Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - coupe tex (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/175104-e36-coupe-tex.html)

liviu tex 12-02-12 15:50

Re: E36 - coupe tex

5 Attachment(s)
alba ca zapada!!:-)

RIcKO 12-02-12 16:02

Ce stickere ai maa :)))) o prind bine pe alba-ca-zapada ...hai ca arata foarte bine Liviule!!!

bcoupe 12-02-12 16:12

Fara suparare, e doar parerea mea DAR PLEOAPELE ALEA SUNT URATE CU CRENGI...CE CRENGI FRATE URATE CU TOATA PADUREA...da-le jos ca nu ii sta bine!!!(daca vrei neaparat pleoape pune dineala lungi, astea scurte sunt URATEEEEEEEE)

liviu tex 12-02-12 16:29

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4877519)
Ce stickere ai maa :)))) o prind bine pe alba-ca-zapada ...hai ca arata foarte bine Liviule!!!

ms,am da!!!:lol:

Quote:

Originally Posted by bcoupe (Post 4877538)
Fara suparare, e doar parerea mea DAR PLEOAPELE ALEA SUNT URATE CU CRENGI...CE CRENGI FRATE URATE CU TOATA PADUREA...da-le jos ca nu ii sta bine!!!(daca vrei neaparat pleoape pune dineala lungi, astea scurte sunt URATEEEEEEEE)

e poveste lunga cu pleoapele alea...ele asa erau,lungi,cu tot cu semnal dar au fost facute prost si pleoapa care trebuia sa pice pe semnal pica peste tot mai putin pe semnal! asa ca le-am ''ajustat'' eu cu cutitu' si le-am pus provizoriu!:lol:

stiu ca's urate dar nu-mi pare rau ca le-am luat dintr-un singur motiv!! sa-mi fie invatare de minte,dai 50 ron,atat face! la aia rosie am luat pleoape rieger de 2,5 mil si intr-adevar veneau la mare fix! am vrut sa reduc cheltuielile si am redus o pwla!!:lol::lol:

Nea Ion 12-02-12 19:20

E bine matza sa treaca zapada si vreau sa o vad si live frate

GJ 64 GAB 12-02-12 19:30

Īmi place cum vine cu portbagajul şi cu eleronul negru! Poate nu o să le laşi aşa . dar chiar īmi place!

Nosfer 12-02-12 20:06

hopaaaa ne-am tras LTW :D Arata super de tot cu el insa trebuie neaparat sa le faci albe, sau sa le lasi cu zapada pe ele, sa mearga cu masina :)) PS: Nici mie nu-mi plac pleoapele alea.

Sparkle_81 12-02-12 20:31

Spune-mi, te rog, ce configuratie au rotile si gumele de pe ele; cred ca am aceleasi jante si vreau sa stiu ce dimensiuni ai la gume !

Schimba proiectorul ala bulit si panaramele alea de pozitii , parerea mea !

Voie buna !

liviu tex 12-02-12 21:55

Quote:

Originally Posted by Nea Ion (Post 4877860)
E bine matza sa treaca zapada si vreau sa o vad si live frate

ms nenea ion!:D sa mor daca nu m-am gandit de 6 mil de ori sa trec pe la voi! plm acum iata zapada...cum se dezmorteste putin sunt prezent!!:D

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 4877885)
Īmi place cum vine cu portbagajul şi cu eleronul negru! Poate nu o să le laşi aşa . dar chiar īmi place!

nu raman asa! alb o sa vina si eleronul si portbagajul trebe vopsit si el! de fapt multe piese trebuiesc vopsite cand vine caldura!! ms..:D

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4877944)
hopaaaa ne-am tras LTW :D Arata super de tot cu el insa trebuie neaparat sa le faci albe, sau sa le lasi cu zapada pe ele, sa mearga cu masina :)) PS: Nici mie nu-mi plac pleoapele alea.

asa l-am luat,era negru heleatronu si n-am mai avut cum sa ajung cu el la vopsit! l-am pus asa sa vad cum pica! plm..avem timp pt ''stailing''..la primavara!:-) tu de ce n-ai vopsit ma bara???:lol:

Quote:

Originally Posted by Sparkle_81 (Post 4877995)
Spune-mi, te rog, ce configuratie au rotile si gumele de pe ele; cred ca am aceleasi jante si vreau sa stiu ce dimensiuni ai la gume !
Schimba proiectorul ala bulit si panaramele alea de pozitii , parerea mea !

