![]() |
Re: Focsani
din ce o vrei?
|
pai din un material textil , piele sa nu fie...
|
vb nici o problema...si nu mai alerga asa prin oras...nu ai timp sa admiri masina;)
|
sonny...poate ma inveti si pe mine.....cu tapiterii d-astea...;)
|
nici o problema;)
|
Quote:
|
Pielea in masina mai ales pe scaune intradevar daca nu e intretinuta bine cu timpul se deterioreaza , in schimb materialul textil se face el cum se face dar e mai rezistent in timp si mai usor de intretinut . Frumoasa croiala Tek , te pricepi cu masina de cusut :) ... Succes pe mai departe ... De cel cu Toyota Celica cea alba are cineva informatii referitor la motorizare , ceva timpi scosi , dotari ?
|
toyota celica , 1.8 vvti (daca nu ma insel) , 140hp, lambo doors, kit ext Veil Side, jante crom, xenon,evacuare, tapiterie piele rosu +alb, eleron carbon, statie+ condensator+woofer HYFONICS , incinta woofer custom...
cam asta stiu io despre masina...singurul lucru pe care nu il stiu e ce firma e dvdul |
multumim duffy... oricum eu stiam ceva de vre-o 200cai... deci stiam gresit
|
ce ziceti de motoru asta...e de lancia...ceva turbo si vreo 200 si ceva de caluti...
|
1 Attachment(s)
uite si poza cu motorul....
|
Quote:
|
Quote:
|
Are 200 l-am gasit eu pe site . E de vanzare masina :D ms oricum
|
nu e pe site am vazut eu masina in grecia...masina e turbo si are 235cp...e grava rau...
|
doar o poza i-ai facut?
|
Quote:
|
aha..doar una ca eram nerabdator sa dau o tura...
|
chiar nu mai zice nimeni nimic pe aici?
|
e vara, a luat lumea vacanta ori sunt in garaj mesteresc ceva, ori pe strazi, nu e de stat in casa in fata comp pe vremea asta:)
|
Are cineva vreun stiker 4tuning?...Nu reusesc sa fac rost de unu:x...
|
la laris e 5 lei unu la marimea originala;)
|
cine e laris..scuze dar nu il cunosc
|
Quote:
man laris e Magazin nu o persoana :lol::lol::D:D:D:lol::lol::lol: =)) =)) Vrei sa iti tunezi masina cu un stiker 4Tuning? |
Quote:
nu mai sta lumea in casa deloc... |
pe unde vine "laris" prin focsani..man sincer eu nu am auzit pana acum de "laris" si sunt tot din vrancea:D:D:D:D
|
VAND 2 finale bosal brospeed , link http://www.**********/catalog/2976297...-BROSPEED.html
|
prietene lasate de stiker daca habar nu ai unde e laris,sau macar nu ai auzit de laris
|
nutuxxl lasa omu sa-si tunezze masina...:-P:-P:lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
......si a doua incercare:oops:......scuzati mizeria din jur...
|
Felicitări, pentru o încercare de test este foarte reuşită, meriţi un vot mare de încredere :)
|
Quote:
VWfan cat vrei pe ele...?separat nu le dai? |
e bine tek... felicitari
|
dai add la dyaz89 (VWfan) si vb cu el
|
sonny dau si separat dar dak le cumper pe amandoua e un pretz separat e alt pret... vorbim pe mess
|
tek astea sunt un fel de huse ?
|
Quote:
de ce toti care au tobe sport pe masini si nu sunt omologate sunt trasi pe dreapta si verificati?ce sa intamplat in orasul nostru...:)? |
nu e husa...e tapiteria propriuzisa...cu intarituri cu sarme tot ce trebe ...ti se pare ca sta bufanta ca o husa ?:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:20. |
- Copyright 2026 4Tuning