![]() |
Re: Vand piese auto pentru masini import, originale si producatori
un pret pt 2 praguri e36 sedan
* serie caroserie : wbaca71000fl48991 * marca si tipul bmw e36 * anul de fabricatie 95 * tip de motor benzina * cilindree 1600 * putere 102 cp ma intereseaza 2 praguri de tabla pret |
Quote:
|
Valabil
|
Pentru un passat din 2003,berlina, 1.9 tdi AVF wvwzzz38z3p272581 as vrea de pe puntea fata bratele de sus st+dr, originale sau de producator bune, bune.
|
Quote:
1.Brat fata sus spre fata = 110 ron/buc SWAG 2.Brat fata sus spre spate = 135 ron/buc SWAG *TERMEN LIVRARE 1-2 ZILE LUCRATOARE *TRANSPORT GRATUIT IN LOCALITATILE CU SEDIU FAN COURIER LA COMENZI PESTE 600 RON,SUB ACESATA SUMA TRANSPORTUL E 20-25 RON *PRETURILE CONTIN DISCOUNT SI TVA *DOAR ACEST REPER E OFERTABIL Preturile contin TVA, in caz de comanda se necesita datele complete (adresa de livrare, nume prenume, seria actulului identitate) |
Salut, sunt proprietaru unui autoturism Wolkswagen Passat Variant 4
Motion 2003 1,9 TDI, tip motor AVF, 96 Kw Numar de identificare: WVWZZZ3BZ3E124267, Doresc oferta de pret pentru : - Kit ambreiaj + Volanta - Kit Distributie + pompa de apa (contitech) "AM CITIT PE 4TUNING" OFERTA 1160/12.1.2010 1.Volanta cu masa dubla = 1714 ron Luk Germania 2.Kit ambreaj (disc,placa si rulment ) = 1160 ron Sachs 3.Kit distributie = 390 ron Contitech 4.Pompa apa = 130 ron Airtex 5.Curea accesori = 43 ron Contitech 6.Curea aer conditionat = 21 ron Contitech *TERMEN LIVRARE 1-2 ZILE LUCRATOARE *TRANSPORT GRATUIT IN LOCALITATILE CU SEDIU FAN COURIER LA COMENZI PESTE 600 RON,SUB ACESATA SUMA TRANSPORTUL E 20-25 RON *GARANTIE 2 ANI *PRETURILE CONTIN DISCOUNT SI TVA *DOAR ACEST REPER E OFERTABIL Preturile contin TVA, in caz de comanda se necesita datele complete (adresa de livrare, nume prenume, seria actulului identitate) |
Buna seara.
M-ar interesa un pret per amortizor spate pentru un Ford Ka din 2001, motor 1.3i fara AC. Nu stiu seria de la sasiu ca nu am actele la indemna. Multumesc! |
Quote:
|
Buna ziua!
* marca si tipul: Honda Civic EJ9 * anul de fabricatie: 1997 * tip de motor: d14a3 * cilindree: 1396 * putere: 75 hp * serie: JHMEJ93300S104596 Ma intereseaza: - bieleta directie dreapta - capat bara dreapta - bujii NGK Va multumesc |
Quote:
sau Cap bara dreapta 97 ron Lemforder livrabil 1-2 zile Bujie 14.5 ron/buc NGK livrabil 1-2 zile *preturile contin tva si discount *transportul 25-30 ron prin fan courier |
Quote:
|
Quote:
|
* serie caroserie
* marca si tipul Hyundai Accent * anul de fabricatie 2001 * tip de motor benzina * cilindree 1.6 * putere 90cp as dori si eu un set de 2 stergatoare Bosch Aerotwin. Astept un raspuns :) Merci! |
Va salt ...as dori si eu set cuzineti biela+palier pentru un logan 1,5 dci 48kw/65cp tip motor k9k .
|
Quote:
*pretul contine tva si discount *transport 20-25 ron prin fan courier *termen livrare 1-2 zile lucratoare |
| All times are GMT +2. The time now is 16:10. |
- Copyright 2026 4Tuning