Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Accidente in Bacău (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/13342-accidente-bacau.html)

sageata 11-04-10 11:52

Re: Accidente in Bacău

:lol::lol::lol:poate poti face tu cand ajungi pe acolo. n-ai telefon cu camera?:lol::lol::lol:

D0ryN 11-04-10 11:58

Soferul care a cauzat accidentul (Jakota) a intrat cica pe contrasens si a izbit frontal o Dacie cauzand conducatorului rani destul de grave
Cica soferul BMWului (pisica 316) este arestat.
A mai fost un accident asemanator in familia lor acum 2 ani din care a rezultat tot o pisica coupe praf

Bmw_Rulllzzz 11-04-10 12:28

eu am facut vreo 2 poze aseara dar era intuneric si nu sunt prea ok. in plus n-am cum sa le descarc deocamdata. pisica de aseara nu era coupe. iar cei din dacie am auzit ca toti au ajuns la spital in stare destul de grava.

sageata 11-04-10 19:53

uite ca am gasit eu ceva:

http://www.contrasens.com/2010/04/11...html#more-9895

D0ryN 12-04-10 19:35

In legatura cu accidentul de pe Milcov. Si ceva poze

"De vina a fost soferul BMW-ului care, dupa ce a baut, s-a urcat la volan si s-a izbit frontal de o Dacie care circula regulamentar. Conducatorul BMW-ului avea alcoolemie de 0,74 mg/l. Exista mai multe versiuni privind imprejurarile in care s-a produs accidentul. Multi sustin ca BMW-ul se afla in depasire si nu a mai avut timp sa franeze, unii zic ca ocolea gropile, altii ca a pierdut controlul volanului. Toate aceste supozitii sunt false. Am aflat ce s-a intamplat cu adevarat acolo, din doua surse.

Soferul avea antecedente. Mai are inca un dosar pentru alt accident grav pe care l-a provocat, n-am inteles exact despre ce era vorba. Sambata, soferul a baut si apoi s-a urcat in masina. Alcoolul a pus stapanire pe el si l-a impins sa dea o tura prin oras cu masina. Nu oricum, ci in viteza (80-90 km/h). Pe Milcov l-a apucat nebunia si a oprit masina in mijlocul strazii, pe contrasens. Din sensul opus venea Dacia de care avea sa se izbeasca. In mintea lui credea ca strada ii apartine si ca trebuie ca soferul Daciei sa o paraseasca. A apasat pe acceleratie si nu s-a oprit decat atunci cand s-a ciocnit de Dacie."

aleks 12-04-10 20:38

Şi Jacotă abia ce īşi revenise după accidentul ăla dinainte, l-am văzut īntre doua operaţii atunci şi arăta absolut groaznic, cu ochiul īnfundat īn craniu şi cu toate tăieturile alea, dar el nu părea stresat deloc...

D0ryN 12-04-10 20:48

Nu e vorba de acelasi Jacota, ei sunt 3 frati si nu e acelasi cu accidentul de acum 2 ani

aleks 13-04-10 00:52

Măcar atāt, ca băiatul ăla era deja scuturat bine

Francezu 13-04-10 04:05

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 3243454)
Nu mai are rost sa comentati..asta e..Au gresit amandoi..A fost totul intr-un ceas rau..imi pare rau pt el si pt ea..2 familii distruse..Aveti grija cu viteaza asta..ganditi-va cand de de dat si cand nu..

Astia de p'aici, de'ai casei, cam stiu cand e de dat si cand nu... Problema e ca mesajul acestor postari cu/despre accidente trebuie sa ajunga si la ceilalti soferi.. Poate doar asa, prin niste exemple se va trezi si in ceilalti un sentiment de constiinta la volan.

2 mari cauze de fapt cred ca sunt pt accidente cu fatalitati: VITEZA & ALCOOL (traversarea prin locuri nepermise tine de pietoni si nu o consider responsabilitatea soferului - desi e o 3-a cauza principala pt fatalitati).

