![]() |
Re:
Quote:
eu de fapt ma gandeam ca o firma din domeniu' tuningului auto sa faca un concurs, o tragere la sorti si sa modifice masina castigatorului k romanu' nu prea are bani k sa faca masinile moca la oameni (asta se stie de mult), deci macar cate o masina pe an... I have very strange ideas at night :twisted: |
am vazut un logan verde inchis ... nu stu sg oricum e inchis la culoare jentzi si se aude super marfa rauu
|
lolek cumva unul cu bari modificate si fara numar pe fata?Am vazut si eu un golan la mine in fata liceului si arata frumos....dar se auze si mai frumos.bft
|
Re:
Quote:
|
da SMocKey ala ... marfa rau sunetu sincer mie unu mi`a placut mult si am vazut ca il si cam arde
|
Stie careva ce s-a intamplat cu WRCul lui Andrei? l-am vazut azi parcat ca de obicei cu botu in tufisuri si am observat k are bara spate plesnita (chiar sparta) in stanga.
daca nu stiati si-a luat si niste jante noi belea :wink: |
nu am vazut daca o arde k era aglomerata soseaua dar m-am uitat la aspect si mi-a placut foarte mult......Felicitari celui care a facuto!
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
dece i-ti dai cu parerea cind nu stii nimic?
|
Re:
Quote:
Apropos am si eu o dacie si daca e vreo firma de tuning care... sa pot s-o vand si eu cu 52 de milioane nu cu 50... |
Salut baieti
|
am vazut si eu loganul despre care vb.. dar nu chiar asa bine ..oricum m-am intors si se auzea misto evacuarea..
Acum cateva zile am vazut RTC-ul schimbat .. are cineva poze cu el.. |
3 Attachment(s)
:arrow:
|
wow wow...e in parc la gmd???tare gmdu d a adus asa masini la vanzare...si 2 dintre masinile \"mele\" au stat acolo...misto masina chiar daca sunt cam urate farurile :roll:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:11. |
- Copyright 2026 4Tuning