![]() |
Re: 2FAST Customs Bucureşti
1 Attachment(s)
salut. O prelungire ca cea din poza pe o bara de crx del sol se poate ? un pret aproximativ sid aca se poate face intr-o singura zi...
|
sal se poate face dar nu intr-o zi
|
5 Attachment(s)
toyota celica
bara fata si aripi modificate plus praguri plus reparat bara spate vopsitorie bara aripi praguri si montat plasa |
2 Attachment(s)
Salutare , am un VW Polo 6N2
As dorii un pret informativ momentan(fara vopsire) pentru : - prelungire capota / badboy - scos bandouri bara fata/spate , usi si acoperite spatiile ramase. - portbagaj clean(+sistemul de deschidere) + un mic "badboy" peste stopuri ( sa aduca un pic a stopuri de Golf Mk II,daca ma intelegi) ! Iti atasez si niste imagini sa iti faci o idee ! Multumesc anticipat |
ai pm
|
un bad boy la o dacia 1310 model zambet la capota ??? se poate si cat costa??
|
un body kit complet pt un e60?
|
Quote:
LIIIIIIKKEEEEEEEE! :D |
5 Attachment(s)
As vrea si eu pt celica mea un body kit,dar nu JDM style ca mi se par mult prea umflate reperele,ca idee iti dau cateva poze. astept un pm cu un pret si durata.
s-ar mai adauga si modelul de prize de capota ca cele din poza de mai jos. |
3 Attachment(s)
salut cat ma costa sa imi integrezi si mie suporti in consola!
|
Quote:
|
14 Attachment(s)
bad boy look, hayon clean, bara fata /spate integral din fibra , praguri plus vopsitorie albastru/negru(plafon si eleron) si polish profesional
vopsit jante negru o sa pun poze cu ea spalata si cu jantele negre |
super tare a iesit matizul:X
|
Quote:
s-a muncit cam o luna si ceva la el 3 sapt mi-a luat sa fac barile mai ales ca sunt facute pe barile originale apoi matritate si apoi barile finale deci 6 bari pt 2 piese |
Salut as dori si eu un pret pentru asa ceva :
Bara fata : https://img534.imageshack.us/img534/4...e302826729.jpg Bara spate : https://img541.imageshack.us/img541/5...e30tuning6.jpg BMW E30 din 85' |
| All times are GMT +2. The time now is 09:45. |
- Copyright 2026 4Tuning