![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
nici mie nu prea imi plac astea clare, la nici o masina, si mai ales ca, macar daca le luai smoked, asa daca le tragi tu o folie / spray, atunci iar are politia motiv sa se ia de tine, daca cumperi stopuri / semnale etc fabricate smoked, nu au ce sa comenteze
|
un strat de folie si dau super :D schimba total aspectul lampile astea :!:
(seara se vad si mai bine) |
Quote:
Stai linistit, ai voie cu stopuri full rosii. In fine, dau ceva mai bine pe masina decat ma asteptam, probabil pentru ca e alba. Dar tot cred ca s-ar fi putut mai bine. :D |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
O sa revin cu poze mai clare cu stopurile si cu ele aprinse.. |
De fapt daca stau bine sa ma gandesc eu ma refeream strict dpdv al semnalizarii, legat de becul de marcharriere posibil sa ai si tu dreptate.
|
:DLa carte scrie semnalul spate poate sa fie galben/rosu, REPET asa scrie la carte( chiar mi-a picat intrebarea asta la examen:lol:
marsarierul, corect nu are ce cauta rosu, adica NU este rosu la nici o masina, am vazut eu o masina asa si dadea cu spatele am crezut ca este ceata:)) si stateam in spatele lui :)) nu imi dadeam seama:)) Dar bine scapi cu rosu mai repede decat cu negru, partea a doua.. on. Nustiu ce sa zic de stopuri, nici nu ma atrag dar nici nu imi displac...intradevar o tenta de fumuriu de MAXIM 30-40% ar arata foarte finut, sau vopsit ce este in stop crom, sa fie negru, asa ar da mult mai bine si este si unicat o idee Bafta!:* |
Nu are crom in stop, a luat versiunea neagra a lor. Ce mai vezi tu pe acolo stralucind asa sunt oglinzile de la becuri.
|
chiar ca arata mai bine decat ma asteptam :shock:
ce faci ma umbli cu silenceru ? mai ziceai de mine :D .... |
Zuz, arunca o mana de folie pe stopuri, o sa se vada si mai bine, doar o idee mai smoked decat cromed :)))
|
2 Attachment(s)
@pustiu_FUG: Cum a zis si colegu' la stop nu e crom, e oglinda...O sa vad daca le pun folie sau nu. Momentan raman asa
@AnDr3Y-SoLenZa: Aceeasi reactie ca tine am avut-o si eu :-). Da, am pus si eu silencerul :-P @B 88 URS: Cred ca o sa arunc niste folie...momentan raman asa. O sa vina si poze cu ele aprinse dar momentan nu am cu ce sa fac :-). Maine ZUZ pleaca la Ghetto...nu spun nimic din modificari. O sa pun poze cand v-a fi gata (joi sau vineri) |
Quote:
|
Pe zi ce trece masina ta arata tot mai bine!
Asteptam noile modificari, ceasuri in stalp ce sa fie?:twisted: |
Quote:
|
Abia astept sa vad ce o sa iasa........presimt eu ca iese ceva frumos:lol:;);)
|
Quote:
|
Quote:
|
la ora 23:55 zuz a fost finalizat... ce anume s-a facut la el, maine detalii
|
Baga repede poze ca mor aici de neradare
|
5 Attachment(s)
Masinuta a ajuns acasa de la Ghettttoooo :twisted:. A iesit p**da rau, cel putin mie imi place la nebunie :-). Mersi Mihai...niste poze cu telefonul pana le pune Mihai pe alea facute de el. Urmeaza finisat cat pot, vopsit cu manopera spreyanu:lol: si dupaia pauza putin...(concediu, merge si ZUZ la mare :D )
|
FORTZICA!
|
Adevarat...arata excelent ;).
|
Arata super:shock:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Multumesc pentru pareri :-). Veloce, cu tz am zis eu...tu ai zis cu Ț :lol:. Am fost sa aplic manopera spreyanu' si a iesit cam ce se vede in poze. Repet si aici fiindca am mai fost intrebat...vopsitul cu spreyul este PROVIZORIU pana termin cu exteriorul iar apoi v-a primi vopsitorie totala!
|
Las k nu e rau deloc, a iesit f bine 8)
ps: Have fun @ mare |
Bravo Alex...ti am zis si pe mess...felicitari...sunt sigur ca o sa iasa ceva blana!!!
|
Quote:
|
Arata bine :D este primu logan care vad cu prelungire jos la porbagaj
|
Quote:
Cate sprayuri ai folosit? |
Frumos rau :X poti sa spui cat a costat toata jmecheria asta ? sau e confidential :D
|
Arata P*** rau frateee:shock:, dar cere niste poze mai profi ca sa vedem si mai bine, dar arata super bineeee
Ramasesem dator la stopuri cu raspuns, stiu ca este oglinda:-), dar, ce daca este vopsita? eu am vopsit oglinda de la becul de faza lunga din far vorba aia:lol:, la tine la stop putin conteaza oricum ledurile isi fac treaba. Oricum tu decizi , eu am dat doar o idee. Spun din experienta ca si pe mine ma enervau farurile cand vedeam crom/oglinda prin ele si decat sa pun folie pe ele, am preferat sa le fac negre inauntru full:lol: Bafta frate si o parere personala. Scoate si clantele fata, cred ca este singurul lucru care o trage in jos. in Rest RespecT:* |
Daca ai vopsit oglinda fara sa ai lupa, atunci ai o problema. :) N-o sa comentez legat de faruri, o sa ma refer doar la stopuri acum. Daca ai un stop care e gandit cu oglinda, daca vopsesti oglinda aia din spatele becului pe zi ala din spate n-o sa vada nimic. Si sa vezi atunci daca nu vede unu bine si intra in tine cum platesti din buzunar ambele reparatii + certificat luat etc. ;)
|
Oo...bine Zuz..:twisted:
|
2 Attachment(s)
doua poze cu stopurile aprinse...facute cu telefonul,urmeaza niste poze mai clare.
|
@B 88 URS: Multumesc. Mai e pana plec la mare, inca n-am fost :-)
@andreibadea: Mersi Andrei. Felicitari si tie pentru buburuza @Sonny™: Ms Sonny @miahi89: Mersi. Si eu cred ca mai sunt...eu stiu decat de unul singur care a fost facut tot de Mihai @_Cox_: Pai am folosit jumatate de spray @10nu7z: Mersi. Iti dau PM cu pretul @pustiu_FUG: O sa urmeze si poze mai profi...Clantele de pe fata momentan raman acolo. Ms @bib_andrey: Thx :D @stf192: Mersi pentru poze man... Masina luni v-a pleca la Ghetto. Cum a fost si pana acum, nu voi spune nimic de modificari. O sa postez poze dupa. Aaaa azi s-a facut si usita de la rezervorul de benzina clean. Poze maine |
la cum arata masina ar trebui sa te cam alaturi baietilor de la ghetto...:twisted:
|
2 Attachment(s)
E deja un Golan acolo :-)
Poze cu usita de la benzina. |
Quote:
|
ai imaginatie ce sa zic ... bravo ! arata :shock:
bafta la mai multe ! |