![]() |
Re: AG 70 RNO - Dacia 1300 in stil DRT
3 Attachment(s)
Felicitari pentru noua cupa adaugata la palmares Domnu' Morcov...la mai multe:D si cateva poze cu batrana
|
4 Attachment(s)
ha,ai scaune ca ale mele de pe dacie si de pe oltcit :D de suzuki baleno gs.Ce noanta de culoare e masina ta?si de la ce firma e?sau ce cod are?ca vreau sa fac si eu oltcitul culoarea asta 8)
|
Felicitari pt. cupa cucule!:D
|
e super misto masina ta ma bucur ptr tine oricum ce ai dus tu acolo ,e arta pe rotiii felicitariiii ptr masina e superba bafta si sanatate echipei DRT ..
|
2 Attachment(s)
Felicitari pt. masina si pt. cupa :!:
|
felicitari pentru cupa ! oriunde merge masina asta nu pleaca inapoi fara o cupa
|
Esti idolul meu !
|
Quote:
|
se vinde motorul dupa batrana........
pachet : =motorul actual (1.8 16v F7P) care este pe dacie fara admisie si carburatoare =motorul de rezerva care trebuie reconditionat(segmenti, cuzineti, garnituri ,etc) complet cu injectie =piese de rezerva pt un motor de 2.0 16v =cutie cu suporti si timonerie+ carcasa,priza pt motorul de 1.8 =2 ambreiaje complete (unul dintre ele este nou nout in cutie SACHS) =suporti +tampoane de motor pt 1.8 PS refacerea motorului care e pe dacie a costat lejer 2500 ron... |
Nu pot sa CRED
Iar dispate o bestie..:( dc morcove?:(( Imi pare rau... sincer....te-a lovit criza sau bagi altceva pe ea? :rolleyes2:sad: |
Quote:
|
Asta este... O sa facem o intalnire de priveghi... pentru boceala de cuviinta. Uite ca in perioada de criza mai mor si masinile de foame, nu numai oamenii....
|
daca vand un motor dupa o masina nu inseamna ca ma lovit criza sau ca nu am bani..... il vand si in locul lui vine ceva mai performant...
|
Asteptam sa vedem ce va urma :D THE NEXT LEVEL;)
|
Intr-adevar exceptionala masina. Feicitari si bafta la proiecte pe viitor !;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:51. |
- Copyright 2026 4Tuning