![]() |
PROMOTII pe 4TuningRO
(https://forum.4tuning.ro/235-promotii-4tuningro.html)
Re: KIT-uri distributie la PRET SPECIAL
Quote:
Nu pot face estimari , sunt prezent aici pe forum pentru a va ajuta , in cazul de fata nu va pot realiza oferta deoarece nu a-ti specificat seria caroserie |
Quote:
serie caroserie W0L0TGF4825049043 |
vreau si eu un pret la kitul complet si pompa de apa pt vsszzz6lz3r144040 seat ibiza 1.9 pd.stima
|
Quote:
|
Astept si eu un raspuns va rog !
|
2 Attachment(s)
Quote:
In momentul actual va pot oferta doar curea distributie 68 ron contitech pret cu tva si dscount,nu ma ajuta nici seria caroserie din ce cauza pentru ca rolele distributie difera dupa seria motorului sunt 2 seturi care contin cate 3 role distributie ,iar la aceste seturi role vin ; Pāna la nr.mot.: 02HL5117 Pāna la nr.mot.: 20041690 si de la de la nr.mot.: 02HL5118 de la nr.mot.: 20041691 Seria motorulu ise poate vedea in cartea tehnica a masini In fiecare din cele 2 seturi difera o singura rola va atasaz poze la ambele |
Quote:
|
Detin un VW golf 4, 1,4 16v, 55 kw, cod motor AHW, an 2001, si as dori sa stiu pretul Kit distributie+pompa apa
|
Quote:
|
pentru astra h 2005 1,9 cdti dth 16v 110 kw (150 cp) ma intereseaza curea Gates,role Ina,pompa de apa Hepu
|
Quote:
|
Quote:
WVWZZZ1JZ2DD100103 |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
As dori si eu un pret pt o distributie completa+pompa apa..la un Passat 1.9 TDI....81 kw(110hp)..cod motor AFN...serie:WVWZZZ3BZVE038597....multumesc anticipat
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:16. |
- Copyright 2026 4Tuning