![]() |
Re: Challenges (manga)
|
1 Attachment(s)
inca o honda civic
|
Io zic ca mai era timp dar daca voua va place sa munciti si dupa aia sa gasiti grselile:D!!!Bafta in continuare:D!!!
|
@green_30: Stai chill ca m-am uitat dupa greseli.Fiecare posteaza cand vrea,fara suparare. :)
|
1 Attachment(s)
Lucrarea mea ... :)
Sunt Mitza mtb. |
@DariusAlexandru probabil ca te-ai uitat dupa fiecare greseal darzic sa fiti mai atenti pe viitor:D!!!De exeplu sunt unii care se arunca si dupa 5 minute isi dau seama ca mai au ceva de facut si numai au ce face pentru ca se ia in considerare prima masina postata:D!!!Si eu era sa fac aceeqasi greseala acuma dar nu am facut-o pentru ca m-am uitat din nou la masina si am descoperit cateva greseli deci gata cu off-topicul:D!!!
|
@green_e30: Da ai dreptate dar daca te uiti la data ce e pe masina si data cand am postat o sa vezi ca e o zi dif. si am avut timp sa vad pe unde am gresit.Si DA,am terminat cu off-topicul :).
|
Darius ai respectul meu oricum pentru ca faci asa niste lucrari cu foarte putina experienta din cate vad:D!!!Primele mele lucrari au fost niste ciudatenii...(vezi contul NSL_ADY666):D
|
1 Attachment(s)
Salutare la toti, nu ma criticati prea tare, sunt incepator, acesta Honda fiind prima mea masina manga facuta vreodata, si sper ca va fi primita in battle, stiti voi.. prima masina.. primul battle.. prim.. e deja o dau in vise, gata cu vorbaria, poza:
|
Foarte frumoasa masina ..
Sigur intrii :) |
1 Attachment(s)
Şi al meu.
|
1 Attachment(s)
Lucrarea mea:D
|
1 Attachment(s)
si asta mica a mea:
|
1 Attachment(s)
Il provoc pe Blue.e46 la un Nissan Skyline R33:D!!!
Blue te bagi?:D! |
Ia provoaca-ma ma pe mine .. k si asa nu am ce face :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:53. |
- Copyright 2026 4Tuning