![]() |
Re: Dacia PTM
pana atunci mai e :D
|
ti-am admirat astazi masina la stop la vatra luminoasa :D
eram in fata gogoseriei. |
acolo pe dreapta :)) nu :D
iti place cum merg la consum :?::D |
Nu prea poţi scăpa de caschete oricum ai lua-o.
Dacă le dublezi pe astea de le ai, crezi că nu vor bate la ochi? Eu zic că este un plus pentru trecerea în 4, pentru că găseşti mai uşor jante de aliaj şi poate găseşti ceva dimensiuni ca în talon. Din câte ştiu eu, nu eşti sancţionat pentru numărul de prezoane, ci pentru dimensiuni necorespunzătoare. Multă baftă! p.s. Când te apuci să îi repari arcada aia la aripă, pe dreapta? |
:)) da da, ala in pantaloni scurti
foarte frumos condus! si chiar asa suna bine PTM-ul :D |
asa k sa imi dau si eu cu parerea ....... eu zic cel mai bn sa pastrezi 3 prezoane si eventual sa gasesti niste jenti din aliaj frumoase .... am vazut multe modele pe aici dintre care unele sunt destul de rare .... dar dak vrei ceva deosebit cu adevarat opteaza pentru faza cu dublatu k extrem de frumos dau si jentile alea pe masina
|
ideea e ca numai dispun de prea multi bani si cu trecerea in 4 prezoane + jante+gume ajung pe la 1000 ron:shock:
asa cu dublele le pun pe spate cu un 205 iar pe fata le las palea de 5,5j si ca sa nu am probleme cu talonu sau altele o sa tin 2 roti in porbagaj :D si cu asta nu cred ca mai au ce sami faca ca si cu semnalele:-) adi mie nu imi e de politie cat imi e de rar care sunt cam pestetot:evil: |
5 Attachment(s)
aseara pana sa plec la Carol nu aveam ce face asa ca m-am gandit sa spal motoru:lol:
|
9 Attachment(s)
cateva poze de vineri si un clip cu toba de carbon:shock:
|
5 Attachment(s)
cateva poze...E85
|
nu pui folii pe ea ?
|
ba da, o sa pun si folie, dar deocamdata am niste probleme tehnice care trebuiesc rezolvate urgent:???:
trebuie din nou sa verific planetarele pt. ca ieri la 140 deja vibra urat volanu si o roata trebuie sa fac alt traseu electric la partea de franare ( sa ars + ) trebuie sa fac alternatoru si electromotoru trebuie sa imi cumpar alte tendoane pe spate trebuie sa verific de unde vine un zornait pe traseu de evacuare si cam atat restu e cancan:-) |
caterinca :D
ultima poza e facuta la rondul de pe maior coravu? |
Quote:
|
pai daca mai treceti serile pe acolo, lasati-mi si mie un pm si poate trec si eu pe acolo, mai ales ca stau aproape :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:13. |
- Copyright 2026 4Tuning