Voie buna !

8,5 cu 195.40.17 si 10 cu 215.40.17! proiectoarele clare smoke sunt pe drum,grile negre facelift,emblema capota carbon si pleoapele!:D

si ce ai ma cu pozitiile? sunt mai frumoase becurile alea galben lumanare??:???:

Sparkle_81 13-02-12 08:34

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 4878175)

...........

8,5 cu 195.40.17 si 10 cu 215.40.17! proiectoarele clare smoke sunt pe drum,grile negre facelift,emblema capota carbon si pleoapele!:D

si ce ai ma cu pozitiile? sunt mai frumoase becurile alea galben lumanare??:???:

Multumesc pentru dimensiuni !

Parerea mea este ca pozitiile alea "galben lumanare" se completeaza cu lumina proiectoarelor.
Ledurile alea ce le-ai pus tu nu umple lupa cu lumina, ci face doar un punctulet de lumina; daca vrei sa ai efectul pe care ti-l doresti, cauta ceva fara lupa - lumina becului/ledului sa se reflecte in lupa farului . Cred ca ai prins idea !

Voie buna !

liviu tex 13-02-12 08:47

Quote:

Originally Posted by Sparkle_81 (Post 4878524)
Multumesc pentru dimensiuni !

Parerea mea este ca pozitiile alea "galben lumanare" se completeaza cu lumina proiectoarelor.
Ledurile alea ce le-ai pus tu nu umple lupa cu lumina, ci face doar un punctulet de lumina; daca vrei sa ai efectul pe care ti-l doresti, cauta ceva fara lupa - lumina becului/ledului sa se reflecte in lupa farului . Cred ca ai prins idea !

Voie buna !

am comandat deja proiectoare clare smoked pe care am sa pun xenon! noaptea se vede altfel,nu se mai vede decat un punctulet!:-)

cu placere!:-)

liviu tex 17-02-12 20:02

1 Attachment(s)
........

liviu tex 17-02-12 20:12

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 4885814)
........

am mai cadorisit putoarea cu cate ceva!:-)

motzu 17-02-12 20:15

liviuleeeeeeee mai vezi ceva tati???:)))
daca nu te descurci cu ledurile am eu 2 pt tine care o sa zici wow!:D

liviu tex 17-02-12 20:16

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 4885836)

........

liviu tex 17-02-12 20:19

1 Attachment(s)
.......:-)

liviu tex 17-02-12 20:22

Quote:

Originally Posted by motzu (Post 4885841)
liviuleeeeeeee mai vezi ceva tati???:)))
daca nu te descurci cu ledurile am eu 2 pt tine care o sa zici wow!:D

ziua vad perfect!!!:lol:

eu sunt obisnuit motzule cu ''vederea'' in felul asta!:lol:

maine ma duc la un prieten sa roluiesc aripile pe spate sa o las mai jos de cur!

Florian328 17-02-12 20:24

liviule ai bagat-o la dezapezit ma saraca masina?

tobesport 17-02-12 20:40

Quote:

te-ai miscat repede tinand cont de vreme :))

zi cum au venit??

adi_mao 17-02-12 20:41

Quote:

n-ai curaj sa o faci copia fidela a lu' TEX-u rosu dar...... varianta alba :)

liviu tex 17-02-12 21:04

Quote:

Originally Posted by Florian328 (Post 4885873)
liviule ai bagat-o la dezapezit ma saraca masina?

am contract cu primaria ma! astea trebuiesc respectate!:lol:

Quote:

Originally Posted by tobesport (Post 4885897)
te-ai miscat repede tinand cont de vreme :))

zi cum au venit??

am garaj!:D super bine! multumesc frumos inca o data!:D

Quote:

Originally Posted by adi_mao (Post 4885901)
n-ai curaj sa o faci copia fidela a lu' TEX-u rosu dar...... varianta alba :)

pai nu vezi ca m-am apucat deja!:lol:ia citeste primul meu post,ultimele cuvinte..;)

