![]() |
Re: E36 - Coupe :x
1 Attachment(s)
arata superb si foarte ingrijita ...daca ar mai avea si interior de M ar arata criminal ! :shock:
|
Quote:
|
hai k o stim cu totii, in arad nu este masina mai putzulita ca a ta...ai facut o treaba cu foarte mult bun gust...intorci capete pe strada...sincere felicitari :lol:
|
raul pisicu ca pisicu da ursu ce mai face? tot asa fum scoate?:twisted::twisted:
|
pisica neagra cu pachet jante si suspensie ...rupe tot bravo .
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Bai omule deci m-ai rupt :( Imi vine sa fac imprumut in banca sa-mi iau pisica... arata mai mult decat criminal, sincer sa fiu nu gasesc cuvintele potrivite... nu stiu, orice-as spune nu e de ajuns.... pana mea, sa n-o dai, ca nu merita, arata mai bine decat orice plastic din 2010 (unele nici masini nu le pot zice...). Bafta in continuare cu masina, sa ai grija de ea... :???:
|
Raule..... felicitarile mele pentru ce ai reusit sa faci din masina, ii bestiala ii cu adevarat frumoasa, tot ce e pe ea este cu foarte mult bun gust si sper sa nu te opresti aici. felicitari inca o data si imi pare rau ca nu am reusit sa iti scriu mai repede.... sper sa ajung sa fac si eu macar pe un sfert pe cat ai facut u.
|
Quote:
scoate un credit si i-ati un pisoi :D:D:D...defapt la ce preturi au ajuns e36 la noi in tara nici nu iti trebuie credit.......toate cele bune;) |
Quote:
|
Quote:
DE CE ????????????????NU ARE TRACTIUNE SPATE????????????? |
Quote:
Nu exista asa ceva pentru mine sa ma dau batut......... sa speram ca va fii cum zici u....ne auzim pe afara |
Quote:
hai sa-ti vad si negresa in actiune :D:D:D |
| All times are GMT +2. The time now is 09:16. |
- Copyright 2026 4Tuning