Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   New Racing Team: Shadows (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/147965-new-racing-team-shadows.html)

VL-31-BOG 25-07-10 22:56

Re: New Racing Team: Shadows

Quote:

Originally Posted by privat4u2 (Post 3541912)
A trecut un an de cand INU nu mai este printre noi,dar de acolo de sus el ne vede si are grija de noi: https://www.youtube.com/watch?v=E4bJHx86Y5s

Foarte frumos gestul, R.I.P Inu, mare pacat, desi nu l`am cunoscut, din toate vorbele voastre si toate cate faceti pentru el, si acum dupa ce el nu mai e printre noi, imi dau seama k era un baiat de nota 10+ . El cu sigurantza are grija de toti prietenii, de acolo de sus. Doamne fereste de asemenea tragedii. Mare grija tuturor. Va salut.

trafy-vr6 25-07-10 23:56

Provenzano- m`am uitat prin posturile lui Bogdan VL. Ce a fost offtopic am sters...am sters si ala in care era un link care te-a atacat pe tine si pe inca cativa de aici. O seara buna va doresc in continuare si alta data folositi Report Post cu incredere , Nu mai postati cu subinteles la alte topicuri

DiabloXXX 26-07-10 11:30

Quote:

Originally Posted by UnNiMeNi (Post 3535932)
Ce face fetele va simteti bine ?
Va saluta eu cu o isprava noua am zgariat masina pt un tunning forte
Nu am net acasa deocamdata dar sper sa imi trimita greu un laptop care sa scrie singur .

V.am salutat.

Oho ce face ma baiatu? Cum sa o zgarii... Sunama si pe mine

Provenzano 26-07-10 12:54

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 3542469)
Provenzano- m`am uitat prin posturile lui Bogdan VL. Ce a fost offtopic am sters...am sters si ala in care era un link care te-a atacat pe tine si pe inca cativa de aici. O seara buna va doresc in continuare si alta data folositi Report Post cu incredere , Nu mai postati cu subinteles la alte topicuri

Nu m-a atacat ca nu avea cu ce. doar i am spus sa posteze ce trebuie nu Porcarii.

cheers

privat4u2 26-07-10 14:25

Romel esti bine tata???mai dai si u un semn de viatza italiano vero ce esti:)))))))

Bogdan.vl 26-07-10 17:04

Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 3543362)
Nu m-a atacat ca nu avea cu ce. doar i am spus sa posteze ce trebuie nu Porcarii.

cheers

yep, nu l-am atacat... dar s-au atacat altii

VL-31-BOG 27-07-10 20:44

Salut baieti, stiu k sunt offtopic rau de tot, dar voiam sa va rog sa-mi dati si mie cate un vot: http://**************.************/VL-31-BOG si bineinteles dak va faceti si voi cont aveti cate un vot din partea mea in fiecare zi. Rog pe Trafy sau alt moderator, dak vrea sa nu-mi stearga postul. Va multumesc frumos.

Ha,ha.. nu merge. http://**************.promotor/VL-31-BOG

mai e un: " .ro " pana in numele userului.

Multumesc frumos tuturor. Daca doriti sa ma ajutati si pe mine !

couzin 28-07-10 18:09

Salut e oficial incepand din momentul asta nu mai fac parte din clubul Shadows Racing Team :!:

VL-31-BOG 28-07-10 19:07

Quote:

Originally Posted by couzin (Post 3548848)
Salut e oficial incepand din momentul asta nu mai fac parte din clubul Shadows Racing Team :!:

Stai putin, Couzin, ce s-a intamplat? scuze dak sunt pre curios, dar nu pot sa cred, din moment ce te intelegi asa bine cu toti, si ai o masina.. jos palaria, care e faza? Zi-mi ca este O GLUMA !

privat4u2 28-07-10 19:40

Iti respect decizia si iti urez multa bafta in continuare....si toti ar trebui sa ii respecte decizia nu ca alte p***e care o data ce a plecat omu de la noi s-au apucat sa traga de el sa mearga in alta parte....lasati omu sa isi puna ordine in suflet si respectatii decizia

Provenzano 28-07-10 19:52

Quote:

Originally Posted by privat4u2 (Post 3549002)
Iti respect decizia si iti urez multa bafta in continuare....si toti ar trebui sa ii respecte decizia nu ca alte p***e care o data ce a plecat omu de la noi s-au apucat sa traga de el sa mearga in alta parte....lasati omu sa isi puna ordine in suflet si respectatii decizia

frumos ai zis. oamenii vin ,oameni pleaca, fiecare din motivele lui.trebuie respectata decizia fiecaruia.

