![]() |
Re: Prezentati-va "bolizii" !
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
In al doilea rand (si nu cel din urma) eu unu ma bucur sa vad o fata cu microbul in sange pe aici printr-e noi! |
bun venit pe forum Exosphere, frumoasa masina.
|
chiar e ok masina, dar nu stiu, poate noi mergem cu ochii inchisi pe strada si nu am vazut-o :))..
|
apropo..glumeam sa nu se inteleaga altceva..
|
am vazut-o eu prin oras ieri sau alaltaieri pe la tribunal :) frumoase ambele ( masina / soferita )
|
:))))) tare asta , frumoase ambele ( masina / soferita )
|
Intr-adevar, felicitari, mai ales ca esti fata. Sper ca microbul sa prinda mai mult si la partea feminina. Sa nu te sfiesti sa treci pe la intalniri.
|
am cam speriat-o la cati am sarit pe ea ;))
|
2 Attachment(s)
Golf III 1.4 :D
modificari: motor 2.0 8v GTI 115cp+ vopsea albastru-violet + negru mat (multumiri TOTAL REPAUTO) evacuare custom by Pilot Power Tuning + toba finala supersprint admisie aer custom by Pilot Power Tuning + filtru MONZA volanta custom suspensie sport FIXE GT CUPLINE( 60mm fata/40mm spate) - amortizoare Billstein 30% mai dure decat stoc - arcuri H&R 30% mai dure ca stoc faruri Sonar tip VW Golf IV( fundal negru+angel eyes+lupa) triple smoke jante SPEEDLINE (for VW Golf VR6) + cauciucuri Toyo T1 R folie Llumar DVD player Sony+boxe/statie Blaupunkt+tun bas Kenwood alte modificari si poze in viitorul apropiat :-) |
frumoasa masina . te-am vazut cand te intorceai de la tulcea :)
|
4 Attachment(s)
am revenit cu poze noi...merci pt aprecieri nutzuXXL
|
grav .. blana masina . bv ma
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:11. |