![]() |
Re: Club ESPERO
Quote:
|
Quote:
chiar nu imi poate da si mie cineva un pic de ajutor ? :-s |
Quote:
|
Quote:
Este vorba de vāscozitate, nicidecum de vreo contentraţie... johnsonxxl găseşti urme de ulei pe undeva la motor ? Dimineaţa ai ulei sub ea ? |
nu e nici o urma de ulei...e curat peste tot...si sub baie....
|
Quote:
|
leam cumparat pe toate de la un baiat...
|
...vreau si eu sa imi iau un subwoofer...da am o intrebare..ca sa nu imi consume prea mult curent imi trebuie un condensator sau ceva de genu?
|
Quote:
Daca bagi numai un amplificator si un subwoofer nu ai nevoie de condesator, depinde de puterea lor...... ;) |
Eu zic ca depinde in primul rand de baterie. Eu aveam bateria praf , aia veche, si mi se consuma imediat daca dadeam drumul la muzica tare maxim 5 min. :D
Acum am baterie noua si stau linistit cu muzica tare cel putin juma de ora si nu are nimic. Totusi ar fi foarte bun un condensator , insa daca mai ai adaugati si alti consumatori... |
stie cineva ce pret au semnalele laterale de la golf 4 ? ca am citit pe forum p-aici ca se potrivesc la espero .sau macar un site cu piese de golf daca se poate:) multumesc
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut, mi-am cumparat eu 2 buc. la pretul de 45.00 ron pe DEPO.
Se potrivesc dar cu modificari, ai de ales de la mai multe masini daca nu iti plac astea, ca faci aceeasi munca...dar o sa trebuiasca sa schimbi si preinstalarea lor adica bec+soclu+fir ! |
eu gasisem pe comanda la un magazin cu 20 lei bucata...
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:53. |
- Copyright 2026 4Tuning