Atentie..

Francezu 13-04-10 04:13

Quote:

Originally Posted by to_the_limit (Post 3245375)
Si asta numai din cauza ca nu poti face stanga direct la Catedrala Sf Neculai, ca sta garda la giratoriu sa te arda.

Macar de'ar pune piloni sau ceva, sa nu se mai poata parca atat de aproape de intersectie! Oricum, s-ar putea sa ma insel, s-ar putea sa nu..dar cred ca nici unde a fost accidentul nu ai voie sa faci stanga... Trebuie sa faci dreapta si sa faci giratoriul ca sa poti merge spre Decebal. Oricum ar fi, si daca ai vrea sa faci dreapta, tot e greu sa te asiguri cu masinile alea acolo..

Bmw_Rulllzzz 13-04-10 11:06

acolo ai voie sa faci stanga.

D0ryN 17-04-10 18:39

Accident :-)

aleks 17-04-10 22:02

Confuz rău ăla cu Dacia :lol:

r@dy 18-04-10 11:39

=))=)) traim in romania:))=))=))

markizu 24-04-10 10:00

7 Attachment(s)
un accident cu poze din partea mea :)

Intrebare ce se intampla cand mergi cu 100 Km/h si drumu face stg .si in fata ai drum cu panta .. (diferenta drum principal secundar de 1.40 m ) ZBOARA PUIULE ZBOARA ....pozele cred ca zic totul

daune - fata se va schimba ,trager , suport radiator . aripa contra aripa , brat indoit , faruri , bara (buza de gti a scapat miraculos ), capota sa vedem ce putem salva , airbaguri .. ( se schimba cu rezervele ..)

urme de franare 10 m restu in aer .. urmele de franare sunt perfect paralele (mai bine tragea intr o parte )
Zbor aproximativ 5 m woow o fi record ?

sczz sunt nauc am un umar dislocat si inca mai am umor si bani sa o fac :))

madalyn 24-04-10 12:07

bn ca n'ai facut triplu surub in aer :P....ai avut noroc se putea sa iasa si mai rau

YOKO28 24-04-10 16:38

4 Attachment(s)
Bine ca ai scapat tu cat de cat cu bine , si bine ca ai cu ce sa o repari , si cand mai ai "chef" de sarituri pune o greutate in dreapta cat de cat egala cu greutatea ta;):rolleyes2, ps:am avut si eu un zbor asemanator acum cativa ani dar cu dacia papuc izoterma. Senzatia e unica :rolleyes2

Acc3l3ratoR 25-04-10 12:42

Quote:

Originally Posted by markizu (Post 3306023)

Intrebare ce se intampla cand mergi cu 100 Km/h si drumu face stg .si in fata ai drum cu panta .. (diferenta drum principal secundar de 1.40 m ) ZBOARA PUIULE ZBOARA ....pozele cred ca zic totul

daune - fata se va schimba ,trager , suport radiator . aripa contra aripa , brat indoit , faruri , bara (buza de gti a scapat miraculos ), capota sa vedem ce putem salva , airbaguri .. ( se schimba cu rezervele ..)

urme de franare 10 m restu in aer .. urmele de franare sunt perfect paralele (mai bine tragea intr o parte )

man...ca ce faci ...te crezi superman???

Dea ...glumesc. Bine ca esti ok.., tablele se indreapta..

MON-u 26-04-10 16:14

Quote:

Originally Posted by markizu (Post 3306023)

dale dracu de table bine ca nu ai patit tu nimic;)....dar unde ai reusit sa faci isprava?

markizu 27-04-10 11:06

pe un drum special de drifturi .... :))

plsx 09-06-10 16:19

accident cu un e36 in comuna racova..
soferul a murit pe loc,stie cineva detalii?

resa 09-06-10 20:33

Quote:

Originally Posted by plsx (Post 3428897)
accident cu un e36 in comuna racova..
soferul a murit pe loc,stie cineva detalii?