TM_89_FUM 18-02-12 17:09

Frumoasa masina.Bafta si spor la munca in continuare

B-99-SAA 21-02-12 18:55

Eram pe centura in coloana spre A2 la pod la Pantelimon, si cand colo intra un biemveu dinspre oras si se duce spre afumati :lol: Frumoasa rau masina, mai ales folia aia pe fata, da bine! :D

GJ 64 GAB 22-02-12 21:36

Pe parbriz nu pui folie, liviule?

liviu tex 26-02-12 23:53

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 4894023)
Pe parbriz nu pui folie, liviule?

o sa pun! astept sa se mai mareasca ziua!:lol:

nu stiu cati ati cumparat masini noaptea,cat de bune le-ati nimerit dar eu...eu am nimerit'o ''TOP''...pe unde umblu gasesc sarme,holsuruburi de rigips,lipituri cu mastic d'ala de parbriz samd! intr-un cuvant ''CIUNING''a la tara! e greu cand vrei sa faci din cacat bici sa plezneasca si sa nici nu stropeasca!

ATENTIE LA ''TUNARI'' ASTIA DE PE FORUM! E COMUNITATEA PULII PENTRU MULTI CARE INCEARCA O PRICOPSIRE BRUSCA! BAIATUL ALA DE I-AM VANDUT MASINA ''TEX''POA' SA ZICA SARU' MANA CA NU A NIMERIT O SCULA,CA MINE...IN SCHIMB SUNTEM NEGOCIATORI SI LA 2 LEI!!

ROG UN MODERATOR SA-MI INCHIDA TOPICUL!!!!

RIcKO 27-02-12 00:02

Lasa Texule nu fi suparat o sa iti arat eu cu ce am ramas in plus dupa vopsitorie .....un bidon dinala de 5 litrii taiat la jumate , plin ochi cu shuruburi, holsuruburi ,,,la fel dinalea de rigips,,,,erau peste tot bagate ....deci, lasa iti trece si o pui pe picioare asa facem toti..SPOR!!!

liviu tex 27-02-12 00:05

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4902731)
Lasa Texule nu fi suparat o sa iti arat eu cu ce am ramas in plus dupa vopsitorie .....un bidon dinala de 5 litrii taiat la jumate , plin ochi cu shuruburi, holsuruburi ,,,la fel dinalea de rigips,,,,erau peste tot bagate ....deci, lasa iti trece si o pui pe picioare asa facem toti..SPOR!!!

ma poate tu te-ai asteptat pe de-o parte la asta! cat ai dat tu pe masina??

RIcKO 27-02-12 00:11

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 4902734)
ma poate tu te-ai asteptat pe de-o parte la asta! cat ai dat tu pe masina??

Ba , sincer la asa multe tziganii facute la ea nu m-am asteptat ..2000 am dat pe ea

liviu tex 27-02-12 00:15

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4902738)
Ba , sincer la asa multe tziganii facute la ea nu m-am asteptat ..2000 am dat pe ea

daca dadeai 3700 te mai asteptai carpeli de 2 lei!! sigur nu!

GJ 64 GAB 27-02-12 00:16

Sunt şocat de preţ, jur

liviu tex 27-02-12 00:20

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 4902743)
Sunt şocat de preţ, jur

daca vezi masina si te mai dau si o tura cu ea o sa ramai socat pe viata! prostia nu'i decat a mea! am incredere in oameni si mereu mi-o iau...

RIcKO 27-02-12 00:23

Imi pare rau texule sa aud asta, oricum fapta e facuta , nu ramane decat sa pui mana sa o faci ....eu am 10 mii investiti in masina si nu e la linie si nu imi convin multe ,,,,pune-te in situatia mea

liviu tex 27-02-12 00:29

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4902747)
Imi pare rau texule sa aud asta, oricum fapta e facuta , nu ramane decat sa pui mana sa o faci ....eu am 10 mii investiti in masina si nu e la linie si nu imi convin multe ,,,,pune-te in situatia mea

o sa le arat la vara la meeting la niste unii care se viseaza pasionati:pelvic_th:pelvic_thsi ei mananca paine goala cum trebe sa arate o masina care se vrea ingrijita...

