Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Īntālnirile pasionaţilor de maşini - una pe lună (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/11764-intalnirile-pasionatilor-masini-luna.html)

Alex69 03-10-07 23:36

Re: Intalnirile membrilor 4tuning din bacau

Spillner, am fost noi acolo si parcarea are aproape 10.000 pm (zece mii). Deci loc ar fi. Numa ca azi, la opt, din cati s-au anuntat ca vin au venit doar YNA, Al3ex si eu. Mai pe la noua a venit si ALN. Astia am fost totzi. Ca sa mearga treaba trebe sa ne adunam ca asa mai bine ne lasam. Ne-am interesat deja de promotional, am vb cu diversi, poate o sa vina si niste drifteri profesionisti, am facut multe telefoane. Dar daca nu se baga nimeni... degeaba

Al3xxx 03-10-07 23:42

Quote:

Originally Posted by silviu_tun (Post 1130953)
spuneti-mi si mie ce puteti face pe acea pista?
eu mai mult dacat un concurs de indemanare sau care scoate cei mai buni timpi pe circuit ae unul nu vad ce se poate face acolo.
ca sa o faceti pe 18 mie mi se pare imposibil.
eu cu ZZ stiu cat s-a muncit anul trecut numai pt o intalnire mai ales pt organizarea unei curse s-au ce vreti sa faceti
nu vreau sa va descurajez dar mi se pare prea putin timp pt a organiza asa ceva

mai silviu tocmai da asta eu v-am intrebat si la iasi cand am fost daca facem sau nu ceva la Bacau pt ca voi ati facut o intalnire anul trecut si aveti ceva experienta...
acum nu mai este domeniu public ci privat si numai trebuiesc autorizatii sau cine stie ce chestii
si ar fi bine daca neam intalni sa punem la cale unele lucruri pt ca am vrea sa facem cu toti ceva nu 1 munceste si restu ... cum s-a intamplat cu zoz anu trecut

Alex69 03-10-07 23:48

lasa ma grasule ca om face-o noi si pe asta. cine vine vine cine nu nu. e intalnirea de la bacau nu e a lui x sau y

aaaaaaaaa!!!! inca ceva! o sa fie prima sau a doua editie ?!
======================
iar dubla postare....-aleks

Shorty 04-10-07 08:36

Quote:

Originally Posted by Alex69 (Post 1131767)
aaaaaaaaa!!!! inca ceva! o sa fie prima sau a doua editie ?!

pai daca luam in calcul si adunarea de anul trecut ar trebui sa fie a 2 a.si daca o sa reusim sa rezolvam pentru 18 noiembrie e si mai bine ca sa fie in legatura cu cea de anul trecut.

imi cer scuze ca nu am ajuns si eu la intalnire dar am lucrat peste program.

Cristy_mat 04-10-07 08:41

Quote:

Originally Posted by Alex69 (Post 1131748)
Spillner, am fost noi acolo si parcarea are aproape 10.000 pm (zece mii). Deci loc ar fi. Numa ca azi, la opt, din cati s-au anuntat ca vin au venit doar YNA, Al3ex si eu. Mai pe la noua a venit si ALN. Astia am fost totzi. Ca sa mearga treaba trebe sa ne adunam ca asa mai bine ne lasam. Ne-am interesat deja de promotional, am vb cu diversi, poate o sa vina si niste drifteri profesionisti, am facut multe telefoane. Dar daca nu se baga nimeni... degeaba

si parca eram si eu pe acolo.
daca se tin baietii de treaba si vin cum au venit si aseara o sa iasa....un nimic!!!

haideti oleaca, vreti intalniri, adunari,sa facem clubul nostru, dar cand vine vb de intalnire si de vb despre...nu vine nimeni.
inteleg ca nu prea este timp dar totusi daca vreti se gaseste

eu zic ca in ritmul asta nu prea o sa ajungem noi nicaieri

p.s. ma uitam la cei de la piatra si acolo era ceva miscare, ar trebui sa luam ex

sageata 04-10-07 14:21

Quote:

Originally Posted by Alex69 (Post 1131748)

oare eu am fost? daaa!!! numai ca in cursul saptamanii e greu sa faci o intalnire. dar duminica , fratilor...? sau toate intalnirile inseamna numai.... stiti voi. mai suntem care avem nevoie de un sfat rapid, ca pe forum astepti mult si bine si nu mai vreau eu sa continui cate am de zis.:sad:

Alex69 04-10-07 14:25

asa sageata, zi de la tine, nu lasa. Pana la urma totul e doar multa vorbarie. LA treaba tata. Si da, a fost si sageata, direct de la munca... scz

Quote:

