Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Coupe :x (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/81039-e36-coupe.html)

M.y.k.e 05-09-10 08:54

Re: E36 - Coupe :x

1 Attachment(s)
arata superb si foarte ingrijita ...daca ar mai avea si interior de M ar arata criminal ! :shock:

ar_66_rau 05-09-10 16:14

Quote:

Originally Posted by M.y.k.e (Post 3635192)
arata superb si foarte ingrijita ...daca ar mai avea si interior de M ar arata criminal ! :shock:

o sa urmeze si interiorul..stai linistit...:)....doar ca nu prea gasesc in stare ft buna...si pe langa mai am si pretentii...as vrea si electric...:P....si NEGRU bineinteles:lol:

last_don 13-09-10 22:58

hai k o stim cu totii, in arad nu este masina mai putzulita ca a ta...ai facut o treaba cu foarte mult bun gust...intorci capete pe strada...sincere felicitari :lol:

ovidiu89 14-09-10 01:00

raul pisicu ca pisicu da ursu ce mai face? tot asa fum scoate?:twisted::twisted:

JohnyXxx 14-09-10 01:45

pisica neagra cu pachet jante si suspensie ...rupe tot bravo .

ar_66_rau 14-09-10 13:06

Quote:

Originally Posted by last_don (Post 3656352)
hai k o stim cu totii, in arad nu este masina mai putzulita ca a ta...ai facut o treaba cu foarte mult bun gust...intorci capete pe strada...sincere felicitari :lol:

pfuuu...ms ms....acum nici chiar asa dar e ok:)...toate cele bune

ar_66_rau 14-09-10 13:07

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 3656533)
raul pisicu ca pisicu da ursu ce mai face? tot asa fum scoate?:twisted::twisted:

ursu s-a dat.....:)..dar tot asa fum scotea :lol:

ar_66_rau 14-09-10 13:08

Quote:

Originally Posted by JohnyXxx (Post 3656565)
pisica neagra cu pachet jante si suspensie ...rupe tot bravo .

ms ms johny,,,,despre pisica ta nu mai are rost sa zic ceva :)....bafta

B-99-SAA 14-09-10 13:40

Bai omule deci m-ai rupt :( Imi vine sa fac imprumut in banca sa-mi iau pisica... arata mai mult decat criminal, sincer sa fiu nu gasesc cuvintele potrivite... nu stiu, orice-as spune nu e de ajuns.... pana mea, sa n-o dai, ca nu merita, arata mai bine decat orice plastic din 2010 (unele nici masini nu le pot zice...). Bafta in continuare cu masina, sa ai grija de ea... :???:

AR 99 BIS 14-09-10 13:50

Raule..... felicitarile mele pentru ce ai reusit sa faci din masina, ii bestiala ii cu adevarat frumoasa, tot ce e pe ea este cu foarte mult bun gust si sper sa nu te opresti aici. felicitari inca o data si imi pare rau ca nu am reusit sa iti scriu mai repede.... sper sa ajung sa fac si eu macar pe un sfert pe cat ai facut u.

ar_66_rau 14-09-10 13:53

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3657413)
Bai omule deci m-ai rupt :( Imi vine sa fac imprumut in banca sa-mi iau pisica... arata mai mult decat criminal, sincer sa fiu nu gasesc cuvintele potrivite... nu stiu, orice-as spune nu e de ajuns.... pana mea, sa n-o dai, ca nu merita, arata mai bine decat orice plastic din 2010 (unele nici masini nu le pot zice...). Bafta in continuare cu masina, sa ai grija de ea... :???:

multumesc pt cuvintele tale...dar tu ce mai astepti atunci....
scoate un credit si i-ati un pisoi :D:D:D...defapt la ce preturi au ajuns e36 la noi in tara nici nu iti trebuie credit.......toate cele bune;)

ar_66_rau 14-09-10 13:56

Quote:

Originally Posted by AR 99 BIS (Post 3657435)
Raule..... felicitarile mele pentru ce ai reusit sa faci din masina, ii bestiala ii cu adevarat frumoasa, tot ce e pe ea este cu foarte mult bun gust si sper sa nu te opresti aici. felicitari inca o data si imi pare rau ca nu am reusit sa iti scriu mai repede.... sper sa ajung sa fac si eu macar pe un sfert pe cat ai facut u.

ms fratelo....stai linistit ca o fii si a ta senzatie.....numai sa nu te dai batut..;)....facem noi sa fie bine:lol::lol: cius.....vii afara???:)):)):)):)):))

Marian_nebunu 14-09-10 13:59

Quote:

Originally Posted by ar_66_rau (Post 3657444)
ms fratelo....stai linistit ca o fii si a ta senzatie.....numai sa nu te dai batut..;)....facem noi sa fie bine:lol::lol: cius.....vii afara???:)):)):)):)):))

NU AM VAZUT SI EU O PISICA NEAGRA INDIVIDUAL CARE SA IA CERCURI NU AM VAZUT NICI DUPA ATAT TIMP !!!!

DE CE ????????????????NU ARE TRACTIUNE SPATE?????????????

AR 99 BIS 14-09-10 14:10

Quote:

Originally Posted by ar_66_rau (Post 3657444)

Nu exista asa ceva pentru mine sa ma dau batut......... sa speram ca va fii cum zici u....ne auzim pe afara

ar_66_rau 14-09-10 19:01

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3657452)
NU AM VAZUT SI EU O PISICA NEAGRA INDIVIDUAL CARE SA IA CERCURI NU AM VAZUT NICI DUPA ATAT TIMP !!!!

DE CE ????????????????NU ARE TRACTIUNE SPATE?????????????

stii tu marian...o mana spala pe alta.....le dai tu la IS-uri si pt masina asta :lol::lol::lol:
hai sa-ti vad si negresa in actiune :D:D:D

All times are GMT +2. The time now is 09:16.

- Copyright 2026 4Tuning