![]() |
Re: New Racing Team: Shadows
Quote:
Foarte frumos gestul, R.I.P Inu, mare pacat, desi nu l`am cunoscut, din toate vorbele voastre si toate cate faceti pentru el, si acum dupa ce el nu mai e printre noi, imi dau seama k era un baiat de nota 10+ . El cu sigurantza are grija de toti prietenii, de acolo de sus. Doamne fereste de asemenea tragedii. Mare grija tuturor. Va salut. |
Provenzano- m`am uitat prin posturile lui Bogdan VL. Ce a fost offtopic am sters...am sters si ala in care era un link care te-a atacat pe tine si pe inca cativa de aici. O seara buna va doresc in continuare si alta data folositi Report Post cu incredere , Nu mai postati cu subinteles la alte topicuri
|
Quote:
|
Quote:
cheers |
Romel esti bine tata???mai dai si u un semn de viatza italiano vero ce esti:)))))))
|
Quote:
|
Salut baieti, stiu k sunt offtopic rau de tot, dar voiam sa va rog sa-mi dati si mie cate un vot: http://**************.************/VL-31-BOG si bineinteles dak va faceti si voi cont aveti cate un vot din partea mea in fiecare zi. Rog pe Trafy sau alt moderator, dak vrea sa nu-mi stearga postul. Va multumesc frumos.
Ha,ha.. nu merge. http://**************.promotor/VL-31-BOG mai e un: " .ro " pana in numele userului. Multumesc frumos tuturor. Daca doriti sa ma ajutati si pe mine ! |
Salut e oficial incepand din momentul asta nu mai fac parte din clubul Shadows Racing Team :!:
|
Quote:
|
Iti respect decizia si iti urez multa bafta in continuare....si toti ar trebui sa ii respecte decizia nu ca alte p***e care o data ce a plecat omu de la noi s-au apucat sa traga de el sa mearga in alta parte....lasati omu sa isi puna ordine in suflet si respectatii decizia
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Baiatul cu NXO e vecin cu mine, sta 500metri mai jos de mine :D
Nu stiam...de unde cunosc masina :lol: |
Quote:
|
|
Quote:
|
http://www.monitoruldevalcea.ro/fapt_divers/23153/ hai trafy cu pozele din a 2 zi de campanie...o sa revin si eu cu pozele din prima zi si cu un film legat de acest eveniment.De asemenea as vrea sa multumesc celor care au fost alaturi de noi la acest eveniment...Multumim inca o data pentru tot.
|
felicitari baieti...le meritati din plin!
|
40 Attachment(s)
multa bafta cucule
poze de la olanesti :) or sa mai urmeze mai tarziu |
|
110 Attachment(s)
partea 2
|
felicitari pt gestul facut:)
|
frumos gest, poate asa Unii soferi invata sa respecte si motociclistii care sunt destui la noi.
|
un gest deosebit! bv Shadows
|
Quote:
|
39 Attachment(s)
Prima Campanie de prevenire a accidentelor de circulatie la care a luat parte ca si colaborator Shadows Racing Team a luat sfarsit.Multumim celor care au fost alaturi de noi in aceasta campanie:
Politia Rm Valcea,Prefectului Petre Ungureanu,motociclistilor participanti, colegilor de club si tuturor celor care au fost alaturi de noi in aceasta saptamana.Campania s-a desfasurat in memoria colegului nostru Costy care a plecat mult prea devreme dintre noi. In lunile urmatoare vom participa la acte actiuni care au ca scop reducerea numarului de accidente si o sa postam de fiecare data rezultatele demersurilor noastre.Dupa o discutie avuta cu prefectul judetului acesta ne-a promis tot suportul necesar pt a organiza un eveniment si in orasul nostru.Speram ca in cel mai scurt timp sa punem la punct detaliile necesare efectuarii unui eveniment. Inca o data v-a multumim ca ati fost alaturi de noi |
67 Attachment(s)
Part 2.O sa incerc sa pun cat mai multe poze dar nu o sa reusesc sa le postez toate pt ca intr-o sapt s-au facut aproape 1000 de poze si 20 de filmultetze.Multumesc de intelegere.
|
Felicitari voua ! Chiar foarte necesar acest eveniment.. Sigur acei motociclisti care nu mai sunt printre noi ( prieteni de`ai nostri/vostri) sunt foarte mandrii de voi, pt tot ce faceti ! Sa pastram vie amintirea lor. Si apropo GreU`... daca nici dupa asemenea gesturi nu se poate organiza un eveniment cu masini in valcea.. :rolleyes2 Stiu sigur k voi nu ati urmarit prin acest marsh, sa obtineti organizarea unui eveniment, dar ziceam asa ca fapt. Stiu k voi ati facut ce ati facut, din respect,din prietenie, si din "ura" pt acei soferi care nu sunt atenti si la colegii lor pe 2 roti din trafic !
Va salut, si multa bafta in tot ceea ce faceti ! P.S.: couzin, eu te`am salutat in Calimanesti, duminica dupa-amiaza ! :D |
Vl31BOG noi facem toate demersurile necesare pt a organiza un eveniment de anvergura la Rm Valcea...speram sa reusim...oricum o sa v-a tinem la curent cu tot ce o sa facem.
|
Quote:
Doamne ajuta sa organizam la Valcea nu unul,nu 2,... nenumarate evenimente ( Show`uri ) Greu` sunt BoDo, ne`am intalnit in fata blocului la Emil acum 2 sapt..cam asa.. am trecut si v`am salutat, am mai venit pe blv.. |
Felicitari baieti, imi pare rau ca nu am putut fi cu voi si in ultima zi
Sunt alaturi de voi. RIP COSTY :(( |
dupa fotografiile din campanie iata ca a venit si clipul.
https://www.youtube.com/watch?v=56goJHGNMA0 Enjoy!!! |
Quote:
|
Bv`o baieti !
|
Acum am vazut. Frumos si de apreciat.
|
Felicitari baieti pt ziua de ieri, ati facut show la moto si ati fost si in frunte. Felicitari Budica, Vali si FaceManR6 :)) (care e cam mandru acum.......vrea sa dea autografe=)) ). Daca au mai fost si altii din Valcea imi cer scuze...dar eu nu ii cunosc, asa ca felicitari si lor.
|
Quote:
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:15. |
- Copyright 2026 4Tuning