Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Masini - Made In Constantza (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/897-masini-made-constantza.html)

AdiNX 09-01-06 22:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-81-ERY\"
Cand o sa se mute X_zibit in Coiciu.

in coiciu nu prea cred... poate prin mamaia sa-si faca vreo vila :D
eu de fapt ma gandeam ca o firma din domeniu' tuningului auto sa faca un concurs, o tragere la sorti si sa modifice masina castigatorului k romanu' nu prea are bani k sa faca masinile moca la oameni (asta se stie de mult), deci macar cate o masina pe an...

I have very strange ideas at night :twisted:

lolek 11-01-06 17:06

am vazut un logan verde inchis ... nu stu sg oricum e inchis la culoare jentzi si se aude super marfa rauu

SMocKey21 11-01-06 17:30

lolek cumva unul cu bari modificate si fara numar pe fata?Am vazut si eu un golan la mine in fata liceului si arata frumos....dar se auze si mai frumos.bft

CT-03-ART 11-01-06 17:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SMocKey21\"
lolek cumva unul cu bari modificate si fara numar pe fata?Am vazut si eu un golan la mine in fata liceului si arata frumos....dar se auze si mai frumos.bft

pe asta il shtiu shi eu...

lolek 12-01-06 19:55

da SMocKey ala ... marfa rau sunetu sincer mie unu mi`a placut mult si am vazut ca il si cam arde

AdiNX 12-01-06 20:36

Stie careva ce s-a intamplat cu WRCul lui Andrei? l-am vazut azi parcat ca de obicei cu botu in tufisuri si am observat k are bara spate plesnita (chiar sparta) in stanga.

daca nu stiati si-a luat si niste jante noi belea :wink:

SMocKey21 12-01-06 21:08

nu am vazut daca o arde k era aglomerata soseaua dar m-am uitat la aspect si mi-a placut foarte mult......Felicitari celui care a facuto!

ERY 13-01-06 09:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"AdiNX\"
Stie careva ce s-a intamplat cu WRCul lui Andrei? l-am vazut azi parcat ca de obicei cu botu in tufisuri si am observat k are bara spate plesnita (chiar sparta) in stanga.

daca nu stiati si-a luat si niste jante noi belea :wink:

Bara spate nu e plesnita....a atins-o putin intr-o bordura...nimic serios. Jantele.....belea :wink:

AdiNX 13-01-06 09:45

Re:

Quote:

Bara spate nu e plesnita....a atins-o putin intr-o bordura...nimic serios. Jantele.....belea :wink:

Mie mi se pare nasol... m-am gandit yo k a lovit-o intr-o bordura, da' tot arata naspa... trebuie sa o repare k ii strica imaginea. putin chit, o vopsea si gata k banuiesc k nu o sa faca alta bara, nu?

ct77pia 14-01-06 15:07

dece i-ti dai cu parerea cind nu stii nimic?

Insanity 20-01-06 20:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"AdiNX\"
Quote:

Cand o sa se mute X_zibit in Coiciu.

in coiciu nu prea cred... poate prin mamaia sa-si faca vreo vila :D
eu de fapt ma gandeam ca o firma din domeniu' tuningului auto sa faca un concurs, o tragere la sorti si sa modifice masina castigatorului k romanu' nu prea are bani k sa faca masinile moca la oameni (asta se stie de mult), deci macar cate o masina pe an...

I have very strange ideas at night :twisted:

Clar la mocangeala, ca vb aia firmele de tuning merg pe baza de moka ca vb aia romanu e sarac... si daca e sarac de ce sa nu-i faca cineva masina moka?
Apropos am si eu o dacie si daca e vreo firma de tuning care...
sa pot s-o vand si eu cu 52 de milioane nu cu 50...

AUTOonline 26-01-06 18:27

Salut baieti

sandrin 18-02-06 17:13

am vazut si eu loganul despre care vb.. dar nu chiar asa bine ..oricum m-am intors si se auzea misto evacuarea..
Acum cateva zile am vazut RTC-ul schimbat .. are cineva poze cu el..

mike20 18-02-06 17:54

3 Attachment(s)
:arrow:

metal_militia 18-02-06 19:31

wow wow...e in parc la gmd???tare gmdu d a adus asa masini la vanzare...si 2 dintre masinile \"mele\" au stat acolo...misto masina chiar daca sunt cam urate farurile :roll:

All times are GMT +2. The time now is 15:11.

- Copyright 2026 4Tuning