Originally Posted by Shorty (Post 1132003)
pai daca luam in calcul si adunarea de anul trecut ar trebui sa fie a 2 a.si daca o sa reusim sa rezolvam pentru 18 noiembrie e si mai bine ca sa fie in legatura cu cea de anul trecut.

imi cer scuze ca nu am ajuns si eu la intalnire dar am lucrat peste program.

acu ideea e ca daca ne organizam intr-o chestie pe bacau, un club separat, ceva sa fie al nostru, punem intalnirea sub insemnele clubului.

si clubul asta sa fie afiliat la ceva. da e mai simplu sa ne adunam noi asa decat de prin cluburile nationale. acu fiecare cum zice
===================
avertisment pentru postari succesive si repetate-aleks

Acc3l3ratoR 04-10-07 15:33

mai...iar o dam in despartiri???:???:

Al3xxx 04-10-07 19:57

Quote:

Originally Posted by Alex69 (Post 1132206)
asa sageata, zi de la tine, nu lasa. Pana la urma totul e doar multa vorbarie. LA treaba tata. Si da, a fost si sageata, direct de la munca... scz

acu ideea e ca daca ne organizam intr-o chestie pe bacau, un club separat, ceva sa fie al nostru, punem intalnirea sub insemnele clubului.

si clubul asta sa fie afiliat la ceva. da e mai simplu sa ne adunam noi asa decat de prin cluburile nationale. acu fiecare cum zice
===================
avertisment pentru postari succesive si repetate-aleks

de vb toata lumea este satula ... ce club sa faci ??
sa facem intalnirea asta cum trebuie si apoi ne gandim la altele dar vad ca toti zic ca vin si ca facem ceva dar cand e vb de venit ... (iar ajung la vb lu zoz ....)

Bmw_Rulllzzz 04-10-07 22:54

si eu am fost aseara :D
ok vorbe, vorbe....dar fapte cand?

Andr3i 05-10-07 02:25

Knd mai e intalnire? Ca nu am mai fost de..... hmm... nici nu mai stiu :D

Al3xxx 05-10-07 11:52

Quote:

Originally Posted by Andr3i (Post 1133383)

duminica la ora 8 (jos la bahia)da nush daca mai vine cineva la intalnire ca toata lumea o sa fie pe la Buzau ...

Alex69 05-10-07 11:53

las ca se intoarce lumea pana atunci :D

Spillner 05-10-07 18:41

ar cam trebui sa ne intalnim duminica si sa vedem cum facem sa strangem bani si sa-i dam drumu la treaba ca timpul trece...

Alex69 05-10-07 18:42

pai ar trebui!!! da cine vine ????

Spillner 05-10-07 18:46

Cine vrea ca evenimentul asta sa devina o realitate...

Bmw_Rulllzzz 05-10-07 18:48

da da da. eu vreau. incerc sa ajung duminica seara la intalnire si sa stau mai mult

Spillner 05-10-07 18:59

Deci,cine mere la buzau?si la ce ora pleaca?sa vedem poate plecam mai multi...Eu unu mergsi am mai spus as pleca pe la 8..

Boasa 06-10-07 14:09

Duminica ma anunt si eu sa contribui cu ce pot pentru viitor.. Si de ce sa nu fie un mesaj pentru toti membri din bacau sa vina duminica si sa-si spuna punctul de vedere... cu cat suntem mai multi cu atat "visul" poate deveni realitate si putem sa acoperim mai multe idei...

BC-27-PIU 06-10-07 16:33

Stie cumva careva dak este vreo intalnire 4tuning la bacau pe 18 noiembrie? ??

Spillner 06-10-07 16:51

S-ar putea sa fie,citeste paginile anterioare,gasesti acolo ceea ce vrei sa stii

MON-u 06-10-07 18:18

in cursul saptamanii pt unii e imposibil sa ajunga la intalniri....ne vedem duminica si vb...

Alex69 07-10-07 00:59

Quote:

Originally Posted by Spillner (Post 1134409)
Cine vrea ca evenimentul asta sa devina o realitate...

Fratele meu alb cu rosu...noi totzi ar trebui sa vrem dar ......:cry:

Cristy_mat 08-10-07 15:17

Quote:

Originally Posted by Andr3i (Post 1133383)

pai de ce nu mai vi andrei, ca acuma nu mai vin acei baieti care stiau ceva despre masini nu??acuma cine vine la intalniri, ceva ''ciuperci'' iesite peste noapte si care se cred asi in d'ale masinilor da' in realitate nu au nici permis si nici macar cu bicicleta nu umbla prin trafic, nu? a si se mai si dau grandomani ca fac si dreg...te duci frumos la intalniri si dupa ce stai acolo o ora ce constati ca ai pierdut vremea ca defapt nu s-a vb numik de masini, nu, s-au vb cu totu alte prostii...Fratilor nu vreau sa descurajez intalnirile, ba mai mult daca se fac aceste intalniri sa dispara discutiile inutile si sa se vb ce e de vb, cum era pe vremurile bune, ca aunci era si plina parcarea si erau si discutii interesante

