![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Nu e opera lu maryus:) Mai asteptam pt ea:D
|
4 Attachment(s)
Poze CU "Opera" mea :lol:
|
2 Attachment(s)
ehe:))tot sparco am si eu scaunele :)):)) si un RB >:)
FRANKENSTEIN sunt doar 2 pentru ca nuprea am stat in casa :) |
Quote:
Crazzy-Frumos BMW da sincer,punei capota:| |
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
E30(3.0i+turbo) Vs E36 M3:lol:
|
E30 Turbo won right?
|
Quote:
Daca nu ar avea cele doua cerculete pe grila pe mijloc ai crede ca e dacie. Ma refer la primu bmw din poza (cel portocaliu) |
Quote:
|
Quote:
|
Salut. Am si eu o problema: Cand vreau sa cumpar jante, si trec de o anumita pagina din catalog imi iese din joc, si imi apare acea caseta cu Don't send.
Uitati error log-ul. Pot rezolva problema fara sa sterg JZ Mufflers? Apropo: imi facea asa dinainte de aceste tipsuri, am ignorat-o, doar ca acum mi-am pus niste jante in joc, si ca sa le pot cumpara trebuie sa trec de pagina cu bube. --- !JVM::compileSource: recompilation needed of "cars\racers\Nonus_data\scripts\src\Emer_Nonus_Str eet_GT_combi.java" but source not exists !JVM::compileSource: file not found: "cars\racers\Nonus_data\scripts\src\Emer_Nonus_Str eet_GT_combi.java" !JavaMachine::loadClass: failed to load cars\racers\Nonus_data\scripts\Emer_Nonus_Street_G T_combi.class Missing .cfg: cars\racers\Nonus_data\scripts\_main_Nonus_Street_ GT_combi.cfg !Package conflict: multiple packages placed at the same location (java.game.parts.JZ_Mufflers.exhaust_SingleStock at parts\JZ_Mufflers\scripts) !Package conflict: multiple packages placed at the same location (java.game.parts.JZ_Mufflers.exhaust_SingleTip at parts\JZ_Mufflers\scripts) !Package conflict: multiple packages placed at the same location (java.game.parts.JZ_Mufflers.exhaust_Stock_Twin at parts\JZ_Mufflers\scripts) !Package conflict: multiple packages placed at the same location (java.game.parts.JZ_Mufflers.exhaust_StockSingle at parts\JZ_Mufflers\scripts) !Package conflict: multiple packages placed at the same location (java.game.parts.JZ_Mufflers.exhaust_TwinBig at parts\JZ_Mufflers\scripts) !Package conflict: multiple packages placed at the same location (java.game.parts.JZ_Mufflers.exhaust_Twinloop at parts\JZ_Mufflers\scripts) !Package conflict: multiple packages placed at the same location (java.game.parts.JZ_Mufflers.exhaust_TwinStock at parts\JZ_Mufflers\scripts) !Package conflict: multiple packages placed at the same location (java.game.parts.JZ_Mufflers.exhaust_TwinTip at parts\JZ_Mufflers\scripts) |
scoate jz mufflers ;) si daca merge fara , ele erau problema dar , daca contiunua inseamna ca este de la altceva :)
|
Kid, am scris ca imi facea asa si inainte de ele.
|
pai ca sa iti dai seama de la ce iti face asa . pentru ca inainte cand aveam mwm si bagam nu stiu ce masina imi datea o erroare scoteam masina sau ce era si imi zicea ca la masina bairen ii lipseste twin turbo si ca sa scap de eroare asta trebuia sa scot masina sau ce era era conflict java
|
3 Attachment(s)
BMW E36 M3 //M technik |
4 Attachment(s)
Honda Civic
|
5 Attachment(s)
Tewning yeah!
|
dami si mie harta FesnicIlie ca o caut de mult dar nu am gasito :( cine poate sa imi spuna ce are gom ? ca nu mai gasesc unele posturi :(
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
multumesc:) are cine niste cauciucuri pe 17 ?subtiri :)sau un pack ceva :-?
|
Quote:
@Mr.Extasy-incearca sa stergi pacul de mufflers de la Jaziba(jz_mufflers) ar trebui sa mearga dupa asta :P...daca nu poate sa fie CJ rims(daca le ai) daca nu, mai e in error log acolo o masina care facut dupa nonus probabil vreun nissan :-? @CraZzy_K1D - poate si-au batut aia joc de tine http://defaultcreation.com/images/smilies/crazy.gif |
Quote:
Pagina100 |
Quote:
|
9 Attachment(s)
MARTINI PORSCHE
|
Care-i scopu cu oglinzile rosi ? Strica aspectu.
|
3 Attachment(s)
frumos ala mik danny :)) ia uitati ce masina am mai asit prin pc :) Vechiul seria 8 :)
|
Quote:
|
kidule 850-u meu cum ii ?
|
daca te referi la ala de mai sus arata bine:) este unu exact la fel si la mine in orash:)
|
:)) tare as vrea sami iau si eu unu in real life :) e prea smecehr scz de offtopic
|
3 Attachment(s)
Quote:
PORSCHE |
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
low ridda man :) frumos :X da low rider porky .. nu prea :))))))))
awleu da ati postat nu gluma :)) |
Quote:
KrYpToN - asta este frate:lol: daca cele lalte masini cand le pun arcuri de 5,00 arata ca draci asta este prima care arata bine:lol: |
Maryus e cel mai treaz de aci vo zic eu :)))))))
onTopic pai .. ziceam asa in realitate ca nui prea low ridda |
| All times are GMT +2. The time now is 23:39. |
- Copyright 2026 4Tuning