum oa ia cu platforma...

HaRdHouse 05-08-09 01:07

Stie cineva nr. de la Trompy ? Ma intereseaza pt niste folii Solar Zone . Am auzit ca sunt mai bune decat Llumar . Ce parere aveti ?

ct11lyv 05-08-09 01:11

io am de la lumar si e ok.. depinde si de baieti care lucreza..

HaRdHouse 05-08-09 01:17

Am vazut la cineva Solar Zone si mi se pare un pic mai inchisa decat Llumar la transparenta 5% . Stie cineva la care magazin de langa trompy se monteaza Solar Zone ? Pt ca sunt 2 langa spalatorie.

All times are GMT +2. The time now is 16:04.

- Copyright 2026 4Tuning