Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/15561-dacia-loco-sticla-69-tau.html)

B-83-DAC 14-01-07 21:47

Re: Dacia Loco pe sticla... B-69-TAU

:)))) cine se opreste uita-te mai bine la toti nebunii care FAC ceva si nu doar vb...crezi ca exista leac?

AAlpine1 15-01-07 11:04

Quote:

Originally Posted by B-34-SGM (Post 696633)
Trebuia sa faci matrita pe o suprafata plana, pe care o finisai in prealabil. PAL-ul era bun, sau/si placi se spuma poliuretanica. Finisai matrita. Apoi din matrita, in functie de finisarea facuta, piesa iesea finisata in proportie de 95%.

Aveai avantajul ca nu munceai 2 saptamani sa finisezi ceea ce ai pozat tu (asta cu aparat pneumatic rotativ, daca nu mai mult), nu bagai chit cu kilogramul, si iti ramanea si matrita, din care puteai sa mai scoti alte piese pt viitorii doritori. Sfat din partea unuia care a lucrat cu fibra de sticla.

Pt un bou de vanzare, mersi pt compliment, stiu cateva lucruri, si nu detin foarte multe. Dar totusi pot spune ca sunt un om de cultura rara. Sunt tractorist si am o plantatie de Canabis. Nu multi au o cultura rara ca a mea.

raule .........

Un bou de vanzare 15-01-07 11:39

Quote:

Trebuia sa faci matrita pe o suprafata plana, pe care o finisai in prealabil. PAL-ul era bun, sau/si placi se spuma poliuretanica. Finisai matrita. Apoi din matrita, in functie de finisarea facuta, piesa iesea finisata in proportie de 95%.

Aveai avantajul ca nu munceai 2 saptamani sa finisezi ceea ce ai pozat tu (asta cu aparat pneumatic rotativ, daca nu mai mult), nu bagai chit cu kilogramul, si iti ramanea si matrita, din care puteai sa mai scoti alte piese pt viitorii doritori. Sfat din partea unuia care a lucrat cu fibra de sticla.

Pt un bou de vanzare, mersi pt compliment, stiu cateva lucruri, si nu detin foarte multe. Dar totusi pot spune ca sunt un om de cultura rara. Sunt tractorist si am o plantatie de Canabis. Nu multi au o cultura rara ca a mea.

ai o cultura rara de vanitate si orgoliu si fudulie..aici cred k intr-adevar detii suprematia..

te pup

B-69-TAU 15-01-07 20:08

Quote:

stii ceva... inainte sa ma apuc de fetele de usi am intrebat daca stie cineva sa ma indrume ca nu am nici o idee in asta, iar acum te-ai trezit sa ma critici in ceea ce am facut? pardon... sa inteleg ca esti precum "viteazul dupa razboi"? asa ca daca nu ai fost instare sa imi dai un sfat atunci cand am avut nevoie nu te mai osteni acum... ma descurc eu asa cum am facut-o de obicei... saptamana viitoare sunt gata... vopsite+aerograf......

UniculSGM 15-01-07 20:23

Ai nr meu de tel,ai id-ul de mesenger, ma poti intreba oricand. Nu urmaresc mereu topicul asta, deci nu am de unde sa stiu ce vrei tu sa faci, sau ce idei crete ai. Cel mai usor e sa ma intrebi personal. Solutii se gasesc.

Nu te-am criticat, te-am sfatuit. Parese ca ai inteles gresit, poate nu am fost destul de clar in exprimare.

Normal ca merge si cum ai facut tu, atata timp cat se ajunge la acelasi rezultat bun sau prost. Numai ca muncesti mai mult. Nu esti eficient.

Un proverb in incheire : Merge si cu ziar, dar e mai bine cu hartie ingienica ! Cu toate ca ajungi la acelasi rezultat, daca te stergi bine !

Yackone 15-01-07 23:17

sunt curios cum va iesii aerogarful;)

B-69-TAU 16-01-07 00:38

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 700068)
sunt curios cum va iesii aerogarful;)

nu esti singurul....:lol::lol:

Aaronnel^ 16-01-07 10:09

Doamne TAU esti de a dreptul incredibil .. am citit tot threadul si am raamas mirat ce ai facut dintro dacie ... te felicit si bafta in continuare

SirNenea 16-01-07 18:38

si ce vrei sa faci pe usi tot un inger sau acolo(fetele de la usa) pui dracusorii???

B-69-TAU 16-01-07 19:23

chiar nu am nici o idee, pot face orice dar acum nu stiu ce voi face... oricum ceva cu alb si negru, dar ce? habar nu am...

ggd_87 16-01-07 20:03

tau-le frumoase usile. cred k prin februarie o s fiu clientu tau sa-mi dai cateva explicatii,indrumarii etc sau dc vrei si poti s stai si cu mine. vb noi! ;)
oricum,tine-o tot asa si bafta in continuare.

cumpar_bou 16-01-07 21:53

Am stat sa citesc 91 de pagini sa vad ce e asa deosebit la aceasta dacie pe care o lauda toti pustii (medie varsta <18 ani).