Al3xxx 08-10-07 16:39

Quote:

Originally Posted by Cristy_mat (Post 1138931)
pai de ce nu mai vi andrei, ca acuma nu mai vin acei baieti care stiau ceva despre masini nu??acuma cine vine la intalniri, ceva ''ciuperci'' iesite peste noapte si care se cred asi in d'ale masinilor da' in realitate nu au nici permis si nici macar cu bicicleta nu umbla prin trafic, nu? a si se mai si dau grandomani ca fac si dreg...te duci frumos la intalniri si dupa ce stai acolo o ora ce constati ca ai pierdut vremea ca defapt nu s-a vb numik de masini, nu, s-au vb cu totu alte prostii...Fratilor nu vreau sa descurajez intalnirile, ba mai mult daca se fac aceste intalniri sa dispara discutiile inutile si sa se vb ce e de vb, cum era pe vremurile bune, ca aunci era si plina parcarea si erau si discutii interesante

bah numai vb tu aiurea ca nici macar nu vii pe la intalniri ...ocazional mai gresesti si esti prezent...
si care sunt ma ciupercile alea care sau iesit dupa ploaie si tot asa...
si inca o chestie daca nu iti convine nu trebuie sa vii ,nu te obliga nimeni

sageata 08-10-07 17:02

in calitate de ciuperca iti spun bine te-am gasit, frate! abia am rasarit si eu pe aici. care mai e viata ta? hai ca ne intalnim la prima ploaie. a cui e vina ca au ramas numai "ciupercile"? logic. a celor care nu vin. de ce ? pt. ca deja au intrat in alt "stage". ce sa mai caute printre noi?

Alex69 08-10-07 17:24

Quote:

Originally Posted by Cristy_mat (Post 1138931)

Domnule Cristian Tampu. Din cele enuntate mai sus nu putem deduce decat ca sunteti un ilustru cunoscator al cailor putere si ai axelor cu came, iar intalnirile plictisitoare la care ati luat parte nu numai ca va plafoneaza ci va si claustreaza. Daca tot sunteti de la gazeta de perete a politiei va invit sa faceti un recensamant al celor care au carnet, sau a "ciupericilor" cum le spuneti dumneavostra(apropos, ciupercile sunt niste organisme extrem de inteligente. Deci comparatia nu ne face dacat sa ne simtim mandri). Daca aveti leacul magic pentru a reinvia spiritul bonom al intalnirilor va asteptam cu vadit interes. Ba va mai asteptam, asta pentru barbatia de care spuneti ca dati dovada, sa ii denumiti nominal pe "ciuperci" . Cat despre grandomanie... sunt sigur ca fost o autocritica oglindita in prosapt spalata si stralucitoarea vopsea a Leonului dumneavostra. Probail aici este si neintelegerea. Pentru ca suntem incapaili si nedemni sa detinem acea masina, careia imi e si frica sa-i pronunt numele, probabil de aici survine si neintelegerea fata de dumneavoastra. Nu ne descurajati deloc, ba va provocam la o intalnire unde sa aducetzi in discutie topicuri noi.

Cu stima si respect inchei, ma inclin, voie buna!!

P.S. : Pentru postarile dumneavostra viitoare, e bine de stiut ca virgula in limba romana nu se pune intre subiect si predicat !!!:idea:

Al3xxx 08-10-07 17:28

:)))))))))))))))))))

FOARTE TARE FRATE !!!!

hai ca ati dat-o bine de tot ... mai baieti asta e treaba....

geani29 08-10-07 17:37

:shock: Ciuperci, auzi:rolleyes2 Mie mi se pare dimpotrivă, că vin la īntālniri doar cei care au ceva de spus. Mă īnşel oare?:rolleyes2

Bmw_Rulllzzz 08-10-07 17:58

voi chiar nu aveti despre ce vorbi si cautati intr-una motive de cearta

Spillner 08-10-07 18:28

Ar fi cel mai bine ca cei care-si schimba intr-un mod sau altul masina sa nu se trezeasca vedete peste noapte si sa nu mai caute carcota cu lumea pt ca nu-i frumos.Domnu Cristi,dumneavoastra nu numai ca nu stiti nimic despre masini dar nici nu aveti propria masina,asa ca v-am ruga sa ne lasati pe noi ciupercile sa crestem asa cum stim si de ce nu sa va alaturati noua,dar fara critici nefondate,daca puteti.Nu sunteti in masura sa criticati.Va asteptam pe la intalniri(mai des)...

