![]() |
Re: Chat
sorry...tot timpul ii zic romexpo.... :)
|
Quote:
|
hmmm nu-i in 15?
|
Quote:
|
Quote:
Hahaha....Sper k la fresh meat te referi doar la faptul k vin oamnei noi;k la mancat la o liniutza sigur nu o sa ai ce;k nu mai venim cu masinile de anul trecut,venim mai multi,venim sa va luam premiile!;) |
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
i say uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu crush dat nigga ;) |
Quote:
P.S. Bring em' on!! |
nu as fi asa sigur, ca poate o sa fie surprize anu asta...poate apare unu care nu s-o dat anu trecut
|
woooooooow!
|
poate .... poate, mai sti?
|
Presupun ca si SLu cu numar FLP va fi prezent pe acolo.
Ala pana la urma ce SL ii? Eu stiam ca e SL500 dar recent am vazut pe priza de aer V12, care din cate stiu pe SL600 se gaseste. Care ii adevaru pana la urma? |
i un sl500 f optimist :P ...nu-i sl600
|
ma gandeam eu ca si-a pus logou degeaba.
Boala asta care o au cei cu E30uri de pus logouri de model care nu ii se pare ca ii contagioasa |
fiecare cu ale lui
|
fiecare cat il duce capu...iar in cazu lu flipu...;)
|
ma abtin de la comentarii :P
|
Quote:
|
incerc acum
|
Kent8: te crezi amuzant ? Iti spun eu ca nu esti amuzant deloc, ci doar obositor, atat pentru cei care sunt nevoiti sa-ti citeasca "mesajele", cat si pentru cei care trebuie sa le stearga.
Abtine-te, daca nu vrei sa iei o pauza... lunga! |
a luat odata pauza da trebe sa ia iar in curand
|
ADEVAR MARE GRAITI!!!!....dar stiti cum e...some things will never change ;)
|
Io sper sa ia pauza cat mai repede si definitiv.........
|
Si cam ce masini aveti pe akolo prin CJ!?!I-a laudati-le unpik :)
|
Quote:
|
La Multi Ani <Piry Bazat>!!!
|
la multi ani lu amandoi!!!
bem??? sa ne traiti! |
:twisted: :twisted: :twisted: sumthin like that ...
|
MERSI Nui & Zander ....;)
|
la multi ani
|
thanx again!;)
----------Zander inco bere, ceva?:))))))))))))))))) |
Quote:
|
hhehe asta o fo buna :D
|
vorbim mai tarziu ca eu nu m-am imbatat aseara, doar acuma si-a facut efectul bautura ;)))
|
Quote:
|
Re: Voi contra mea
Piry : gata ma reveniti-va la realitate case closed
concluzie eagle - kitch g-man - gaina E usor sa tragi concluzia si sa inchizi topicul cand esti moderator , nu ? Hmmm ! Ia scrieti-mi mie ceva : dak nu ai postat pe un forum mai mult de 2 luni , asta inseamna ca nu ai urmarit tratativele sau ca nu te-a interesat si nu ai avut timp sau nimik de comentat (fiindca se comenteaza la greu)??? 2 din 3 :D La liniute cine tine evidenta participarilor ? Il anunt pe piry ca am dat liniuta joia pe drumul de la Selgros inca din vara anului trecut si ca nu ma dau pe talon fiindca nu-mi permit ;) inca , si nici masina nu e modificata pentru asa ceva ! Dar liniute pe o lada de bere , ceva , cand vrei , aranjam cu o saptamana inainte ;) !!! La multi ani |
am primit comenzi sa-l inchid ;) si in curand il sterg. si am avut dreptate ca ti-e frica doar de aia nu te dai pe talon. da ne dam odata! stai flex ;) doar sa termin ceva. nu zic AICI pe ce ne dam. lasa-mi un mesaj privat cu numarul tau si vedem care pe care.
I EAT DACIA FOR BREAKFAST :oops: |
am gasit de vanzare o Dacie 1100 nush din ce an exact. in fine. cu 2 motoare, cu mai multe "accesorii" zice omu'.
a fost folosita acum aproximativ 2-3 ani si acum nu mai este folosita. a stat in garaj dar are probleme cu tablaria. pretul e cam intre 1,5-3 milioane. masina se poate inmatricula din cate am inteles. se merita?? :D |
Eu zic ca da...motoarele alea doua functioneaza?...si cum e cutia de viteze?
|
asta cam ramane de vazut...
masina cand a intrat in garaj ... mergea motorul foarte bine. masina a fost folosita de un om... batranel... :)) |
O masina ca aia merita facuta...asa ca de la mama ei:)....sau ar trebui scos blingul din bling-bling....
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:46. |
- Copyright 2026 4Tuning