![]() |
Re: Discutii off-topic
Quote:
Filmu trebuie comprimat pentru ca tine 9:30 si are 2Gb dimensiune.....deci nu prea merge uploadat aici .... Presupun ca imediat ce va vi redus in dimensiune va fi pus aici sau dat la fiecare in parte .... |
si io il vreau....horatiu poate nu il primesc si io
|
toti il vrem :))
|
da mey aveti rabdare ca o sal avem toti
Quote:
|
Mi a fost rusine 5 min e cazul sa imi fie mai mult?
Si apropo de masina am rugamintea sa ma contactati in cazul in care aveti un scaner pt a putea sa postez talonul pe forum asta ca sa nu mai existe dubii asupra cailor mei. multumesc |
am eu scaner dar merge sa-i faci si o poza.
|
Quote:
|
Nici macar nu poate sa ii faca chip ! ! !
|
la ce ii mai trebuie chip? la cei 1600 kw ii trebuie parashuta sa opreasca :))
|
scuze pt intarziere dar acum am avut timp sa intru si sa citesc ce ati scris.in legatura cu boschet eu ma asteptam sa iasa din club pt ca am mai avut niste discutii cu el si stie despre ce vb dar speram sa nu se intample la eveniment dar uite ca sa intamplat.....se pare ca orgoliu tau a fost mai mare...asta e nu poti sa obligi pe nimeni pana la urma.ce pot sa pun multa bafta cu masina si oricum prieteni ramanem
|
boschet imi pare rau dar sa stii ca eu tot te iubesc :D sper sa revii
|
Quote:
|
Quote:
|
discutia noastra anterioara jur ca nu are nici o legatura cu iesirea mea din club.Si da orgoliul meu este foarte mare din cauza asta cate-o data am gastigat alta data am pierdut.Sa zicem ca acum am pierdut"nu face nimic" data viitoare am sa castig.
Si bineinteles ca ramanem prieteni am mai zis. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:01. |
- Copyright 2026 4Tuning