![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
superba macheta,eu am avut una rosie adevarata,jar manca desi era cam obosita,dar am recarosat-o ,vorba vine, cu un 328 criminal adus din germania. vremuri de dupa lovitura de stat. insa are o mare problema ,consuma cat elefantul , in rest asa arata o masina in adevaratul sens al cuvantului. s-o stapanesti sanatos , sunt putin invidios.
|
Quote:
|
Detaliile sunt la ele acasa pe frumusetea asta alba..foarte grava macheta:!:
|
grava e putin spus:flamed: este un model grozav, trebuie sa pun si eu mana pe ea:yes:
niste poze afara ceva...:hahano: |
Super Bimaru! !
Stiu ca BMW 3.0 csi este realizat exceptional, 323i-u este facut la fel de bine? Nu prea imi dau seama de diferente de realizare din poze, aman doua imi par impecabile. In rest... eu te las sa iei o pauza cu achizitiile, o meriti. :evil_laug |
Off: vezi ca se apropie pagina 100 a topicului...ai grija sa alegi ceva pe masura celebrarii centenarului!:lol:
Later edit: he hee, eu am deschis-o! |
O masina de colectie si o macheta foarte frumoasa. Combinatia de culori e foarte potrivita pentru perioada respectiva. O detin si eu si nu-i pot reprosa decat faptul ca rotile din spate sunt montate un pic prea in exterior.
|
pagina 100 - felicitari pentru colectie !!!
|
Superb 323i,il voi cumpara si eu in curand!:shock::D
|
In cazul in care nu ai (LOL) ceva sa spargi pagina 100, poti face o recapitulare..
|
Quote:
extrema pana in cel mai mic detaliu..bravo..inteligenta achizitie |
Uuuuu ceva oldschool p-acilea , īmi place mult ce văd :D Este foarte bine făcută din ce văd īn poze ...şi stai calm , sunt făcute foarte bine :p
|
12 Attachment(s)
Azi mi-am facut unpic de timp liber si am scos 2 machete la pozat:
Ford Crown Victoria - AutoArt 1:18 / Plymouth Blackbird - GMP 1:18 |
Foarte frumoase pozele si machetele bravo si la mai multe machete:D
|
Quote:
|
Foarte tare sedinta foto si tema aleasa:!:
|
Busted !!! :)) Foarte tare ideea, machetele si figurinele se potrivesc de minune.
|
foarte foarte foarte fromos.....place mult!!!!
|
am vazut live GMPu asta, e fabulos, imi place mai tare modelul custom decat varianta originala, parca 'ducktail' se cheama
|
Foarte tare photosesion-ul cu , cap de cretă :))) You have my vote you know where 8)
|
Quote:
|
Tare RoadRunner ! Si crown victoria imi place. Mi se par cool ambele 8)
|
nu credeam sa zic asta vreodata,insa, prea frumoasa masina de politie!(uf, kiar am zis-o?)...deci prea tare Crown Victoria!...inspirata alaturare pentru sedinta foto, spor.
|
Superba sesiunea aceasta foto. O idee geniala, la fel de genial este si suferindu' :))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ma bucur ca v-a placut sesiunea foto. O sa urmeze si altele, in functie de cum imi permite vremea si timpul.
Am zis ca nu mai cumpar nimic pana la finalul anului, insa am uitat sa mentionez ca mai astept cateva comenzi. Au venit azi: maybch 57s si vw beetle coupe Urmeaza sa vina: Jeep Grand Cherokee, Lincoln Navigator, Ford Ranger Pickup, Porsche 996 GTR RSR |
excelente pozele.....I like it
|
Superb Maybach-ul!
|
1 Attachment(s)
Inca una si ma duc :P
|
Degeaba, daca nu este Saturn VUE deceaba :lol: :D
Superb, astept sa incepi prezentarea cu aia mai "mica" si anume Lincoln :evil_laug |
Eu zic STOP joc...:lol::lol:
Pun pariu ca mai apare ceva pana pe 31 D:!: |
Adevarul e ca mai am una pe drum ... :oops:
Oricum, tot ce e mai sus a fost achitat de ceva vreme, deci nu sunt chiar "surprize". |
Astea erau achitate, urmatorul lot va fi achitat din timp si tot asa. Vine Mos Nicolae, Mos Craciun, Mos Gerila, etc:D.... Cat mai ai pana la 200?:lol:
|
Quote:
ps: presupun ca sti si tu cat dureaza pana vin machetele de pe mcw/modelissimo ... ebay |
Cea de Mos Niculae sigur nu incape in gheata ;)
|
Quote:
|
Andrei draga....m-ai omorat cu Maybach-ul ala:shock: si jeepurile astea 2 imi plac mult:-P De Porsche nu mai zic nimic...este bestial:-P In schimb broasca nu-mi place:lol:
|
Quote:
Acum am vazut ca nimeni nu a observat ca deasurpra celor porsche-ului se mai afla o macheta si anume ford ranger - action models :)) |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:57. |
- Copyright 2026 4Tuning