![]() |
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
daca imi zici k ai gasit poza pe siteul lui iakoski nu pot sa te cred..pt k era si originalul acolo...oricum e prea trasa de par.....oky..ai luat un spoiler si gata...data viitoare ai grija...dar nu mai face si pe viteazul...;) |
k man nu mai fac p vitea
zul dar poza am gasito p google....shi nu aveam d un de sa stiu... |
oky gata....vad k ai inteles(sper)..destul off-topic....
back to work:lol: |
2 Attachment(s)
comentarii sa-si faca datoria si la mine :P
|
1 Attachment(s)
prea tare masina madskilz da ce cu peisaju ala sus de se vede dublu acolo...asa cva nu se permite la cineva de talia ta. :D
|
ra2 de data asta il iertam :mrgreen: pt ca ai iesit lucrarea exceptionala ;)
|
e misto masina
singurul lucru care nu imi place e defectul ala de la spoilerul fata (jos)nu stiu daca e de la tine sau era si pe original dar arata urat |
Quote:
|
Spoilerul e "ciupit/ros" jos in lateral (pe buza aia) ...cred ca ai luat o groapa ceva ...
E misto efectul de carbon...dar trebuie sa-l faci si cu spatii goale (nu se vede textura de carbon pe toata suprafata , unde sunt lumini puternice trebuia sa stergi textura.. ;)) Si trebuia sa retusezi umbra ...ca pare ca leviteaza ... ...In rest :shock::shock::shock::shock: Beleaa :twisted: keep it up !! PS: cu cat e artistul mai bun cu atat sunt comentariile mai exigente ! |
danke bajetii!:D
backgroudnul...era aiurea sa o las fara background...nu reuseam sa reconstriesc masinile prin geam..bla bla bla...am facut-o rpd masina..si am realizat la sfarzit k puteam sa 'ridic' solul...umbra...am ajustat-o un pic in functie de cum am pus spoilerul si coborat garda..in rest asa bate lumina...uita-te la original....iar carbonul...nu stii ce lene aveam sa il 'fade-uiesc' k sa fie mai real:lol: ..oricum are vre-o 2 saptii goale:-P :lol: .imi pare bine k mi s-au spus chestiile astea ps: in general toate spoilerele de drift sunt ciobite dupa primul tur:evil: :-P iar si din nou mi-era lene sa il 'repar'....a mer rapid masina..cel mai mult am stat la aripa spate.... ps2:thx again ps3:@dshock....artist...deja ma simt flatat:oops: :lol: te astept cu boNba!(bonbele) ps4-deja devine enervant- - nu a vazut nimeni k am 2 volane? :lol: :lol: iar mi-a fost leneeee |
:lol::lol::lol::lol::lol: care bomba ?? nu m-am apucat inca de 911 :oops:
|
1 Attachment(s)
mah ...nu radetzi de mine ca asta e prima masian a mea in vt
|
comentatiii fratilor si la mine :) ......
|
Astept ....nimik.......doar nu l-am facut perfect?
|
nu, perfect nu e e cam neclar apoi e un defect la imbinarea aripii fata,ai vopsit si manerul usii,jentile incaleca aripa,eleronul spate nu pare sa aiba continuare prin luneta si prin geamul usii
si cu oglinzile alea ce e ..........sunt transparente?:) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:54. |
- Copyright 2026 4Tuning