![]() |
Re: Need for Speed: Pro Street
Quote:
|
Quote:
|
Dak vrei sa-ti cumperi originalul, de aici... da. Dak nu, poate ne si jucam vineri ;). Diferenta e mare deoarece, USA nu e dupa colt, si jocurile trebuie importate din usa. Dar pana vin astia cu vapoarele lor, mai repede vine jocu pe torrent :D
|
jocul deja a ieşit.. a fost trimis cică la cei care au făcut pre-comandă.. din cauza asta este şi postat pe undeva pe net.. dacă printre noi există persoane care au făcut comandă şi le-a ajuns pachetul, să facă bine să dea share la opinii, screenshoturi şi filmuleţe :)
|
da, ai dreptate jocul este aparut, a aparut acum o ora.....dar pe un trackar privat si e doar pt xbox.....yo am facut precomanda dar nu am nici o veste pana acum de la ei, poate maine.....dar coletul slabe sanse sa il primesc prea curand
|
Quote:
|
Cine are nevoie de joc ( de pe un tracker romanesc :| ) adaugati pe mess just_blueyez2000 si dati un buzz :-P
|
da...mai stii.....romani sunt inventivi.......apropo cine nu mai are rabdare pana la aparitie sau la venirea coletului.....dati o tura pe torrenti k a aparut si varianta full pe pc (testata)
|
A aparut !! Eu acum il iau .... :D detalii privat.
|
E aparut pe torrente baieti...eu nu trag deocamdata ca abia maine vine calculatoru nou...mai astept putin.
|
10 Minute Loading screen 10 Minute Start si 3 secunde RESTART ! Deci cei care sperau k jocul full sa ruleze in conditii mai bune fata de demo se pare k sperau(m) degeaba :-S oricum ma bucur ca mai am inca 2 PC-uri in casa de care pot sa profit cateva ore pe zi! Dak vreti jocul ma gasiti pe huburile C-Zone Cosmopolitan, Interlan, Abc-Net, nick-name Kolegu sau Kolegosu. Sper sa nu fie considerat reclama la Warez ce fac acum ... oricum o fac pt fanii NFS :D
|
Played. Mi se misca bine ( ca si demoul ) poate unpic mai bine. Acum tre sa plec la school :P. Dar si cand vin :twisted:
|
să īnţeleg că nu-ţi merge mai bine decāt demo? chiar speram să-mi meargă mai bine.. credeam că nu e optimizat.. damn.. văd şi eu cum stă treaba cānd mă īntorc de la liceu..
|
bine ca azi am ore mai putine :lol:
|
eu ajung acasă pe la ora 3 fără 10.. deci se face 3 jumate pānă cānd instalez şi intru īn joc.. şi asta doar să constat probabil că am pc-u praştie şi nu merge.. iar mă enervez, formatez şi las doar linux pe pc..
|
foarte tare eu am gasit jocul pe odc l-am luat dar nu am serial :(((( poa sa ma ajute si p mine cineva????
|
In Iasi a aparut pe Airbites! A fost luat de foarte multi si testat!
Need For Speed ProStreet CLONEDVD-HKZonda aceasta e versiunea tot cu crack....Yasu! Sper sa mearga! Eu diseara il voi testa ca plec la scarbiciu! Have phun! |
Quote:
io incerc sa-l trag ... sa vedem daca merge da pana il gaseshti inebuneshti |
Quote:
am reusit sal iau azi dar nu merge zice ca is not valid win32 ceva de genu |
Quote:
2DAA-YN8H-NDSB-6NDS-FRLD S6QG-F4FC-QESJ-QQES-NRLD vezi care mere |
Quote:
ca eu am gasit dar la 3gb,4gb:???: |
4.60 gb jocu.
|
vedeti ca a aparut si versiunea Reloaded ;)
|
Quote:
|
Imaginea imi ocupa 4.6 Gb si nu o pot scrie pe un DVd single layer, exista vre-o modalitate de a face asta?
|
Care e diferenta dintre jocu normal si varianta reloaded?
|
Eu am HK Zonda cu Crack de la Reloaded si merge de numa numa... dar de dimineatza cand l-am luat eu nu era crack-ul de la Reloaded nicaieri si am reusit sa-l fac sa mearga cu Yasu si Daemon Tools 4.6... nu mai eu stiu prin ce emotii a trecut bietul PC :D:D:D
Quote:
|
pai faza cu torrentul dvd cloned de HKZonda e k trebuie sa folosesti neaparat DT 4.6 si un programel pe nume de Yasu ( dar tipi astea de HKZonda au c-am dat-o in bara cu jocurile, din 10 doar 3 merg) iar varianta reloaded este testata si merge, si se folosesti de batranul crack
|
Quote:
|
Ma se joaca cu DVD? K eu maine abea pot sa il joc, si am vista pe comp dar nu imi merge nici alkoholul si nici Daemon tools, imi scrie k nu am drivere sau nu se impaca cu windowsu.... Ar fi bine sa nu fie nevoie de vreo imagine.... Deci, cum e?
|
Quote:
|
poti extrage continutul imaginii cu win rar ;)
|
Quote:
|
shi cum e cu HK zonda sunt 2 programe in legatura cu el unu de 4GB shi unu de vre 650mb .Trebuie descarcate amandoua??? sau doar cea de 4gb???
|
:(((( are cineva crack ??? nu mai supooooortttttttt :((((
|
abia ce am iesit din joc sii sunt foarte dezamagit. ma asteptam la ceva mai frumos dar..... singer nu cred ca o sa mai fie mult timp in calculatorul meu:{
|
Quote:
|
terminati cu discutiile despre crack va rog.. nu cereti aici!
|
hai mah.,.nu fiti bulangii..datimi si mie cracku de la versiunea de psp traivar:))
|
jocul e frumos... am 4 masini : Silvia, GTO, EVO 10 si un Cobalt. Drift aprox ok dar ireal. 40% sim in curse. Who's ryan cooper ? :lol:. Sa vedem mai tarziu :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:20. |
- Copyright 2026 4Tuning