Alex69 08-10-07 18:29

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 1139220)
voi chiar nu aveti despre ce vorbi si cautati intr-una motive de cearta

noi nu... altii da

cu stima, a dvs ciuperca;)

Cristy_mat 08-10-07 19:09

Quote:

Originally Posted by geani29 (Post 1139164)
:shock: Ciuperci, auzi:rolleyes2 Mie mi se pare dimpotrivă, că vin la īntālniri doar cei care au ceva de spus. Mă īnşel oare?:rolleyes2

da sigur te inseli, cei care vin la intalniri ce au de spus???zi-mi si mie ca sa stiu...ca numai olcitu tau e masina??asta aveti voi de spus???? acuma o sa spuneti ca vai de mi-am luat alta masina si gata am figuri, va spun ca nu e asta chiar de ma credeti sau nu, dar din gura ta YNA nu am auzit alta treaba

Alex69 08-10-07 19:39

Quote:

Originally Posted by Cristy_mat (Post 1139382)
da sigur te inseli, cei care vin la intalniri ce au de spus???zi-mi si mie ca sa stiu...ca numai olcitu tau e masina??asta aveti voi de spus???? acuma o sa spuneti ca vai de mi-am luat alta masina si gata am figuri, va spun ca nu e asta chiar de ma credeti sau nu, dar din gura ta YNA nu am auzit alta treaba

acu nu a spus nimeni ca ti-ai schimbat masina si ca ti-ai ridicatr nitzel nasul. Ziceam doar ca pe unii ii respecta lumea si in Trabant.

P.S. : Eh ... toate masinile sunt tari, oricat incearca proprietarii sa le ridice in slavi:idea:

Spillner 08-10-07 19:51

Ideea este ca nu conteaza masina ci conteaza respectul pt cei care vin si care incearca sa faca ceva pt aceasta comunitate.Pt asta trebuie sa fii prezent la intalniri...deci nu are importanta ce parere ai ci conteaza faptul ca ai o parere.Nu e frumos sa spui ca suntem ciuperci,urat din partea ta....Iar YNA este prezenta cam la fiecare intalnire...si nu degeaba.

cristi_407 08-10-07 20:11

Fara suparare acum..eu nu prea inteleg cu vine asta..ce club de tuning vreti sa faceti daca din ce stiu eu nu exista nici o masina tunata in intalnirile voastre?E cam devreme sa va ganditi la un CLUB in adevaratul sens al cuvantului..

geani29 08-10-07 20:43

Cristi, dacă nu ştii să faci diferenţa īntre glumă şi vorbit serios, treaba ta:!: Vis a vis de reclamaţia ta, atāt spun: eu mai şi glumesc, cāteodată:twisted:
Propune tu subiecte de discuţie mai bune, dacă cele de la īntālniri nu-ţi plac:!:
Sau du-te la alte īntālniri, din alte oraşe, unde tot despre maşini, femei şi iar maşini se vorbeşte:!:
Aşa că, nu īnţeleg, ce nu-ţi convine? Şi de ce pānă azi n-ai spus absolut nimic? S-a schimbat ceva?
Eu zic că discuţiile astea n-au rost pe forum. Cine are ceva de spus, s-o spună omului īn faţă, la īntālnire, nu pe net:!:

Nu ştiu cum să vă zic, dar pe mine discuţiile astea copilăreşti mă obosesc:rolleyes2 :???:

sageata 08-10-07 20:59

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 1139518)
Fara suparare acum..eu nu prea inteleg cu vine asta..ce club de tuning vreti sa faceti daca din ce stiu eu nu exista nici o masina tunata in intalnirile voastre?E cam devreme sa va ganditi la un CLUB in adevaratul sens al cuvantului..

de ce nu vii tu sa ne inveti cate ceva despre tuning, ca esti vechi, ai experienta. de criticat pe forum toti suntem buni. daca vii la intalniri, poate iti voi fi drag si-mi vei tuna masina moca. apropo, atatia cati am fost ne-am simtit bine, ca intr-o comunitate, de multe ori ne-am ajutat. am fost prezenti la diverse evenimente, chiar daca au fost tepe, am raspuns la invitatii. bacaul a inceput sa scoata un pic nasul mai sus. am mai tras de unul, de altul, au venit pana la urma si ei. si pe aceasta tema mai sunt multe de spus. lucruri pe care ni le spunem in fata nu pe forum. asa, ca intre noi, ciupercile.

pytyk' 08-10-07 21:45

no comment , probabil ca voi vedea piatra mai des decat bacaul

Bmw_Rulllzzz 08-10-07 22:31

cristi te rog posteaza aici o poza cu o masina din bacau tunata ca sa vad si eu cum arata una

All times are GMT +2. The time now is 07:47.

- Copyright 2026 4Tuning