http://www.1tvbacau.ro/video/Acciden...va--v2187.html asta e tot ce amn gasit

plsx 09-06-10 23:33

Quote:

Originally Posted by resa (Post 3429509)

asta e..
pacat mare:sad:

din cate am inteles avea in jur de 170 la ora:shock:

Racky 12-06-10 20:52

Stie cineva ceva despre accidentul de azi noaptea (11-12 iunie) dintre Cleja si Balcescu ? Era un tir rasturnat...

resa 13-06-10 02:33

Quote:

Originally Posted by Racky (Post 3436270)
Stie cineva ceva despre accidentul de azi noaptea (11-12 iunie) dintre Cleja si Balcescu ? Era un tir rasturnat...

http://www.realitatea.net/un-tir-cu-...eo_718162.html

Bmw_Rulllzzz 13-06-10 10:52

am vazut si eu de dimineata tirul in onesti. nu stiu ce cauta aici

D0ryN 17-06-10 17:05

Stie cineva detalii despre accidentul de pe podul de la margineni?
Cica a cazut un Ford albastru de pe pod (ar fi fost impins de cineva), soferul a murit pe loc :rolleyes2

Bmw_Rulllzzz 17-06-10 20:57

pai n-ai zis tu ca te duci acolo sa studiezi problema ? hai ca poate am sa ajung eu mai tarziu putin pe acolo

D0ryN 17-06-10 23:05

Am trecut pe acolo, si am vazut doar gaura din parapetul podului.
Soferul a murit pe loc strivit de masina in incercarea de a sari din masina in timp ce "plonja"
Cica s'a angajat aiurea intr'o depasire si cand a incercat sa revina fortat pe banda l'a impins cineva din spate

sageata 17-06-10 23:13

cateva imagini....

http://www.1tvbacau.ro/video/A-c%C4%...od--v2235.html

Bmw_Rulllzzz 18-06-10 07:48

n-am cablul de date la mine ca as fi bagat eu pozele cu masina facute aseara:shock:

markizu 18-06-10 08:43

am vazut si eu masina aseara la politie si nu imi imaginam cum de e in halul ala ... nici prin cap nu mia trecut ca a cazut de pe pod

lupalb 23-06-10 09:19

Stie cineva pe cel cu numarul BC-11-ADV?
A avut accident acum 2 zile... l-a "pupat" in c*r o masinuta...

markizu 23-06-10 10:20

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 3462725)
Stie cineva pe cel cu numarul BC-11-ADV?
A avut accident acum 2 zile... l-a "pupat" in c*r o masinuta...

ce masina ?

lupalb 23-06-10 10:21

1 Attachment(s)
asta e...

markizu 23-06-10 10:23

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 3462904)
asta e...

aaaa e a lui aleks nu stiam ca l-a lovit cineva oricum nu e grav

lupalb 23-06-10 10:24

Quote:

Originally Posted by markizu (Post 3462916)
aaaa e a lui aleks nu stiam ca l-a lovit cineva oricum nu e grav

grav nu e, dar o bara de aia e 25 mil.

markizu 23-06-10 10:26

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 3462921)
grav nu e, dar o bara de aia e 25 mil.

;) bara din cate stiu eu e facuta de el ... plm tuning

lupalb 23-06-10 12:44

pai el lucreaza la PLM?
Cat de tare, am crezut ca e bara originala.... oare cat ia el pe o bara de asta?
Il intereseaza pe un prieten de al meu, si daca pretu` e acceptabil (fara vopsire) poate se baga.

markizu 23-06-10 12:49

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 3463404)
pai el lucreaza la PLM?
Cat de tare, am crezut ca e bara originala.... oare cat ia el pe o bara de asta?
Il intereseaza pe un prieten de al meu, si daca pretu` e acceptabil (fara vopsire) poate se baga.

PLM TUNING = ALEKS ;) nota 10

All times are GMT +2. The time now is 21:32.

- Copyright 2026 4Tuning