![]() |
Re: Intalnirea membrilor 4tuning Constanta
auzi pustiulica e problema ta ce te-a marcat in anul ala , ideea este ca eu spuneam ca nu ai tu ce cauta sa-ti dai cu parerea si sa dai indicatii cum vorbim pe aici .
|
uuuuu.se incing spiritele aici,chill baieti ca nu e frumos sa va atacti.ingerash sa stii ca jett si grigo au totusi dreptate.pana una alta u faci parte din comunitatea 4tuning virtual sa spunem,in timp ce noi restul..chiar existam.pana nu pui mana pe o masina sa incepi sa pari pe la lini,evenimente sau pur si simplu pe strada sa te vedem si noi la ochi eu spun sa o lasi mai moale.traim intr-o tara lobera in care fiecare poate face si spune ce vrea,dar cu bun simt.numai bine
|
Quote:
|
parca esti pitzipoanca ... iesi in cluburi sa fii vazuta :)) si esti moarta de foame :)) schimba-ti mottoul in viatza :P
|
pe unde se mai intalneste lumea si cand ?
|
Quote:
|
multumesc Vizal am sa incerc.
|
Cand este urmatoarea intalnire? Pe ce data in sept 2009? Thanks
|
intalniri 4 tuning nu s-au mai facut de mult timp
|
and that`s a bad thing :)
|
ar fi bine una asa de sfarsit de vara...caldura..si de asfalt uscat ;)
|
poi si ce mai asteptati...e greu sa ziceti locul, data si ora intalnirii..?:-?
ca oricum..presupun ca locul va fii Interioara sau Lac..:)) ramane data si ora..:P:)) |
Haideti pe 27.09.2009 la ora 12 in parcare la Aqua Magic ( ca se goleste pana atunci ) sa ne vedem si noi la fete :)) oricine e binevenit
|
Aqua Magic:X:X am si uitat cum arata parcarea...:)))...dar ar fi tare sa incepem so umplem iar p timp de iarna.....AQUA MAGIC RELOADED..:P:)))
|
Salut,pt membrii executivi,se poate o intalnire pe 12 sau 13 sept ? agua magic, lac, interioara, port tomis ? thanks
|
Am pus data de 27 ca multi sunt in sesiune de restante ( RR ) sau ce o mai fi si locatia Aqua ca e parcare privata ( interioara nu este pt intalniri , in port coboara cine poate , si la lac s-ar putea sa fie nunti ) ...
PS : daca nu e prea mare deranj scrieti care veniti ca daca ne trezim 2-3 e trist . |
count me in:D.se lasa si cu ceva fun dupa intalnire?suc....mancarica ceva.din cate imi amintesc asa era planul......
|
Ok,imi pare rau dar nu pot,pe 24 plec inapoi la munca,asta este,o zi buna,multumesc
|
Daca se poate, vin si eu, placerea ar fi de partea mea. :)
|
hai hotarati-va ... si pe sfarsitul lunii facem o intalnire 4 tuning ...
|
pe 27 la aqua e f ok. mai dam o alergare si prin mamaia, drifting ceva. da sa fie noapte totusi.
|
ne int si stam de vorba , ne cunoastem un suc o chestie ... atat tot ... fara bravuri si nebunii prin trafic ... provocari astea le faceti pe cont propriu la alta ora la alta locatie .
|
26 este sambata
27 este duminica alegeti ziua in care sa facem intalnirea. Va fii o intalnire la care ne vom cunoaste ( sau vom sta bisericute bisericute ca re obicei ) dar se va face pe zii pentru a se evita orice probleme cu politia si apoi mergem undeva sa bem un suc sa facem niste poze etc. Evenimentele cu politia sunt de evitat |
deci pana la urma asha ramane,,, la sfarsitul lunii la aqua magic .....:*:*
|
26 la ora 3-4. ca duminica poate mai pleaca lumea una alta.
|
parerea mea deschideti o lista si sa vedem cati se trec pe ea ... ca data si locatie mi se pare ok
|
Hai Psycho pune picioru in prag si zi o ora pe data de 26 sept ( Sambata ) - ca tot esti observator + mod 4t :)
Pana atunci completati aici : 1.Psycho 2.semjke 3.uvx 4.sandrin 5.zbuf 6.darkjedi 7.dyz 8.snr |
vin si eu cu buburuza meaa
|
1.Psycho
2.semjke 3.uvx 4.sandrin 5.zbuf 6.darkjedi 7.dyz 8.snr 9.billy |
uhuhuhuuu de abia astept :X:X:X....si cred ca p la ora 2 ar fii bine ....p data de 26
p mine ma treceti de 2 ori p lista..:P:))) |
ma puneti si pe mine pe lista :D aduceti si ceva gagici :P mai inveselesc atmosfera
|
1.Psycho
2.semjke 3.uvx 4.sandrin 5.zbuf 6.darkjedi 7.dyz 8.snr 9.billy 10.lyv gath esti pus :P:))) hai ca e bn pana acum in 2 zile deja suntem vreo 10..pana la sf lunii cred ca o sa ne strangem ceva ...si ideea cu poze cu plimbarii mi se pare prea "marfa".....sper sa iasa ceva frumos...:X:X:X |
aduc io aparatu pt poze :) restu nu stiu ideei se gasesc. lume sa fie si vreme buna
|
Ok ... atunci ramane stabilit
ziceti-mi o ora la care puteti venii toti ... |
1.Psycho
2.semjke 3.uvx 4.sandrin 5.zbuf 6.darkjedi 7.dyz 8.snr 9.billy 10.lyv 11. NRG ( fusai plecat din localitate , da vin :D ) P.S. daca stabilim ca suntem decenti si n`o ardem cu garda dupa noi ... |
da asta e clar...:D
|
pai.. hai sa stabilim detalii :)
|
me too:D
|
daca n-o sa se transforme in "intalnirea membrilor 4tuning fara talon" venim toti:D
|
Eu ma supun majoritatii pot veni oricand :)) cred ca undeva intre 12-4 ar fi ok
PS : psyho te lasa omu sa treci si tu nimic :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:00. |
- Copyright 2026 4Tuning