![]() |
Re: Accidente in Bacău
:lol::lol::lol:poate poti face tu cand ajungi pe acolo. n-ai telefon cu camera?:lol::lol::lol:
|
Soferul care a cauzat accidentul (Jakota) a intrat cica pe contrasens si a izbit frontal o Dacie cauzand conducatorului rani destul de grave
Cica soferul BMWului (pisica 316) este arestat. A mai fost un accident asemanator in familia lor acum 2 ani din care a rezultat tot o pisica coupe praf |
eu am facut vreo 2 poze aseara dar era intuneric si nu sunt prea ok. in plus n-am cum sa le descarc deocamdata. pisica de aseara nu era coupe. iar cei din dacie am auzit ca toti au ajuns la spital in stare destul de grava.
|
|
In legatura cu accidentul de pe Milcov. Si ceva poze
"De vina a fost soferul BMW-ului care, dupa ce a baut, s-a urcat la volan si s-a izbit frontal de o Dacie care circula regulamentar. Conducatorul BMW-ului avea alcoolemie de 0,74 mg/l. Exista mai multe versiuni privind imprejurarile in care s-a produs accidentul. Multi sustin ca BMW-ul se afla in depasire si nu a mai avut timp sa franeze, unii zic ca ocolea gropile, altii ca a pierdut controlul volanului. Toate aceste supozitii sunt false. Am aflat ce s-a intamplat cu adevarat acolo, din doua surse. Soferul avea antecedente. Mai are inca un dosar pentru alt accident grav pe care l-a provocat, n-am inteles exact despre ce era vorba. Sambata, soferul a baut si apoi s-a urcat in masina. Alcoolul a pus stapanire pe el si l-a impins sa dea o tura prin oras cu masina. Nu oricum, ci in viteza (80-90 km/h). Pe Milcov l-a apucat nebunia si a oprit masina in mijlocul strazii, pe contrasens. Din sensul opus venea Dacia de care avea sa se izbeasca. In mintea lui credea ca strada ii apartine si ca trebuie ca soferul Daciei sa o paraseasca. A apasat pe acceleratie si nu s-a oprit decat atunci cand s-a ciocnit de Dacie." |
Şi Jacotă abia ce īşi revenise după accidentul ăla dinainte, l-am văzut īntre doua operaţii atunci şi arăta absolut groaznic, cu ochiul īnfundat īn craniu şi cu toate tăieturile alea, dar el nu părea stresat deloc...
|
Nu e vorba de acelasi Jacota, ei sunt 3 frati si nu e acelasi cu accidentul de acum 2 ani
|
Măcar atāt, ca băiatul ăla era deja scuturat bine
|
Quote:
2 mari cauze de fapt cred ca sunt pt accidente cu fatalitati: VITEZA & ALCOOL (traversarea prin locuri nepermise tine de pietoni si nu o consider responsabilitatea soferului - desi e o 3-a cauza principala pt fatalitati). Atentie.. |
Quote:
|
acolo ai voie sa faci stanga.
|
Accident :-)
|
Confuz rău ăla cu Dacia :lol:
|
=))=)) traim in romania:))=))=))
|
7 Attachment(s)
un accident cu poze din partea mea :)
Intrebare ce se intampla cand mergi cu 100 Km/h si drumu face stg .si in fata ai drum cu panta .. (diferenta drum principal secundar de 1.40 m ) ZBOARA PUIULE ZBOARA ....pozele cred ca zic totul daune - fata se va schimba ,trager , suport radiator . aripa contra aripa , brat indoit , faruri , bara (buza de gti a scapat miraculos ), capota sa vedem ce putem salva , airbaguri .. ( se schimba cu rezervele ..) urme de franare 10 m restu in aer .. urmele de franare sunt perfect paralele (mai bine tragea intr o parte ) Zbor aproximativ 5 m woow o fi record ? sczz sunt nauc am un umar dislocat si inca mai am umor si bani sa o fac :)) |
bn ca n'ai facut triplu surub in aer :P....ai avut noroc se putea sa iasa si mai rau
|
4 Attachment(s)
Bine ca ai scapat tu cat de cat cu bine , si bine ca ai cu ce sa o repari , si cand mai ai "chef" de sarituri pune o greutate in dreapta cat de cat egala cu greutatea ta;):rolleyes2, ps:am avut si eu un zbor asemanator acum cativa ani dar cu dacia papuc izoterma. Senzatia e unica :rolleyes2
|
Quote:
Dea ...glumesc. Bine ca esti ok.., tablele se indreapta.. |
Quote:
|
pe un drum special de drifturi .... :))
|
accident cu un e36 in comuna racova..
soferul a murit pe loc,stie cineva detalii? |
Quote:
|
Quote:
asta e.. pacat mare:sad: din cate am inteles avea in jur de 170 la ora:shock: |
Stie cineva ceva despre accidentul de azi noaptea (11-12 iunie) dintre Cleja si Balcescu ? Era un tir rasturnat...
|
Quote:
|
am vazut si eu de dimineata tirul in onesti. nu stiu ce cauta aici
|
Stie cineva detalii despre accidentul de pe podul de la margineni?
Cica a cazut un Ford albastru de pe pod (ar fi fost impins de cineva), soferul a murit pe loc :rolleyes2 |
pai n-ai zis tu ca te duci acolo sa studiezi problema ? hai ca poate am sa ajung eu mai tarziu putin pe acolo
|
Am trecut pe acolo, si am vazut doar gaura din parapetul podului.
Soferul a murit pe loc strivit de masina in incercarea de a sari din masina in timp ce "plonja" Cica s'a angajat aiurea intr'o depasire si cand a incercat sa revina fortat pe banda l'a impins cineva din spate |
|
n-am cablul de date la mine ca as fi bagat eu pozele cu masina facute aseara:shock:
|
am vazut si eu masina aseara la politie si nu imi imaginam cum de e in halul ala ... nici prin cap nu mia trecut ca a cazut de pe pod
|
Stie cineva pe cel cu numarul BC-11-ADV?
A avut accident acum 2 zile... l-a "pupat" in c*r o masinuta... |
Quote:
ce masina ? |
1 Attachment(s)
asta e...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
pai el lucreaza la PLM?
Cat de tare, am crezut ca e bara originala.... oare cat ia el pe o bara de asta? Il intereseaza pe un prieten de al meu, si daca pretu` e acceptabil (fara vopsire) poate se baga. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:32. |
- Copyright 2026 4Tuning