Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Oltcit Club 12TRS - DJ 03 TZH -The Beast Is Back! (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/97625-oltcit-club-12trs-dj-03-tzh-the-beast-is-back.html)

gbry_el_05-RSG 18-05-09 08:07

re: Oltcit Club 12TRS - DJ 03 TZH -The Beast Is Back!

si io vreau cand deschid busonu de la benzina sa nu mai am unde baga...sa fie mereu plin...sa nu se observe ca nu am nevoie de benzina...:lol:. on topic poti pune gura de umplere in interiorul masinii. undeva in portbagaj. in podeaua masinii de exemplu. daca ai face rost de butelie de gpl de se pune in locul rotii de rezerva ar fi extraordinar. ai putea sa o montezi in locul rezervorului. ai rezolva problema cu spatiul si plus nu si-ar da seama oricine ca ai gpl..;)

Andutu TZH 18-05-09 08:22

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 2328313)
si io vreau cand deschid busonu de la benzina sa nu mai am unde baga...sa fie mereu plin...sa nu se observe ca nu am nevoie de benzina...:lol:. on topic poti pune gura de umplere in interiorul masinii. undeva in portbagaj. in podeaua masinii de exemplu. daca ai face rost de butelie de gpl de se pune in locul rotii de rezerva ar fi extraordinar. ai putea sa o montezi in locul rezervorului. ai rezolva problema cu spatiul si plus nu si-ar da seama oricine ca ai gpl..;)

Am luat deja butelia cu tot cu instalatie asa ca nu ma mai complic,gura de umplere o sa fie in interiorul masini,dar in fata la motor vreau cumva sa pitul instalatia sa nu isi dea seama oricine ca e pe gaz.Nu stiu un lucru,politia rutiera are voie sa imi deschida capota?Stiu ca raru are:???:

Victor_Is 18-05-09 08:36

o butelie gpl in forma de roata care intra in locul rotii de rezerva am eu..
uita-te in semnatura mea la alfa romeo si citeste topicul ;)

gbry_el_05-RSG 18-05-09 08:39

politia nu are voie sa iti deschida nici capota nici portbagajul numai cu mandat de perchizitie.

Danutz Bratosin 18-05-09 13:16

Quote:

Originally Posted by Victor_Is (Post 2328401)
o butelie gpl in forma de roata care intra in locul rotii de rezerva am eu..
uita-te in semnatura mea la alfa romeo si citeste topicul ;)

in cazul lui nu cred ca ar vrea sa mearga cu butelia de gaz pe la motor;)

Victor_Is 18-05-09 13:30

no way...nici nu ma gandeam la asa ceva :)))
undeva prin portbagaj sau...undeva in spate...
dar in nici-un caz la motor

Danutz Bratosin 18-05-09 13:37

Quote:

Originally Posted by Victor_Is (Post 2329398)
no way...nici nu ma gandeam la asa ceva :)))
undeva prin portbagaj sau...undeva in spate...
dar in nici-un caz la motor

la oltcit daca nu stiai roata de rezerva se tine la motor:-P
anyway...cred ca in portbagaj o sa o puna si el...e cel mai bun loc;)

Victor_Is 18-05-09 13:48

stiam ca roata de rezerva la oltcit se tine in fata pe partea dreapta (cum te uiti la masinadin fata) dar nici pe departe gandul ca eu i-as fi sugerat sa o puna acolo...
am spus ca am un astfel de rezervor in forma de roata de rezerva pentru ca e mic, si nu ocupa mult loc, nu e ca clasica butelie..lunga ..care ocupa o lungime de portbagaj

DJ-01-CEW 18-05-09 14:13

[QUOTE=gbry_el_05-RSG;2328313] daca ai face rost de butelie de gpl de se pune in locul rotii de rezerva ar fi extraordinar.QUOTE]

da da ----- ar fi o bomba extraordinara....PAREREA MEA:lol:

gbry_el_05-RSG 18-05-09 14:17

adica vrei sa spui ca rezervorul de tabla e mai rezistent ca o butelie de gpl? mestere butelia are supapa de refulare....deci e mai sigura ca rezervorul. rezervorul s-a spart si a curs toata benzina. pe cand butelia ramane plina. mai gandeste-te...

Victor_Is 18-05-09 15:37

butelia de gpl pentru cine nu stie este mai sigura decat orice rezervor de masina de strada vreti voi
https://www.youtube.com/watch?v=7fVN-AEqz6c

DJ-01-CEW 18-05-09 18:42

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 2329571)
adica vrei sa spui ca rezervorul de tabla e mai rezistent ca o butelie de gpl? mestere butelia are supapa de refulare....deci e mai sigura ca rezervorul. rezervorul s-a spart si a curs toata benzina. pe cand butelia ramane plina. mai gandeste-te...

eu ma refeream la butelia de gaz in forma de roata de rezerva pusa la motor....eu asta am inteles...poate am inteles eu gresit

gbry_el_05-RSG 19-05-09 08:04

toate buteliile de gpl sunt mai rezistente. chiar si aia in forma de roata..

eMH 19-05-09 13:01

Da,dar pusa langa motor,s-ar putea sa nu mai fie la fel de sigura...

gbry_el_05-RSG 19-05-09 14:39

de la rezistenta la siguranta e cale lunga. am specificat clar sa fie montata in locul rezervorului. forma care o are permite mintajul in locul rezervorului. e singura butelie care intra acolo...

All times are GMT +2. The time now is 10:16.

- Copyright 2026 4Tuning