RIcKO 27-02-12 00:33

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 4902749)
o sa le arat la vara la meeting la niste unii care se viseaza pasionati:pelvic_th:pelvic_thsi ei mananca paine goala cum trebe sa arate o masina care se vrea ingrijita...

Asta incerc si eu......

liviu tex 27-02-12 00:35

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4902752)
Asta incerc si eu......

sti ca'i o melodie ''toata viata m-am ferit de fraieru' smecherit''? eu am depistat unu!:lol::lol:

sharkylete 27-02-12 06:40

WTF

Faci misto?!

liviu tex 27-02-12 06:45

Re: WTF

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 4902808)
Faci misto?!

nu,ce-ai ma? realitatea din ''teren''...

Marian_nebunu 27-02-12 06:54

Re: WTF

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 4902811)
nu,ce-ai ma? realitatea din ''teren''...

Eu cand ti-am zis ca nu se merita sa ai topic ;) !!!

si ca astia care se "dau" baieti adevarati sunt niste.....................................

Ti-am zis ca te duc sa iti iei pisica grava ! masina unui mecanic ..

fi sigur ca aia nu avea "negrese" prin praguri si mastic pe bandouri !!

tu ai zis ca nu !! CA VREI CHITUL DE "M" !!!

CE SA ITI FAC LIVIULE !!!
POT SA SPUN CA IMI PARE RAU ...SI CAM ATAT !

SM 88 VOX 27-02-12 08:20

Imi pare rau Liviule ca ai avut parte de surprize. Acum sper ca intelegi de ce masinile bune si intretinute nu sunt ieftine.

Masina ta arata bine, eu cand mi-am cautat masina numai de cazaturi am dat inclusiv cateva masini de "mari cunoscatori" de aici de pe forum pe care multi ii ridica in slavi.

Asa suntem noi romanii, ne furam unul pe altul si cand spun asta ma refer in general, ce sa mai vorbesti de prietenie si incredere, cred ca si cuvantul amicitie este unul rar in ziua de azi, cel putin in adevaratul sens al cuvantului.

Nu e de mirare ca fiecare care are ocazia se ia si pleaca din tara, nu degeaba am vrut sa-mi vand si eu masina intr-o vreme fiindca nu ma mai intorceam inapoi.

Z E K Y 27-02-12 09:47

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 4902727)
o sa pun! astept sa se mai mareasca ziua!:lol:

nu stiu cati ati cumparat masini noaptea,cat de bune le-ati nimerit dar eu...eu am nimerit'o ''TOP''...pe unde umblu gasesc sarme,holsuruburi de rigips,lipituri cu mastic d'ala de parbriz samd! intr-un cuvant ''CIUNING''a la tara! e greu cand vrei sa faci din cacat bici sa plezneasca si sa nici nu stropeasca!

ATENTIE LA ''TUNARI'' ASTIA DE PE FORUM! E COMUNITATEA PULII PENTRU MULTI CARE INCEARCA O PRICOPSIRE BRUSCA! BAIATUL ALA DE I-AM VANDUT MASINA ''TEX''POA' SA ZICA SARU' MANA CA NU A NIMERIT O SCULA,CA MINE...IN SCHIMB SUNTEM NEGOCIATORI SI LA 2 LEI!!

ROG UN MODERATOR SA-MI INCHIDA TOPICUL!!!!

acum am vazut postarile de pe aici..

liviule daca ai ceva sa-mi reprosezi astept telefonul tau...

consider ca ti-am dat o masina ok si dotata ce nu ai visat tu la cea rosie....inainte sa o achiti (ca ai achitat-o in 3 transe intr-un timp destul de lung tinand cont ca nu suntem la flanco) am vrut sa-ti dau banii inapoi si sa-mi pastrez masina pentru ca nu aveai toti banii (asta daca vrei sa-ti mai amintesti).....sincer regret ca ti-am vandut-o...

am atasat cateva poze cum ai cumparat masina si cum ai reusit s-o aduci intr-un timp foarte scurt...asa cum ti-am mai spus masina vroiam sa o revopsesc integral in primavara..daca faceai lucrul asta si puneai interiorul la punct NU MAI AVEAI NEVOIE DE ALTE MODIFICARI...pacat ca ai ajuns sa vb asa...

All times are GMT +2. The time now is 23:36.

- Copyright 2026 4Tuning