![]() |
Re: Discutii intre membrii grupului Tigra Club
Quote:
1.In primul rand buna si bine ai venit in randurile noastre. 2. Ventilatorul iti merge? da ceva pe poz 1 si 2? 3. E posibil sa ai infundat ceva 4. Trebuie sa demontezi consola cu butoane sa nu fie vreun cablu scos pe acolo(cazut) si sa nu iti decupleze de ex de la pozitia geam spre picioare . 5. AI verificat inainte sa spui ca trebuie sa dea caldura daca de ex apa ca temperatura(antigelul) a crescut? Ca nu o sa iti dea imediat caldura , trebuie sa se incalzeasca putin. Explica mult mai exact ce intelegi tu prin : nu da caldura . Eu zic ca nu esti tu obisnuit cu ea , daca o lasi destul (pe loc nu in mers ca in mers se raceste de la aer si nu mai creste temp) o sa se incalzeasca motorul calumea si o sa iti dea tot ce se poate caldura. |
Club Tigra ( portul tomis )30.12.2008
https://www.youtube.com/watch?v=rLXvh7Jybjc |
Quote:
|
Nu are cum sa dea atata? Eu numai in tricou conduc... daca o dai la maxim cred ca iti topeste plasticele alea :)). Poate sa fie aeroterma busita... nu stiu ce sa zic.
|
Alta problema :P..........am desfacut bordul si am scos becurile......e un bec ciudat si nu gasesc la nici un magazin.....cum se numeste sau unde sa caut bec de asta?
|
Ai nevoie de bec de bord(12V , 1,2 W , W2x4.6d) . Gasesti pe la magazinele cu piese auto, Selgros, Carrefour etc,etc .
De schimbat e simplu, se scoate becul din soclul de plastic si se inlocuieste . Succes ! |
uzzi_05 Bun Venit pe 4tuning
Daca vrei nu iti prezinti si tu masina pe un tread al tau... Am vazut (auzit prima data) ca esti din SM poate ne stim |
Quote:
|
Aici poti vedea masina lui Edy (@Dracushor): https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/83060-masina-mea-opel-tigra.html
iar aici ii gasesti pe cei din Club Tigra: https://forum.4tuning.ro/group.php?groupid=24 |
Uzii_05 bine ai venit printre noi. Asteptam un thread si cu poze ;) Poate te combini cu ady ceva la o mini intalnire ;) . Sa ne mai arate si el niste poze cu a lui :)
|
Quote:
Da e posibil o mini intalnire :P |
Rectific edy. Am vrut sa scriu edy,dar nu stiu la ce m-am gandit cand am scris ady,poate ca il scriu mai mult,obisnuinta. Fii linistit,stiam ca te cheama edi ;) Asadar uzi,inca asteptam;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Maine am sa ma apuc cu un baiat sa dam consola centrala de la bord si toate ledurile si beculetzele am sa le schimb cu leduri Albastre si cateva Rosii !
Vreau o combinatie de Rosu + albastru ! am sa fac poze .. cu etapele de lucru ! Sper sa nu am surprize si sa poata monta ledurile fara probleme ! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:23. |
- Copyright 2026 4Tuning