![]() |
Re: Sibiu, discutii off-topic
Quote:
|
sunt 1000 de locuri, du-te la sigemo
|
XUX se pare ca tu nu iti iubesti foarte tare masina...nu ai curatat-o de zapada vai vai...inadmisibil
|
daca te referi la opelul acela cu xux la numar nu mai e al meu de vreo 3 ani
|
acum m-am intors de la paltinis, voi posta niste filmulete, am fost ml-ul, cu diferentialele blocate si suspenia ridicala la maxim, am trecut peste niste santuri si m-am invartit la curmatura pe partie la aia pana m-au fugarit oamenii, efectiv am sapat in zapada pana am dat de iarba
|
Pana nu vad, nu cred
|
sti ca asa e
|
hai sa vedem..si eu sunt curios de numa..
|
mama dracului ca oancea a filmat cu telefonul lui, astept sa mi le trimita
|
pai lasa ca le iei imediat de la el....nu cred ca le-a sters asa repede..
|
Stie cineva de unde cumpar 4 cauciucuri second hand in orasul asta? 2 buc 205/50/16 si 2 buc 215/50/16 ??
MS |
Aveti vre-o idee care este latimea maxima a anvelopei care o pot pune pe 7.5 J ??
|
205 sigur 225+ nu stiu sigur....te-am vazut cand iti puneai gumele acum vrio 3 sapt app.
|
205/5ß/16 - 7.5J am acuma, dar trebuie sa le schimb pe spate sa iau 2 la fel si as vrea sa pun 225.
Unde m-ai vazut? Am schimbat o anvelopa pe spate ca din cauza drumurilor noastre toate pline de gropi+ sare+ temp scazute, am reusit sa tai un cauciuc la marginea unei gropi si nu sa mai putut vulcaniza :( |
merge 225 fara probleme
|
Drek 215 nu-ti mai ajunge, 225 cred ca e o idee cam mare, dar fa cum crezi ca doar e masina ta :rolleyes2:workout::poke::ciggy::drunk::bong:
PS: Recomand toate 4 identice, in caz de ceva mai jonglezi cu ele (galme, petice etc..) |
Am si eu o intrebare , credeti ca masinile din targul auto Sibiu sunt mai ieftine sau mai scumpe fatza de cele din Targul auto Cluj ? eu fiind din craiova, aici sunt cu 500 euro mai scumpe cel putin fata de cele din sibiu .
|
unde gasesc prezoane medii in orasu asta? nici la pneuelit nici la... iony nu au. daca iony nu are asa ceva.. cine are? :))
|
pentru prezoane incearca la SIGEMO sau fa comanda la un magazin de piese auto de import.
Iti aduce ceea ce vrei pentru orice tip de masina. eu asa am facut cu o lampa de semnalizare pentru pontiac-ul meu |
e clar, schimba masina si ai rezolvat
|
din cate stiu eu sigemo...nu aduce:prezoana,antifurturi....da o fuga la reprzentanta si vb ca acolo gasesti mai mult ca sigur;)
|
haideti daca tot s-a indreptat vremea sa ne intalnim vineri seara pe undeva
|
Quote:
|
Eu o sa merg la 4tuningdays sambata in 13 cred.
|
Cine vrea sa mearga la 4Tuning Days si vrea sa se alature membrilor MR sa mergem in coloana tot sibiul, sa-mi dea un pm.
Plecarea este sambata dimineata pe racoare !! :) |
ma bag si io....treceti-ma pe lista...ma prezint cu astra :D
|
Salutare!! Am si eu un magazin online de piese auto. Sunt din Sibiu, daca aveti nevoie de ceva contactati-ma. Aduc piese pentru orice masina, iar preturile sunt mai mici decat in magazin...www.piesenoiauto.ro
|
Cine vrea sa mearga in coloana spre 4Tuning Days alaturi de membrii Midnight Racers Sibiu si restul care au anuntat pana in prezent ca vin, noi ne intalnim sambata dimineata (pe racoare) la 04:00 in parcarea de la Baumax, sa ajungem cel tarziu pe la 8-9 la romexpo pt inscrieri. Cine vrea sa mai vina este bine venit si ma puteti suna vineri seara sa confirm ora plecarii sau eventual daca sa schimbat intre timp ceva. 0731 087 164.
|
UPDATE 4Tuning Days.
Pt a evita nebunia si traficul din bucuresti si de pe drum, plecarea se face la vineri spre sambata noaptea la ora 01:00 Intalnirea are loc in Parcare la Baumax, Vineri noaptea la ora 12:30 |
bafta si drum usor :)
P.s. asa ca un mic sfat :P Sa evitati zona Gara de Nord / Basarab am auzit ca e mai dezastru decat de obicei pentru ca se pare ca s-au "apucat" iara de lucru la Pasajul Suprateran Basarab :)) |
ce et merge pe bme e 36 maxim?
|
Incepand de azi Pontiac-ul meu va intra la caldurica.Va suferii cateva mici tratmente cum ar fi schimbatul consumabilelor,uleiul din cutia de viteze automata,filtre si tot ceea ce este necesar.Masina a stat pe tusa vreo 4 ani si chiar nu imi mai permit sa circul cu ea asa.Cand va fi gata voi veni la intalniri.Prin vara as vrea sa o si vopsesc sa-i redau stralucirea pe care o merita.Am uitat sa precizez un amanunt foarte important: piesele nu sunt foarte scumpe ci din contra consumabilele sunt la preturi aproximativ egale cu cele de golf 3 etc.........
|
Quote:
|
help!! am nevoie de un debitmetru de aer pt astra H 1.9 cdti 110kw din 2006....pt un scurt test..!sa vad daca asta ii hiba ca pe tester nu da nimic
|
Unde gasesc niste rasina pt fibra de sticla?
|
Sarbatori fericite mai baieti si Hristos a inviat!
|
HRISTOS A INVIAT ! va doresc sarbatori fericite voua si familiilor voastre,multa sanatate si tot ce va doriti.
|
loool, cat de disperata a devenit lumea pe aici, in loc de mass-uri mai si posteaza spam pe forumuri =)) ...... votati si voi ca poate castiga masina si va da o cola :))
|
Imi pare rau Spider dar nu pot sa iti las postul pe forum. Nu e permis.
Intr-adevar csn, e obsedata lumea de concursul ala, si eu primesc zilnic massuri cu plantatia lu eva:rolleyes2 |
a disparut toata lumea??
pe unde ati fost de pasti...ce v'a adus iepurasu:lol: pentru masina??? vreo intalnire ceva.... |
| All times are GMT +2. The time now is 07:37. |
- Copyright 2026 4Tuning