![]() |
Re: E46 - 320i B-19-RRM
Bmw-ul sau calibra au alta aliura.... conteaza foarte mult cum este desenat coupe-ul in general..
|
Quote:
|
Aoleu ai zis de diesel, stai sa revina mosu sa vezi ce te urecheaza :))))
|
nu am zis diesel din cauza consumul ci din cauza cuplulul pe care il produce un straight six (mai exact 2993 cm³ ; 410 N·m) si din cauza ca ia ceva caluti numa din chip (fiind turbo)
|
In lumea noastra de lapte si benzina ai aparut tu cu lucifer pe motorina :)))))))
|
ahahahahha mi-a placut asta =)) oricum .. RWD = NEVER BORED :D si ca sa-mi argumentez pozitia -> https://www.youtube.com/watch?v=67t_7ja_duE
|
1 Attachment(s)
Mda... dar degeaba ai milioane de neutoni cuplu, cand trebuie sa schimbi foarte des treptele... tipic diessel, tipic tractoricesc.
Daca pui, in 330i, si un 330d, unu langa altu, si ambele dau forja, 330d schimba 3 trepte... pe cand 330i, doar 2, sa ajunga la aceasi viteza... chiar daca diessel-ul are trepte mai lungi. In alta ordine de idei, tocmai m-am intors din Venetia, unde pot sa spun ca am inselat-o p-asta mica... Am fost acolo cu prietena mea, o prietena a iei, si prietenul ei... si am inchiriat un fiat panda, mers pana la roma, inapoi... si ce ne-am mai fatait prin venetia. consum 4%, la drum intins... motor 1.1... dar praf masina, acum imi dau seama cat de shmcher e bimmeru. Bine stiam dinainte |
"tipic tractoricesc".....tare rau expresia :))
Feeling-ul dintr-un benzinar nu se compara cu nimic altceva....mai ales intr-un "straight six" (ca sa il citez pe colegul nostru Skido,pacat ca vb de diesel:D ) ca al tau Cel putin E46-ele diesel e tractor pe bune,mi se pare f zgomotoasa Ce planuri mai ai pt masina? |
Quote:
De fiat zice multa lume ca e nasol,dar e super masina..cel putin panda.. castai in el ghemuit asta e o alta parte :D |
Usor,usor aveai deja 100 100 si las-o mai moale sa nu te ia radarul :)) deci asa ai?Ai inselat-o pe aia micutza?:( lasa ca te tine ea minte!
|
Sincer, dupa ce am condus panda... am realizat un lucru...
Mare geniu a fost omu care a pus pedala de acceleratie de la podea in sus, si greoaie.... asa poti sa-ti 'sprijini' piciorul pe pedala, si astfel nu ramai cu carcel. Panda are o pedala de acceleratie super usoara.... si e nasol ca tre sa ti tu picioru (mai ales cand mergi la consum)... incordat... ca sa nu o calci mai mult.... |
aceiasi parere am si eu despre pedala de acceleratie la bmw...si in general despre bmw...dupa ce ma sui din alta masina in bmw se cunoaste diferenta chiar daca a mea este mai veche :D
|
Quote:
BMW ESTE BMW :x:x;) TATA ARE FORD MONDEO 2008 2.0 tdci...inafara faptului ca este mai silentioasa decat a mea si consuma mai putin nu ma incanta cu nimic sincer:-? in a mea ma simt super si nu vreau alta masina nici p viitor tot p bmw raman:X |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:25. |
- Copyright 2026 4Tuning