![]() |
Re: Masini tari de pe la noi
Quote:
se pare ca tot in judet (campina sau comarnic nu mai stiu exact) exista si in leon negru, modelul vechi, la exterior stock, chiar varianta low entry se pare, fara kit de cupra, sau FR, cu V6 din fabrica si montat turbo ulterior. circa 400 de cai are. stie cineva ceva? |
Quote:
|
Quote:
|
oare s-o fi scos taxa de inmatriculare? ca la R32 era vreo 6000 anu trecut cand vroiam eu sa iau..... nu mai stiu nimic de asta.
|
Quote:
|
Quote:
|
Am vazut in seara asta prin orash un Dodge Ram 2500 rosu ,un animal .............. o sa incerc sa -i fac poze maine daca il mai vad .......................................... de maine o sapt pe platou la 7 etaje si bingo expozitie masini .........................
|
13 Attachment(s)
FORD FIESTA TURBO
Istoric : masina a fost a unui italian care nu prea s-a bucurat prea mult de ea . a folosit-o din 1994 pana in 1995 cand a murit . Apoi a stat in garaj pana in 2001 cand a fost cumparata de la nevasta decedatului tot de un italian , adusa in romania unde a stat pana in 2005 in garaj in Ro . Intre timp italianu din Ro a si radiat masina . In Martie 2005 a fost cumparata de un prieten bun care tot in garaj a tinut-o . A lasat-o in amanet la taicamiu , data scadenta era 6 iunie , daca nu achita ramanea la tata dar nu am io norocu asta . A venit omu cu cartea masinii si cu banii si o inscrie ca sa iasa pe strazi . Masina numai are CP inscrisi din stock deoarece a primit o evacuare completa din inox , a fost marita presiunea turbinei , filtru K&N (nu ca are efect prea mare) si multe alte lucruri pe la motor. Enjoy P.S. imi pare rau ca va plictisesc! |
Quote:
|
Quote:
|
pana la urma mai este de vanzare? :D
|
Quote:
|