Bogdan.vl 28-07-10 19:53

Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 3549045)
frumos ai zis. oamenii vin ,oameni pleaca, fiecare din motivele lui.trebuie respectata decizia fiecaruia.

never say never

VL-31-BOG 28-07-10 19:59

Quote:

Originally Posted by privat4u2 (Post 3549002)

Ok, ii respect decizia, nu am zis asta, dar imi pare rau pentru ca in ShadowS sunt baieti de baieti, si el este unu dintre ei, parerea mea. Sry k am intrebat, poate e ceva ce nu ma priveste pe me, avand in vedere k nu am nicio treaba in club. Sry, no offence.

Bogdan.vl 11-08-10 12:35

Quote:

Originally Posted by privat4u2 (Post 3577603)
Dupa o zii obisnuita de vara a urmat o seara zgomotoasa la propriu....si partea frumoasa ca nu a fost nimic organizat

honda honda honda suzi suzi si yamaha:D

DannyKid 11-08-10 17:12

Baiatul cu NXO e vecin cu mine, sta 500metri mai jos de mine :D
Nu stiam...de unde cunosc masina :lol:

L4uR 11-08-10 17:51

Quote:

Originally Posted by DannyKid (Post 3579033)
Baiatul cu NXO e vecin cu mine, sta 500metri mai jos de mine :D
Nu stiam...de unde cunosc masina :lol:

te-a intrebat cineva daca e vecin sau nu?:))....=)))....

trafy-vr6 18-08-10 12:19

http://www.adevarul.ro/locale/ramnic...319168300.html

Provenzano 18-08-10 13:15

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 3593354)

Frumos din partea voastra

privat4u2 18-08-10 22:41

http://www.monitoruldevalcea.ro/fapt_divers/23153/ hai trafy cu pozele din a 2 zi de campanie...o sa revin si eu cu pozele din prima zi si cu un film legat de acest eveniment.De asemenea as vrea sa multumesc celor care au fost alaturi de noi la acest eveniment...Multumim inca o data pentru tot.

DjRainManFast 19-08-10 00:43

felicitari baieti...le meritati din plin!

trafy-vr6 19-08-10 09:16

40 Attachment(s)
multa bafta cucule

poze de la olanesti :) or sa mai urmeze mai tarziu

privat4u2 19-08-10 11:01

http://www.voceavalcii.ro/2010/08/19...trabat-valcea/

trafy-vr6 19-08-10 12:10

110 Attachment(s)
partea 2

MiTzA- 20-08-10 00:37

felicitari pt gestul facut:)

Provenzano 20-08-10 09:03

frumos gest, poate asa Unii soferi invata sa respecte si motociclistii care sunt destui la noi.

tibibody 21-08-10 13:53

un gest deosebit! bv Shadows

Bogdan.vl 22-08-10 15:12

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 3595671)
partea 2

frumos :)

privat4u2 23-08-10 13:06

39 Attachment(s)
Prima Campanie de prevenire a accidentelor de circulatie la care a luat parte ca si colaborator Shadows Racing Team a luat sfarsit.Multumim celor care au fost alaturi de noi in aceasta campanie:
Politia Rm Valcea,Prefectului Petre Ungureanu,motociclistilor participanti, colegilor de club si tuturor celor care au fost alaturi de noi in aceasta saptamana.Campania s-a desfasurat in memoria colegului nostru Costy care a plecat mult prea devreme dintre noi.
In lunile urmatoare vom participa la acte actiuni care au ca scop reducerea numarului de accidente si o sa postam de fiecare data rezultatele demersurilor noastre.Dupa o discutie avuta cu prefectul judetului acesta ne-a promis tot suportul necesar pt a organiza un eveniment si in orasul nostru.Speram ca in cel mai scurt timp sa punem la punct detaliile necesare efectuarii unui eveniment.
Inca o data v-a multumim ca ati fost alaturi de noi

privat4u2 23-08-10 13:30

67 Attachment(s)
Part 2.O sa incerc sa pun cat mai multe poze dar nu o sa reusesc sa le postez toate pt ca intr-o sapt s-au facut aproape 1000 de poze si 20 de filmultetze.Multumesc de intelegere.

