![]() |
Re: ProTuning Baia Mare
1 Attachment(s)
Salut...m-ar interesa si pe mine 2 aripi fata pentru un Talbot Solara...nu e urgent...undeva pe la vara...sper sa nu rugineasca de tot si sa se mai poata face matrita :-P ...sau daca nu poti/vrei tu sa imi spui unde as putea sa le fac
Daca ai putea sa imi dai si un pret aproximativ Mersi Uite masina Attachment 1932181 Daca ne intelegem la pret poate si bara fata refacuta sau reparata ca numai eu stiu de cate ori am carpito :D (este din fibra de sticla) |
Va salut !
Am dat mail pe adresele de yahoo...v-am adaugat in lista...nu prea mai stiu cum sa iau legatura cu dvs. in vederea unei colaborari....e vorba de achizitionarea unui Samurai si transformarea lui...in cum arata cel verde brotacel...intr-o reclama a dvs....in mailuri am explicat mai bine ce doresc... Poate reusim sa stabilim o legatura pt o viitoare colaborare...O zi buna ! Radu |
Quote:
|
Am vazut poze la avatar cu TT-ul vopsit. Nu ne incanti si pe noi cu pozele respective, la dimensiunile normale? :)
|
Chiar,e gata TT-ul? Is foarte curios de ce a iesit din mana ta.:D
|
poze cat de curand ,oricum dupa ce masina va fii expusa in expozitie.
|
3 Attachment(s)
salut! kit pentru Opel Astra G cabrio nu ai? sau ai putea sa faci unul? si cam la ce pret mar duce, asta daca poti sa faci un pret!...multumesc
|
1 Attachment(s)
Salut, Aveti cumva bad boy de logan, acela care vine prins pe bara, cum vine la golf 4, care nu se integreaza in capota. Atasez si o poza sa iti dai seama la care ma refer.
|
Quote:
|
Multumesc frumos, o sa va caut si eu sa cumpar una, un id de mess aveti?
|
Quote:
|
am luat poza dp LC, sper sa nu te superi.
|
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Quote:
pt opel astra g am facut opelul din oradea cameleon , la care bara fata nu este tocmai pe gustul meu , a fost facuta pe gusturile clientului.in rest praguri si bara spate sunt de nota 10.tot kitul ar fii undeva la 2300 ron + eleronul (optional) 450 ron |
| All times are GMT +2. The time now is 22:20. |
- Copyright 2026 4Tuning