Ce am gasit in plus fata de o dacie clasica : vopsea in 2 culori (care lasa de dorit, a fost vopsita fara pretentii mari), niste jante(dragutze sa zicem ), si niste spoilere pe care le mai au zeci de oameni(care sunt monate cu lufturi imense),si care se gasesc peste tot.

In plus are multa muzica care dubleaza valoarea masinii, poate asta o face asa deosebita? Sau poate am sarit eu peste vreo pagina esentiala, si am ratat modificari importante.

Poate o sa fiu injurat sau cenzurat, dar asta e parerea mea.

Va pup.

Aaronnel^ 16-01-07 21:59

Quote:

Originally Posted by cumpar_bou (Post 701286)
Am stat sa citesc 91 de pagini sa vad ce e asa deosebit la aceasta dacie pe care o lauda toti pustii (medie varsta <18 ani).

Ce am gasit in plus fata de o dacie clasica : vopsea in 2 culori (care lasa de dorit, a fost vopsita fara pretentii mari), niste jante(dragutze sa zicem ), si niste spoilere pe care le mai au zeci de oameni(care sunt monate cu lufturi imense),si care se gasesc peste tot.

In plus are multa muzica care dubleaza valoarea masinii, poate asta o face asa deosebita? Sau poate am sarit eu peste vreo pagina esentiala, si am ratat modificari importante.

Poate o sa fiu injurat sau cenzurat, dar asta e parerea mea.

Va pup.

daca ai stat sa citesti cele 91 de pagini ai fi vazut ca aceasta masina a participat la un videoclip, a castigat multe premii si are multe chestii care nu le vezi in fiecare zi la o dacie;)
eu unu nu am vazut spoilere si eleroane ca acestea pe dacii in fiecare zi, stopuri cu led in viata mea nu am vazut pe dacie iar cat despre muzica si toate gadgeturile multi si le-ar dori sa le aiba;)
anyway asta e parerea ta dar itzi spun ca aceasta dacie este vedeta ;)

sebaaa 16-01-07 22:10

poate k Tau nu a facut matrita ca sa nu mai dea si altora modelul:P
sa fie unic gen.. sigur k poate sa isi faca si altul..dar altceva e knd faci tu..si alta e knd cumperi..

MaTzA 17-01-07 12:58

Quote:

Originally Posted by Un bou de vanzare (Post 699083)
...te pup...

Quote:

Originally Posted by cumpar_bou (Post 701286)
.
Va pup.

inainte se vindea acum vrea sa se cumpere...bun baiat...

d3spinul 17-01-07 16:09

Quote:

Originally Posted by MaTzA (Post 702091)
inainte se vindea acum vrea sa se cumpere...bun baiat...

e bine k e pupacios :lol: :lol:

Un bou de vanzare 17-01-07 21:27

cine ,,,,, e asta frate cu cumpar bou ,care ma imita? k ma apuca spumele...
scuze de offtopic Tau si stiu k ma astepti la colt cu banul...da nu eu sunt si cumpar bou, faaaaaaa ceva...doar esti moderator....tu tai si spanzuri ...de ce ma imita....frate....numai sunt animale pe planeta decat boi......

B 89 WRC 17-01-07 21:48

cum o arata un bou cu spume la gura

d3spinul 17-01-07 22:21

Quote:

Originally Posted by B 89 WRC (Post 702922)
cum o arata un bou cu spume la gura

nu shtiu dar tare curios sunt sa vad :))

zi-mi shi mie te rog frumos, am vorbit cu un tip , care momentan e banat shi mi`a spus k dak vreau sa vin shi eu la meeting`ul de sambata d p 27, cu dacia mea, trebuia sa ma inscriu undeva? sau sa va zic aici pe forum k vin ??

SirNenea 17-01-07 22:24

https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/30807-intalnire-pasionati-dacia.html
intra acolo si vezi unde se tine ora si tot asa nu exista nici un formular sau chestii de genu
bafta si va pup :P

B 89 WRC 17-01-07 22:26

vii acolo si atat

Andre3y 18-01-07 16:12

Bafta Taule cu fetele de usi sa iasa frumoase.....:D

B-69-TAU 19-01-07 18:11

3 Attachment(s)
acum incerc sa imi fac geamurile electrice.... tre sa o fac si pe asta ca nu am de ales ca nu pot sa mai pun manivela pe fetele astea de usi...

andy_wpo 19-01-07 20:13

eu cred ca pana la urma o faci masina straian ;) bafta in continuare

MaTzA 19-01-07 20:21

buna ideea...era un topic legat de asa ceva...si din cate imi aduc aminte a spus cineva , ca macaralele de dacie nu rezista mult...si ca merg adaptate macarale de la alta masina...am uitat acum... bafta in continuare...si... asteptam sa vedem si progresele cu fetele de usi ;)

Bigu 20-01-07 09:04

taule....din cati bani au intrat in masinutza ta, cre ca ajungeau sa-ti cumperi un kitcar de ferarri sau lambo:). ma intreb ce aimai putea sa-i pui

Andu=fanvlv 20-01-07 14:25

Re: Prima Dacie berlina modificata din Romania intr-un videoclip - B-69-TAU

Foarte tare ! Felicitari

ggd_87 21-01-07 18:01

4 Attachment(s)
Cateva poze de azi de prin garaj! Tau in lucru,Alina in lucru, Yo si Alina in lucru! mai era si Cosmin,da lui nu am apukt sa-i fac poze!