VL-31-BOG 23-08-10 23:29

Felicitari voua ! Chiar foarte necesar acest eveniment.. Sigur acei motociclisti care nu mai sunt printre noi ( prieteni de`ai nostri/vostri) sunt foarte mandrii de voi, pt tot ce faceti ! Sa pastram vie amintirea lor. Si apropo GreU`... daca nici dupa asemenea gesturi nu se poate organiza un eveniment cu masini in valcea.. :rolleyes2 Stiu sigur k voi nu ati urmarit prin acest marsh, sa obtineti organizarea unui eveniment, dar ziceam asa ca fapt. Stiu k voi ati facut ce ati facut, din respect,din prietenie, si din "ura" pt acei soferi care nu sunt atenti si la colegii lor pe 2 roti din trafic !
Va salut, si multa bafta in tot ceea ce faceti !

P.S.: couzin, eu te`am salutat in Calimanesti, duminica dupa-amiaza ! :D

privat4u2 24-08-10 00:11

Vl31BOG noi facem toate demersurile necesare pt a organiza un eveniment de anvergura la Rm Valcea...speram sa reusim...oricum o sa v-a tinem la curent cu tot ce o sa facem.

VL-31-BOG 24-08-10 00:16

Quote:

Originally Posted by privat4u2 (Post 3605661)
Vl31BOG noi facem toate demersurile necesare pt a organiza un eveniment de anvergura la Rm Valcea...speram sa reusim...oricum o sa v-a tinem la curent cu tot ce o sa facem.

E putin mai greu pana se rezolva cu primul, ca dupa aceea cu sigurantza o sa fie cat mai multe pt k loc avem unde, masini, slava domnului, si ce masini :love: si in primul rand avem buni organizatori, asta s`a vazut acum, la Sibiu si peste tot pe unde ati reprezentat Valcea.
Doamne ajuta sa organizam la Valcea nu unul,nu 2,... nenumarate evenimente ( Show`uri )
Greu` sunt BoDo, ne`am intalnit in fata blocului la Emil acum 2 sapt..cam asa.. am trecut si v`am salutat, am mai venit pe blv..

cEaska 24-08-10 12:30

Felicitari baieti, imi pare rau ca nu am putut fi cu voi si in ultima zi
Sunt alaturi de voi.

RIP COSTY :((

privat4u2 28-08-10 13:05

dupa fotografiile din campanie iata ca a venit si clipul.
https://www.youtube.com/watch?v=56goJHGNMA0
Enjoy!!!

Provenzano 28-08-10 14:54

Quote:

Originally Posted by privat4u2 (Post 3615772)
dupa fotografiile din campanie iata ca a venit si clipul.
https://www.youtube.com/watch?v=56goJHGNMA0
Enjoy!!!

Frumos.Va tineti de treaba si e Bine.Va urez numai Bine.

PrietenCuTine 30-08-10 20:57

Bv`o baieti !

VL 77 SYD 04-09-10 00:22

Acum am vazut. Frumos si de apreciat.

DjRainManFast 05-09-10 11:22

Felicitari baieti pt ziua de ieri, ati facut show la moto si ati fost si in frunte. Felicitari Budica, Vali si FaceManR6 :)) (care e cam mandru acum.......vrea sa dea autografe=)) ). Daca au mai fost si altii din Valcea imi cer scuze...dar eu nu ii cunosc, asa ca felicitari si lor.

trafy-vr6 05-09-10 14:22

Quote:

Originally Posted by DjRainManFast (Post 3635457)
Felicitari baieti pt ziua de ieri, ati facut show la moto si ati fost si in frunte. Felicitari Budica, Vali si FaceManR6 :)) (care e cam mandru acum.......vrea sa dea autografe=)) ). Daca au mai fost si altii din Valcea imi cer scuze...dar eu nu ii cunosc, asa ca felicitari si lor.

Multumim. Felicitari si tie Cucule :x

privat4u2 06-09-10 08:21

Cuvintele nu isi mai au rostul......

https://www.youtube.com/watch?v=rKMiFaf4wVA

All times are GMT +2. The time now is 09:15.

- Copyright 2026 4Tuning