Aaronnel^ 21-01-07 18:41

Quote:

Originally Posted by ggd_87 (Post 708418)
Cateva poze de azi de prin garaj! Tau in lucru,Alina in lucru, Yo si Alina in lucru! mai era si Cosmin,da lui nu am apukt sa-i fac poze!

Toata lumea munceste :)
Numerele sunt normale , nu ??
Doar TAU e scris T A U ? Asta poti sa ceri tu la politie ?

ggd_87 21-01-07 19:19

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 708498)

da,toata lumea muncea. tau strik masina yo cu alina scoteam toate stickerele.
numerele am inteles de la tau k te poti duce la politie si sa-ti iei U asa si platesti mai mult.

sorin_sorin95 21-01-07 20:40

Difera si fontul la numere sau mi se pare mie? Succes in continuare

d3spinul 21-01-07 21:16

salz.. ai terminat cu geamurile electrice??

am shi eu un var care are la dacie geamuri electrice, maine dak il gasesc vreau sa le fac poze... vrei sa l intreb ceva , in legatura cu ele??

cine shtie cat costa sa itzi iei numere cu spatiu intre litere? exact aja cum are T A U ?

Aaronnel^ 21-01-07 21:39

Quote:

Originally Posted by sorin_sorin95 (Post 708676)
Difera si fontul la numere sau mi se pare mie? Succes in continuare

Fontul la numere nu mi se pare ca difera
Este numar de la politie numa ca are literele distantate si m-ar interesa cum le-a luat asa ca as vrea si eu :) :P
Poate ne spune si noua
10x

SirNenea 21-01-07 22:59

Quote:

Originally Posted by ggd_87 (Post 708540)
da,toata lumea muncea. tau strik masina yo cu alina scoteam toate stickerele.
numerele am inteles de la tau k te poti duce la politie si sa-ti iei U asa si platesti mai mult.

pai de ce scoateti stickerele????

B-69-TAU 21-01-07 23:01

Quote:

Originally Posted by SirNenea (Post 708953)
pai de ce scoateti stickerele????

nu imi mai plac, maine le voi scoate si pe cele de pe praguri o sa fie cat mai curata si simpla.....

iasi_drifter 21-01-07 23:57

excelent. nu arata prea bine cu toate stickerele alea. si galbene si albastre samd. ai gusturi tot mai bune :D
daca proiectoarele alea din fata ar fi altfel, macar sa nu mai fie albastrii, ar fi si mai bine.
si stickerul de pe parbriz ar trebui sa fie negru cu alb, nu negru cu albastru, in caz ca il tii.
cred ca masinii asteia ii sta f bine numai cu alb si negru.
dar stickere cu albastru sau cu galben nu prea se potrivesc.
dracul ala rosu de pe capota dadea bine pe negru, insa galben sau albastru nu.

B-69-TAU 22-01-07 00:02

le-am scos pe toate nu mai am decat pe cele din praguri, vreau sa merg maine sa le incalzesc inainte ca imi este frica sa nu se ia cu tot cu vopsea.... sper sa nu am surprize ca asa le las daca nu se desprind fara vopsea.....

blondu_glf 2 22-01-07 00:37

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 708498)

of topic:cred ca poza cu numarul se referea la scrisul mic....."taur".....on topic:incredibila masina per total....felicitari si tine-o tot asa......;)

quick_5hifter 22-01-07 00:39

daca e vopsea la pistol, n-au de ce sa se desprinda cu totul...
dintre cele 4 poze, n-am putut sa nu remarc numarul nou...numarul vechi pe care il aveai inainte (cred ca ala de pe fata) era vai de capul lui saracu', zici ca loveai masina in fiecare zi :lol:
sunt total de acord cu stickerele, sa le scoti, eventual sa pui alb-negru, ca doar asta e "the TAU theme", nu? (pardon, T A U :lol: )

pentru ceilalti: numerele astea au fost scoase de catre Politia Romana pentru a le fi lor mai usor sa le citeasca. nu se plateste nimic in plus sa ai scrisul mai rar, iar fontul este un pic mai subtire si, mi se pare mie, mai inalt...

ggd_87 22-01-07 00:45

Quote:

Originally Posted by blondu_glf 2 (Post 709088)
of topic:cred ca poza cu numarul se referea la scrisul mic....."taur".....on topic:incredibila masina per total....felicitari si tine-o tot asa......;)

te-ai prins! :lol: knd scoteam ne-a venit ideea asta si am vrut sa-i lasam masina asa,da nu a vrut Tau! :rolleyes2
pt quick_5hifter: numerele se pot lua de la udriste si se platesc mai mult dekt cele normale adik 1 mil jumate. asa mi-a zis tau! acum nush ce sa zic. sa ne zica tau mai multe detalii!

All times are GMT +2. The time now is 00:43.

- Copyright 2026 4Tuning